Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jack982
senior tag
válasz
Soulfly842 #37995 üzenetére
Ez az osztrák változat összetétele nem? A magyarba már csak aszpartám jut. 💩
-
Csabyka83
csendes tag
válasz
Soulfly842 #37997 üzenetére
Én csak emiatt kérdeztem az érlelést:
A fogyasztás előtt legalább 2-3 hétig érlelni kell minden sajtot, még a Mizo trappista ízét is sokat javítja az utóérlelés
-
Lackki
őstag
válasz
Soulfly842 #37995 üzenetére
ovomaltineban nincs pálmaolaj
-
Soulfly842
addikt
-
Csabyka83
csendes tag
válasz
Donki Hóte #37989 üzenetére
A trappista alapból sokáig pihen, mert általában 3-4 egészet szoktam venni egyszerre. Nem nagyon érzem hogy az utolsó finomabb lenne mint az első. Pedig kb 2-3 hónap alatt fogy el. Trappista sajtot gyári csomagolásban nem igen lehet tovább érlelni. Érleléshez kontrollált páratartalom és hőmérséklet kell csomagolás nélkül, ami otthon nem egy egyszerű dolog.
sherlock82: Camembert az okés hogy igy működik, persze a jó fajta csak.
-
st6969
őstag
válasz
perempe #37985 üzenetére
Én a tudatos táplálkozásig még nem jutottam el, úgy élek, hogy ami ízlik, azt megeszem
A neten szerencsére megtalálható, hogy mi az egészséges
Oh wait...egy másik oldalon meg ugyanarról, hogy az a legegészségtelenebb. Akkor most mi a jó?
Mondjuk a Nutelláról sehol nem olvastam még, hogy egészséges lenne -
Stylewars_kp
őstag
válasz
sherlock82 #37979 üzenetére
Ausztriában bezzeg occo'bb.
-
8
senior tag
-
-
Csabyka83
csendes tag
válasz
Donki Hóte #37983 üzenetére
Azt otthon hogy lehet kivitelezni?
-
perempe
veterán
válasz
st6969 #37960 üzenetére
Én a "sötét oldalt" képviselem állati eredetű ételekkel, de a növényi étrend jeles képviselői is elvetik a növényi olajokat, pl. Dr. Esselstyn, Dr. Greger.
-
-
soldi3r
veterán
válasz
sherlock82 #37967 üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
sherlock82 #37979 üzenetére
Azért drágább a magyar mert minden drágább itthon az adók miatt.
Drágább az alapanyag mert a alapanyag kereskedők is ki vannak véreztetve az adókkal. Aztán a gyártót is sújtják az adók.
Adók alatt értem a bankokra kivetett dolgokat akik ugyan úgy továbbhárítják, az emelt kereskedelmi energiaköltségek(behajtják a lakosoknak adott kedvezményeket).
És már a üzletekbe bekerülési költség is magasabb lesz mint ha külföldről hoznának hasonló terméketNem véletlen hogy Nagyváradon magyar lisztből olcsóbban tudja adni a kilós kenyeret a pékség mint idehaza amibe kerül.
-
-
iatti
aktív tag
válasz
Atomantiii #37970 üzenetére
és ezt szereted?
-
raziel01
veterán
válasz
Tesztelo.hu #37975 üzenetére
Részemről a Lidl light majonézt tudnám mondani. Annyira rossz volt, hogy az valami hihetetlen. Próbáltuk a végén már elhasználni francia salátába de még ott is kiérződött.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Donki Hóte #37949 üzenetére
Light az ilyen. Csökkentik a zsírtartalmat, de ettől az íze is csökken (hasonlóan a sócsökkentett termékekéhez). Így aztán sok esetben megy bele a "jó" kis ízfokozó, hogy mégis legyen íze... Akkor már inkább egészségesebb, ha zsíros.
-
Soulfly842
addikt
Én kaptam pár hete egy ingyenes 4 hónapos tagságot
Nem tudom miért... egyszer csak jött róla az e-mail.
Egyébként Google elől nincs elrejtve. tehát a tartalomra még mindig lehet keresni.
Pl szentkirályi egy csepp gyümölcs cashmap
stb-stb
Csak a kereső lett letiltva a weboldalon.
-
raziel01
veterán
válasz
Nagyon sok mindenben drágább, hogy ha hazai. Mostanában nem figyeltem de régebben is a full magyar tej vagy 100-150 Ft-al drágább volt, mint a lengyel. Nyilván többi termékre ugyan úgy igaz. De például az eper is olcsóbb a külföldi, mint a magyar.
-
bela-x
újonc
válasz
Van olyan ismerősöm, aki csak a tihanyt hajlandó megenni, mert idézem "nincs camembert íze és ez hazai"
-
Atomantiii
addikt
válasz
sherlock82 #37969 üzenetére
Felőlem rájuk rohad a 400 Ft-os is, nemhogy a 800 Ft-os.
-
8
senior tag
válasz
mert minden annyiba kerül, amennyiért megveszik
-
sherlock82
senior tag
Aldi . ma.
Külföldi azaz osztrák vagy német camambert sajt.
akcióban 400 ft.
Tihany camambert 800 ft nem akcióban az igaz.
125 ill 120 g a súlyuk.
A külfödiben picit több a fehérje a tihanyiban meg a zsír, ha ezek valakit érintek, vagy érdekelnek.De mondja már el valaki h a magyar miért kerül 2 x annyiba ? Nem csak költöi kérdés ez.
-
ben-ga
tag
válasz
Soulfly842 #37912 üzenetére
A cashmap.hu és az app is kiválón működik, aki még nem próbálta nagyon jól lehet az árakat összehasonlítani ill. ötletadónak is jó
-
AIex
tag
válasz
Donki Hóte #37959 üzenetére
Én a gyömbérre voltam kiváncsi,
Régen kb 10 évvel ezelőtt, Kinley volt a kedvenc, utána elkezdték azt is édesitőszerrel gyártani, és nem is vettem,
Néha Aldi-Lidl sajátmárkást vettem, nekem az Aldis jobb volt, de mind a kettő bőven felejthető kategória,
Bár úgy lenne fer, hogyha egyidőben kostólnám az Aldi-s, Lidl-ös változattal, viszont azt mondanám, hogy a Queen picit jobb volt, de még mindig messze a Kinley-től ami az emlékeiben él (bár lehet már csak az idő szépiti az izét).
Összegezve én azt mondom, hogy a világot nem váltja meg, de a 180Ft-os literes árával olcsóbb, és semmikép sem rosszabb Aldis-, Lidl-ös társánál. -
st6969
őstag
Rákerestem a Nutellára, hol érdemes venni, a család imádja, a pénztárcám kevésbé. Akkor még azt hittem, minden változatát ismerem a Nutellának...
-
Megkóstoltuk az új, édesítőszermentes Queen üdítőket.
Konkrétan a narancsosról és a zöldalmásról tudok nyilatkozni, ilyeneket vettünk első nekifutásra.
A narancsosról annyit tudok mondani, hogy semmi különös nincs benne, kb. mint egy 25%-nyi vízzel tovább hígitott fanta. A zöldalmás viszont egész jó lett, híg az is, de az íze kellemes.
A legfontosabb, hogy az édesítőszer mellékíze teljesen hiányzik belőlük, az utóízük (különösen a zöldalmásé) jó.
Az asszony fogalmazta meg találóan a helyzetet, azt mondta, hogy ezeket az üdítőket 10 éve nem vettük volna meg, mostmeg örülünk, hogy lehet ilyeneket kapni
-
Lackki
őstag
penny csirkemell csikok cornflakes bundában 61%
Sikerült elrontani ezt istotál más a bundája... sima panír épp hogy vmi cornflakesszel.
-
8
senior tag
válasz
vendégségben ettem ilyet (nem hagyhattam ott a tányéron), eheteten szemét
-
erdey_a
addikt
válasz
módjuk az esetek 99%-ban ami "light", az jó már nem igen lehet.
-
Ma Pennyben jártunk, eléggé késésben voltunk, gondoltuk, hogy hazaérve gyorsan főzünk virslit. Ez a fajta Karát light sertésvirsli került a kosarunkba
Nakéremszépen, ez egy borzalom
Az íze olyan, mintha rózsaszín falfestékben turmixoltak volna el jó sok fűrészport
Kalória biztosan kevés van benne, de íz meg semmi
Óvakodjon tőle mindenki, az asszony nem is tudta megenni, odaadta a macskának, de az se ette meg
Én tettem rá többlet mustárt meg tormát, így meg tudtam enni, de utána két óra hosszat ültem a klotyón, olyan hasmenésem lett
-
bul07
nagyúr
válasz
123xyz #37942 üzenetére
1000Ft ár felett nekem már sok
Oké hogy minőséget meg kell fizetni meg minden de akkor isFőleg hogy egy ilyet én egyszerre betolom, úgy meg főleg sok
Pedig én nagy jégkrém evő lennék, de az elmúlt fél évben kb egyszer vettem román Lidl-be egy olyan nagy dobozost 1400Ft magasságában.
Sajnos jobban kell spórolni -
Ciccuka
veterán
válasz
j.bravo #37880 üzenetére
Vidéken Lidl-ben olyan 2-3 havonta lemossák a kosarakat ilyen magasnyomásúval.
Polírozzák a savállónak tűnő korlátokat. Jönnek többen is és az ablakokat (kívül, belül) és hasonlókat is átőrlik tisztára. Aldi-ban kosarakat ritkábban szokták, de ablakokhoz ugyanúgy jön a takarítóbrigád. Persze a kasszáknál lenne mit még takarítani mindkét helyen.De így is igényesebb mindkettő, mint a Tesco. Ott álladó jelleggel rozsdás lé folyik a hűtőkből évek óta.
-
erdey_a
addikt
válasz
raziel01 #37938 üzenetére
nem vagyok nagy fagyis, a 600 forintos gombóc ár meg egyenesen arcpirító, de sok az olyan olcsó bolti dobozos fagyi, hogy annyi íze sincs, mint ha jégkockát szopogatnék, ez a vaníliásokra hatványozottan igaz.
a konkrét terméket nem ismerem, valószínűleg kipróbálom, a fenti sirám csak úgy eszembe jutott. -
Top cat
addikt
Gumicukrok a Lidlben jó áron, jövő szerdáig.
-
perempe
veterán
Vettem Aldi mascarponét, népszerű itthon. Van alternatívája?
A Kokárdás és a Kisteleki hozzáadott anyagokkal készül. -
Beni2360
félisten
Ez az akciós sajt a Pennytől miért nem szerepel az ajánlatok közt?
Pedig egyik kedvencünk és nagyon finom.
-
AssAssynn
őstag
Hali.
Foodorás topik van? Volt egy rendelésem korábban, amiből "kimaradt" egy tétel. Jeleztem az appban, át is lett húzva, és kiírták, hogy majd visszatérítik. Persze a pénz azóta sem jött vissza, ennek már egy hónapja is. Hová mehetek tovább?
-
8
senior tag
Az aldiban nagyon slendriánul értelmezik a ma indult akciót.
Pl kávédaráló ugyanannyiba kerül, mint előtte, semmit nem változott az ára tegnap óta, pedig a százalékos polcon volt.
Pont 9995Ft kellene legyen az ára.
És elég sok ilyen terméket láttam. -
válasz
Soulfly842 #37912 üzenetére
legalább le tudok iratkozni a termékfigyelésről
ugyanis belépni már nem enged, így eddig törölni se tudtam -
Top cat
addikt
válasz
Degeczi #37920 üzenetére
Unortodoxiában így nem vedlik.
-
Laca1212
őstag
válasz
sherlock82 #37907 üzenetére
"Pick téliszalámi . 380 g 7313 egység ár.
A téliszalámi hasonmások is kb ennyibe kerülnek lassan úgy h szerintem ez jó vétel."
Ez melyik termék pontosan? Az online reklámújságban nem találom. -
Soulfly842
addikt
Ha valakinek van cashmap.hu regisztrációja, akkor pár órája küldtek ki 4 hónapos ingyenes hozzáférésről tájékoztatást e-mailben.
(korábban itt nézegettük, hogy melyik termék hol a legolcsóbb.. most is rá lehet találni google-be a termék neve és mellé hogy cashmap... találatokban feldobja... de fizetős tagság nélkül a keresőt, szabad böngészést letiltották korábban)
-
8
senior tag
vasárnapig szlovák lidl
3.5% uht tej €0.68 = 271Ft, 12db vásárlása esetén
max 24db vehetőlidl plus appban van €50-€5 kupon, így 10% kedvezményt lehet elérni, mást is vásárolva tulképp 244Ft/L
(de a normál ára is kb annyi, mint itthon a legolcsóbb árréstoppos 2.8% uht tejek)
-
cd930
senior tag
válasz
Két hete a 3 darabos MaxiKing 569 Ft volt..
Igaz, hogy a szokásos pennys fícsör szerint nem volt belőle a boltban készlet..Szerk: 900-ért nem 3 hanem 4 darabos kiszerelés lesz.
Egyébként az Aldiban 209 Ft/db
-
8
senior tag
válasz
vigyázzatok, az akciós penny mizo "vaj" az csökkentett zsírtartalmú
-
sherlock82
senior tag
Penny , csütörtöktől.
Pick téliszalámi . 380 g 7313 egység ár.
A téliszalámi hasonmások is kb ennyibe kerülnek lassan úgy h szerintem ez jó vétel.mizo vaj 339
San fabio fusuli tészta és szárított paradicsom is akcióban lesz
3 kinder maxi king 900 ft
tonhalas pástétom 400 ft
3 db paradontax 3000 ft. ( Hétfőtől ) .
-
Degeczi
nagyúr
válasz
j.bravo #37892 üzenetére
Valszeg a Lidiben is ezért hagytak föl a kosarakkal hosszú időre, túl drága lehetett a rendszeres fertőtleníttetés külső céggel, ill. a személyzetnek plusz feladat rendszeresen a kasszáktól a bejárathoz vinni üreseket. Jó pár évig nem volt náluk, csak vmikor 1-2 éve lett ismét.
-
most realizáltam, hogy a német Hellman's majonézben a fele repceolaj, a másik fele rendes napraforgóolaj. a magyar természetesen csak repceolaj. biztos azért, mert itt az emberek ezt szeretik jobban
-
j.bravo
addikt
Meg undorító dolgokkal is, tudom - ld. a jelen témát nem a veszélyre akartam kihelyezni, hanem hogy gusztustalan. Eleve úgy is indult, csak volt egy gondolatmenet hogy mitől is annyira koszos és gusztustalan…
Az undor alapvetően nem racionálisan működő dolog. Illetve ahogy említed, a félelem vág veszélyérzet sem.
Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest