- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
válasz Demokatona #25400 üzenetére
Mi ilyen kis műanyag mérőpoharba tesszük a dobba, azt is anno mosószerhez adták. De mivel az első dobforgatásnál kifolyik, sztem akár a ruhákra is locsolhatod.
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
lumpy92
aktív tag
Lidlben akciós mától a Peroni sör, applikációs kuponnal további kedvezmén jön rá, úgy 280 Ft/db.
-
lumpy92
aktív tag
Hali! Boltban (Tesco) más által bontott csomagolású termékre adnak kedvezményt? Konyhakés, és a papirdobozon belül a műanyag rásütött forma is végig van vágva. Mintha visszavitt termék lenne.
-
-
lumpy92
aktív tag
Szubjektív gyűjtésem.Aldi:
Mától
Vasárnaptól
(Basmati rizs 4,5 kg-os kiszerelésben lesz a lidlben hétfőtől is, gyak. azonos kilós áron).Szerk.: 11.06. Hétfőtől lidlben xxl termékek elég jó áron, érdemes átnézni az újságban.
[ Szerkesztve ]
-
lumpy92
aktív tag
Szerintem kár a boltokat köpködni. Mióta így megdrágultak a termékek, brutálisan rámentek az emberek az akciókra. Teljesen így vannak most behuzalozva. Bármi akció van, egyből rárepülnek és lerabolják. Nagyon szembeötlő ez mostanság.
-
lumpy92
aktív tag
Spórolás: most kaptam e-mailt, hogy a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást átkötni dec. 1. 18:00 óráig van lehetőségem.
-
lumpy92
aktív tag
válasz Degeczi #27381 üzenetére
Azt írja a biztositas.hu, hogy 1.-én 18 óraig ha átkötöm, intézik a felmondást a régi biztosítónál, tehát elvileg az is belefér még.
Ma este megcsinálom egyébként.
És igen, évek óta rohamosan drágul...mondjuk tesznek is érte "fent".[ Szerkesztve ]
-
lumpy92
aktív tag
Holnap újra akciós az afrikai harcsa filé a lidlben (3.740 Ft/kg). Aranydurbics is kesz jó árban (3.610 Ft/kg).
Én 2 hete sütöttem durbincsot sütőben, finom hal és nem szálkás."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
lumpy92
aktív tag
Lidlben OldSpice deo stift 1.280 Ft. Én a helyi kínaiban vettem 1.200-ért december elején, de nagy láncokban 1.400 - 1.600 Ft.
-
lumpy92
aktív tag
válasz Soulfly842 #28312 üzenetére
Ú az a lidlös tényleg No. 1.
Jó régóta nem láttam a boltban..."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
lumpy92
aktív tag
Megy a peca és hazai halat is eszek eleget
Csak a korrektség kedvéért írom, hogy ezek az afrikai harcsák legtöbb esetben Mo-i halgazdaságokban neveltek (pl. Szarvason). Indokolatlan hulladéknak nevezni csak azért mert nem őshonos fajta, nincsen semmi baj a húsával."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
lumpy92
aktív tag
De miért nem vesztek egy normál, kis szódagépet?
2 patron, így mindig van csere otthon ha kifogyna, és a bolti patroncsere sem macerás.
Ez a palackos ásványvíz vétel minden szempontból a legrosszabb megoldás."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
lumpy92
aktív tag
#akció
Mai napon 27% kedvezmény a nem akciós könyvekre a libriben és a libri.hu-n."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
lumpy92
aktív tag
Félig OFF:
vákumzacskós élelmiszer tárolást alkalmazzátok? Néha vannak jó hús vagy egyéb hűtendő akciók amit fagyóba elteszek és elvileg ezzel a módszerrel jobb marad az étel állaga, illetve elvileg valamennyivel tovább el is tartható. Mi erről a tapasztalat? Illetve horgászatból hazahozott halat szintén szoktam a fagyóba eltenni, arra is használnám. Jelenleg simítózáras, ikeás zacskóba kerülnek az ételek, a levegőt próbálom benne minimalizálni.
Van értelme beruházni ilyen vákumfóliázóra? Most van pont az aldiban. Ami azért zavar, hogy ezzel (is) sok lenne a műanyag szemetem."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
lumpy92
aktív tag
válasz raziel01 #33409 üzenetére
Pl. halat 3 hónapig illik max. fagyasztva is tárolni. Ha ez kitolható még 2 hónappal, akkor már azt mondom érdemes vákumoznom. Meg elvileg a halhús szerkezete is jobb marad, nem tud jégkristályosodni.
Szóval továbbra is várom az érdemi tapasztalatokat azoktól, akiknek van."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
lumpy92
aktív tag
válasz Donki Hóte #33698 üzenetére
+1
Általános igazság."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest