Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Ciccuka #38197 üzenetére
Hogyne lehetne! Egy vékony szigetelő-membrán választja el egymástól belül a két réteget, ha ez átvezet valahol, nagy hő alakulhat ki. Hasonló oka van a li-ion akkuk öngyulladásának is, ott is ilyen belső átvezetés, belső zárlat generál hirtelen nagy hőt. Alkáli elemnél ez ritkább, és jóval kevésbé veszélyes, de itt is előfordul akár tárolás közbeni szétrobbanás is
-
bugizozi
őstag
De jó, hogy ezt posztoltad, nemsokára szülinapom, letöltöttem végre az Auchan appot
Mikor szokott megjelenni a kupon?
Az auchan Nutella milyen szintet képvisel? Múltkor azt hiszem Aldi-sat vettünk az jó volt.
A szörpből tuti behúzok legalább 2 db-ot. (végre egy olyan fajta aminek a gyümölcstartalma 100% szamóca, nem pedig alma)Köszi!
-
Ciccuka
veterán
Zárlatos elemmel még nem találkoztam. Ott lehet valami más probléma volt, pl. összeért valami érintkező, aminek nem kellett volna.
-
lumpy92
aktív tag
Hát amúgy az olcsóbbikat vettem. Na nem alapos műszaki-gazdasági megfontolás alapján, hanem csak mert spúr vagyok
-
-
bul07
nagyúr
válasz
joe979 #38183 üzenetére
Hát
Egy magyar kis cég, ami innen onnan vásárolt fűszereket csomagol
Sima fűszereknél még vállalható is, mert fekete bors és fekete bors esetén nincs nagy különbség, na de ha pácok, fűszersók, és öntettek esetén már kiérezhető hogy sokkal rosszabb gagyibb
(szerintem)Egy Knorr öntettpor köröket ver a szilas(lucullus) fajta öntettporokra
Jó persze ízlés kérdése is
Azért hogy pár hetente egyszer gyros húst süssek nem fogok sok fajta fűszert megvenni, meg nem is értek annyira a fűszerekhez hogy ki tudjam keverni
Havi ha két három Vegeta Natur gyros fűszerkeveréket használok el akkor sokat mondokSzerk
Azért Google értékelések között ez nem semmi
"Az őrölt füszerkömény tasakban édeskömény van. Tönkrement a körömpöri. Sajnálom, hogy Lucullus terméket vásároltam, többször nem fordul elő." -
Tesztelo.hu
senior tag
Viszont az összetevőket meg tudod venni ezekben is, és sok minden másra is elhasználhatod. Ezek a keverékek indokolatlanul drágák. Nézd meg a kilós árát 15 600 Ft, ha már spórolós topik... A legdrágább benne a kurkuma, az kerül ennyibe, minden más összetevő sokkal olcsóbb.
-
bul07
nagyúr
válasz
Keef_Lee #38176 üzenetére
Viszont Tesco legalább tart márkásabb dolgokat is
Végigjárhatom én a Lidl,Penny,Aldi szenthármasságot sehol nem fogok mondjuk Vegeta Natur gyros fűszerkeveréket venni
Tescoba meg van [link]Lucullus legalja fűszert ha tartanak választéknak, a saját márkáson felül, többnyire
De becsületükre válik hogy nem lövik le ezt a szülinapos kuponozást
A Debreceni áruházban sokszor annyian kuponoznak hogy értelmes dolgok mondjuk lekvár vagy a mogyorókrém teljesen ki van fogyva
De még nem törölték
Meg vannak jó akcióik, mint most is a Coca cola, máshol már 1200Ft környékén adják a 2db-os csomagot, de ők tudnak 4-est 1999Ft-ért adni
Húspultba is vannak finom dolgok, pl sült császár, igaz ha akciós akkor veszek belőle mert amúgy ha jól emlékszek 799Ft/100g elég húzós érte -
z67
őstag
válasz
Atomantiii #38177 üzenetére
Így tudsz rendesen asszociálni, hogy olcsó árazású helyen jársz.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Atomantiii #38177 üzenetére
Hja, viccnek durva lenne... jobb esetben lefestik fehérre, de néha csak kib@sszák ahogy vannak, Szeged környéki parasztoknak jó lesz így is címszóval
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Degeczi #38174 üzenetére
Csak kímélik a vásárlók derekát és nem éppen a legesztétikusabb megoldást választották.
Egyébként én el tudnám ezt fogadni, ha cserébe az lenen a marketing, hogy ez egy "raktár áruház" csökkentett árakkal. De nem íz. Az árak meg elszabadultak.
pl. A Tescoba kuponokkal becsábítottak bennünket. Hónapokig nem jártunk. Nem is tudod követni, hogy a törzskártyás ára mennyi, mert nincs kiírva. A kupont, levonta, de utána is olyan volt a számla vége, meg az árak, hogy többet se. -
sanyika007
csendes tag
Sziasztok,
Idén is elindult az Everyday.me és a Procter&Gamble közös akciója, amiben blokk alapján különböző értékben pénzvisszatérítést lehet kapni a vásárlásaink után.
https://www.everydayme.hu/penzvisszafizetes/Több összeget lehet visszaigényelni a vásárolt termékek összegétől függően (pl. 6.000-ből 1.500, 35.000-ből 6.500).
Személyesen próbáltam már két évben is és működött eddig.
Blokkot kell feltölteni a vásárlásról amin látszik a P&G termék, elbirálás után pár héten belül küldik is a pénzt. Az oldalon részletezik, hogy mely márkák tartoznak a visszatérítéshez, hosszú a lista, könnyű kihozni az összeget (pl. pelenka, betét, fogkrém... tényleg sok márka).
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Lackooo84 #38170 üzenetére
Ajánlás, de nem véletlenül. "Best before": évek múlva már biztosan nem best, még ha nem is okoz egészségügyi problémát. Nyilván ha maradt otthon vmi lejárt cucc véletlenül, ezért kidobni kár lenne ha nincs gond vele, én sem szoktam, de ennek a normál ára sem vészes, hiszen szezonális, nem kell sok, így most nem spájzolok előre. De ne vedd kötekedésnek, csak az "évekig" szón akadtam meg, amúgy persze örülök, ha számodra jó lesz
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Degeczi #38169 üzenetére
Aha. Szerinted az érdekel engem?
Ha látnád pl. a mákra mi van írva, amit épp használok (és semmi baja). Az csak egy ajánlás, semmit több. Ott van az orrod, a szemed, ízlelésed azokkal jobban meg tudod állapítani, hogy mi jó és mi nem.
A bontatlan, nem gyorsan romló élelmiszer jól tárolva sokáig eláll, de jóval tovább, mint ami ráírt lejárati dátum. (és most erről senkivel nem szeretnék vitázni, mióta élek így csinálom és lám még élek)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Donki Hóte #38143 üzenetére
Vettem egy tálcával, sztem évekig elég lesz.
Mi szeretjük.
-
Ciccuka
veterán
válasz
spiky03 #38164 üzenetére
Aldi-s kóla volt a legjobb, egészen addig, amíg be nem vezették helyette a River kólát olyan 2 éve.
-
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Aldi, Lidl, Penny az Ármegosztó szerint:
[kép]
SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJT!
Nomeg egy Auchan is becsusszant.
Szerk: kezdő-záró napokra figyeljetek, most van tényleg minden. Van ami szerdától indul, vannak kedd-szerda akciók, éljen a húsvét!
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Peterhappy #38149 üzenetére
Múlt heti spáros kuponok idején kipróbáltam a koch's tejszínes tormáját, az otthon készült után nekem most ez jön be a legjobban, szinte mindenhez eszem.
Bár nekem az otthoniból is az jön be a legjobban, ami nem csak lereszelve van, de utána még "meg van sütve" a sonkalével nyakonöntve. -
Keef_Lee
senior tag
válasz
Donki Hóte #38151 üzenetére
Van benne Nátrium benzoát!
Az eredetiben is volt? -
bul07
nagyúr
Én minden más olyan extra.dologról lemondok már, marad ami lassan luxus a Kóla, meg ilyen olyan édesség.
Jégkrém nem veszek, eddig havonta egyszer kétszer volt halyi étterem ahol 2600Ft volt ez [kép], de ahogy a képen is látszik emeltek rajta 600Ft-ot. Így már ezt is megondolom mert 3400Ft-ból azért lehet főzni pár nap -
bul07
nagyúr
válasz
Donki Hóte #38151 üzenetére
Ááá hogy nem hamarabb láttam, az Auchanba megnéztem volna hogy kapható e
Ha már Auchan most vettem 4x1.75 Coca Cola 1999Ft, aki szokta ezt venni az tudja hogy sajnos ez már jó ár.
-
Pennyben is elkezdték árulni
Nagyon jó az íze, olyan, mint régen volt
-
bul07
nagyúr
válasz
123xyz #38098 üzenetére
Még éppen volt pár darabb, 2db, cola, 1db gyömbér, meg 4db narancs volt még, mindet megvettem.
Amúgy még egy dolog ezzel a Queen cola ízzel kapcsolatba.
Nem elég yzénsavas, értem ez alatt hogy pár órával később ittam meg a maradék fél üveggel és addigra alig marad benne valami kis buborék, szénsav nélkül már nem is vllt olyan jó.
Valahogy a Márka Cola kólában jobban megmarad a szénsavPennybe lesz akciós a Márka idítők.
-
Peterhappy
őstag
Jövök ellenpéldának
Én kifejezetten szeretem, igaz én sokszor szendvicsfeltétként, sajttal-jégsalátával, eseleg pici majonézzel.A Lidl-s nem nagy szám, a pennyst nem ismerem. Most Univer van bontva, az sem váltotta meg a világot. Azok közül, amiket kóstoltam, épp az Aldis jött be leginkább, most megnéztem, Koch gyártja.
De természetesen egyiket sem tenném a saját készítésű melléDe ez meg mondjuk kb. mindenre igaz - bár a tormaszerelés aztán végképp külön művészet
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ezekben az olcsó tormákban már többnyire guargumi, guarmagliszt, szentjánoskenyérmagliszt van többnyire.
-
8
senior tag
válasz
hát igen a pennyben előbb volt, a lidliben meg ingyé... ezzel keresztülhúzták az aldi számításait
nekem eddig idén a pennys pirostetejű ízlett a legjobban, ízre és állagra is, elég jó krémes, jó erős.
A lidlis eléggé vizenyős de ízre nagyon jó az is, nem földízű.
Egy harmadik noname fajtát is kóstoltam, puszilkodós (Kiss torma kép), az szinte folyt, csípős sem volt, a pennyssel összekeverés lett a sorsaezt az aldisat még nem bontottam meg, de kinézetre-állagra olyan mint a pennys
biztos egy gyártósoron készül ( =ugyanaz)
friss tormát pl nyáron rántott cukkíni görögjoghurtos mártogatósába mindig teszek, és abból sokat eszünk
én egész évben fogyasztanám az üvegest, csak igazából nincs mihez, ha vannak ötletek az üveges reszelt ecetes torma sonkamentes évközbeni felhasználására, akkor jöhet
-
Santi22
aktív tag
válasz
Mondjuk nem egy alapvető élelmiszer a torma. Meg tudnám számolni ismerősi körömben kb 1 kézen, hogy kik azok, akik nagy tormások. Jellemző, hogy aki szereti az nagyon oda van érte, de a többség inkább nem szeretik. Ugyanez igaz a wasabira vagy a csípős mustárra is.
-
zoli03
őstag
válasz
Pennyben 149 Ft volt, a Lidlben meg ingyen adták kuponnal, úgyhogy nem volt ez akkora akció.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
pietrrr #38139 üzenetére
Véleményem
Korivka Karamella, töltött, teljesen jó, ép jó édes
Milky, nekem ez is bejön
Tojáslikőrös finom, fehér csokis, de egy kicsit túl édes, enyhe édes tejpor utóíz(amit régen nyolcvanas évek végén kilencvenes évek elején lehetett kapni kis zacskós édes tejpor, kép [link] , [link] , (Berettyóújfalu itt van nem messzi tőlem nem is tudtam hogy ott gyártották)lehet hamarabb is volt de én akkor vettem gyerekként )
Candy Nut, mint egy Snickers kicsibe, kevesebb karamellel -
-
Soulfly842
addikt
Túl van lihegve a lejárat ténye (bár egy margarint nem ír le külön, de biztos, hogy pár nap (vagy néhány hét, 1-2 hónap) türelmi időt tekintve nem lesz azzal semmi gond):
Hiánypótló „lejárati útmutatót” állított össze a Nébih -
bul07
nagyúr
Rama sütőmargarin (70% zsírtartalmú margarin)
13-án(tegnap vasárnap) járt le és kb hétvége felé tudnám majd elhasználniMennyire gond hogy lejárt a ráírt szavatossági idő?
Én hajol rá hogy van benne annyi tartósítőszer hogy ennyit kibír nagy minőségromlás nélkül
-
8
senior tag
auchanban 250Ft a bandázsolt banán, származási hely Costa Rica (= véleményem szerint sokkal jobb, mint a kolumbiai banánok)
egységesen 600g van ráírva, de én 85-88 dekás csomagokat vettem, így ~ 300Ft/kg
kb közepes méretűek, de ennyiért jó vételnek számít -
beers
addikt
Mol alkalmazásban egyszeri -20Ft kedvezmény május 7-ig!
Lehet nem mindenki kapott..... -
Santi22
aktív tag
válasz
Lackki #38127 üzenetére
Nálunk nem szokták összetörni szerencsére, sose volt vele gond. Biztos lehet egyébként úgy dobálni, hogy összevissza törve kerüljön a polcra, mert alapvetően vékonyabbak, ezáltal törékenyebb is ezt elismerem.
Egyébként a Lidl-nek is van jó pufirizse, vastagabb is, ha ez szempont, ha épp oda megyek azt szoktam venni, csak azt nem tudom, hogy laktózmentes-e, azért nem írtam. -
Santi22
aktív tag
válasz
Panthera #38124 üzenetére
ALDI-nál az "ENJOY FREE" termékcsaládot nézegesd, Lidl-nél meg a "FREE FROM" termékek.
Más, amiket én pl szoktam fogyasztani úgy, hogy nem vagyok amúgy egyikre sem érzékeny, simán csak bejön:
[Cornexi zabrudi mentes változata]
[RiceUp! pufirizsek]
Gullón Gluten free (lila designos) termékek
Torras táblacsokik (pl ecofamilyben vannak) -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Laktózmentes édességet (hol) szoktatok venni? Engem szerencsére nem érint, de több ismerősöm van akiknek időnként kedveskednék valamivel, de nehéz ezekre rátalálni (aktuálisan kis húsvéti csoki...). Lidl, Aldi saját márkás termékei között (itt fordulok meg gyakran)? Vagy amit ezen üzletek forgalmaznak, minőségibb/drágább termék is megfelel, ha tapasztalatok szerint jobb az ár érték arány.
-
Santi22
aktív tag
[EcoFamily Schedro majonéz] a múltkor az ALDI-ban volt, de most ott nem láttam nálunk, persze az országban máshol még lehet ALDI-ban is. EcoFamilynál viszont a cimke dátuma alapján állandó kínálat része ill. tartósan ennyiért.
Egyik legjobb ár-érték arányú majonéz. -
-
Mr.V
csendes tag
-
bul07
nagyúr
Volt téma nemrég a fűszeres burgonya
Ma kipróbáltam az Aldiba akciósan 799Ft/Kg áron vett verziót
NATURE'S GOLD Fűszerezett, héjas burgonyagerezdek classic [link] , van belőle mediterrán változat isClassic:
Sokkal de sokkal fűszeresebb mint a Lidl vagy Penny verzió, nekem még csípte is kicsit a nyelvemet
Az még elválik hogy a gyomromat mennyire bántja, mert mostanában a túl fűszeres(csípős) dolgok bántják
Szerintem nekem túl fűszeres is, ha elfogy a vett 5zacskó és szerintem nem fogok többet venni -
Postas99
senior tag
Tudom, hogy volt itt már mustár ajnáló is, most mégis szeretnék egyet a figyelmetekbe ajánlani (ahol néztem az árakat ott mindenhol drágábba volt)
Aldi - Cseh Mustár 449 ft. Csak Csak néhány forinz előnye van a többi forgalmazóval szemben, viszont lehet kapni.
Az íze és az állaga alapján nálunk ez lett a nyerő, nem túl ecetes, nem csípős inkább picit édeskés. Mustármagot tartalmaz nagyon apróra darálva.
Aki szerette a régi Globus mustárt annak szerintem ez be fog jönni.
Remélem másokat is alátámasztájk amit írok. -
cd930
senior tag
válasz
Beni2360 #38107 üzenetére
Igen, a francia krumpli volt nálam is a bűnös.
Tegnap Penny nagybevásárlás volt (lifehack: új regisztrációval összegyűjtve 10ezer Ft-nyi árut, 1000 Ft kedvezményt adnak).Hétvégi akcióban 769 Ft/kg a sült zsír, csodák csodája, volt is a boltban (mondjuk reggel 7 körül voltam, reméltem is, hogy lesz belőle).
Kellett még a 10ezerhez, így került be kilónként 500-ért banán és 300-ért krumpli, amiből most tudatosan nem franciát hanem hollandot vettem. (A piacon 400 Ft és fonnyadozik a magyar krumpli.)
-
Auchanban bizalomkártyával akciós volt, megkóstoltuk a tuttifrutti és a gyömbér ízeket.
A tuttifrutti pont olyan, mint amilyennek gondolja az ember, biztosan ízlik sokaknak, de nekünk nem jött be
A gyömbér viszont egész jó, kicsit híg, de kellemes ízű, utóíze is teljesen rendben van
A hirtelen beköszöntött melegben pont jól jött, fél deci Metaxát felöntve 2 deci jéghideg Queen gyömbér üdítővel, egy szelet lime-al feldobva kiváló hűsítő koktélt kapunk
-
Beni2360
félisten
-
Zeki
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #38104 üzenetére
Fóliásból nem akkora a választék.
....
Microsoft office 365-öt most honnan érdemes venni? -
bul07
nagyúr
válasz
123xyz #38098 üzenetére
Köszi
Debreceni és Békéscsabai is 65Km
De kedden az akció utolsó napján lesz fuvarom Debrecenbe, ahogy nézem a Füredi út 44-nél (térkép [link] )még esély is van parkolni
Lehet teszek egy próbát, bár amilyen szerencsém van ilyenekbe biztos nem lesz készletenAz a vicces hogy az a bolt Privat Max, és én is Privat Max boltba vettem teli áron 699Ft-ért
-
8
senior tag
Jelentem kiváló a lidlis húsvéti vajas fonott kalács (250g 299Ft, 1196Ft/kg), alig édeskés, jó állagú, foszlós, nincs ízesítve semmivel, bár a külső sötét héja elég vastag, de sajnos ez majdnem minden kalácsnál így van.
https://www.lidl.hu/p/husveti-vajas-fonott-kalacs/p10065947És a fonott sós kalács is (300g 199Ft, 664Ft/kg) nagyon jó, nagyon foszlós, könnyed, enyhén sós, nem édeskés, ízesítelen, mellékillatmentes, és ennek nincs kemény bőrszerű sötét héja. Sonkához tökéletes lesz.
https://www.lidl.hu/p/fonott-sos-kalacs/p10065941Holnapi adagból egyből megy pár darab a fagyasztóba légmentes ziplock zacskóban.
Húsvétra ilyen lesz a Pápai Körishegyi Mestersonka és Mestertarja mellé.+ ma 3x5000Ft-ra bottam a vásárlást, így 3db ingyen tormát is behúztam
Egyik sem csomagolt, a péksütemények között vannak. Nagyon ajánlom mindkettőt.
Kár, hogy máskor nem lehet kapni egyiket sem, rendszeres vásárlója lennék, ha az állíndó kínálatba bekerülne (más fajta kalácsok vannak mindig, de tele vannak vanília aromával, meg minden ilyesmi szrral ami elrontja számomra. Én kizárólag a natúr kalácsízt/kalácsillatot szeretem)Ezek alapján lehet, hogy rápróbálok a tormás kalácsra is, az aldis pantastico meg megy szemétbe.
-
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest