-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
hazafelé vettem egyet kíváncsiságból. hűtőbe raktam, max egy óra azt bontom
. az egger gyártja, annak vannak saját néven jó sörei. igaz krusó piros 4.2-es van még 3 tálcával kintről, meg a bohem+12lezak-ból egy-egy láda
üveges piros krusó 49cent/200ft/ a felvidéki lidlben a héten. hogy hűljön rájuk a bőr
-
AnonymusX
őstag
válasz
Mr.Csizmás #38659 üzenetére
Nincs belőle elegendő? Repül a bünti...
-
válasz
Mr.Csizmás #38657 üzenetére
én ezeket eddig is alzáról (vagy alkugururól) vettem, ezzel az árrésstopal lehet be fogok térni a Rossmannba vagy a DM-be
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Peterhappy #38656 üzenetére
délután úgyis megyek kimérős garnéláért
cd930 na, újabb dolgok amiket allegro/alzáról fogunk venni innentől
-
Peterhappy
őstag
Lidlben kiszórtak 70% kedvezménnyel, mai lejáratos Anyák napi(?) macaron válogatást!, high protein vaníliás pudingot (4db per csomag) és Mizo epres tejitalt.
Nálunk seperc alatt elhordták, de érdemes lehet ezekre ránézni, ha épp arra jártok, hátha...
-
cd930
senior tag
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Donki Hóte #38646 üzenetére
aztán a megrendelő kívánsága szerint 25-30-40-50 %-ban felhígítják szódavízzel
Kevered a fröccsel, pajtás
A magabiztossággal kéne spórolni, nem a szakértelemmel...
-
Xtomi
tag
válasz
Donki Hóte #38646 üzenetére
Ha te szakértő vagy kóstold meg milyen és írd ide, de ne állíts hülyeségeket (hígítás). És igen is számít hogy hol főzik, én pl kerülöm a legyel söröket de a múltkor ittam egészen ihatót szintén az Aldiból, de valahogy mégsem fogyott olyan jól. És nem attól jó egy sör hogy hány % az alkohol benne, pl a Krusoviceből is van 4,2-es mégis nagyon jó. Csak nem veszem itthon mert túlárazott.
-
mwin
kezdő
Már egy ideje ugye nincs akciós banán és úgy látom, hogy az árstop hatására egyáltalán nem is várható. Rohadjon rájuk!
-
-
Xtomi
tag
E heti Aldi akciós újság 1. oldal
-
8
senior tag
lett valami értelmes termék jóárasítva a lidlben mától, amit érdemes venni?
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250514/arresstop-ujabb-uzlet-lepett-761197 -
beers
addikt
Tescoban a Szalon sör 239 klubcard-al!
Ennyiért jó! -
pityu8
tag
válasz
Meridius11 #38633 üzenetére
Melyiket érdemes venni onnan, tudnál mutatni?
-
ZsZso
Közösségépítő
Aldi/Lidl/Penny-ségek az ÁM szerint:
[kép]Van sok, fel is ért az oldalon egy spammel. Még jó, hogy van bolt blacklist is a beállításoknál, úgyhogy akit zavar kilőheti
.
-
8
senior tag
válasz
Meridius11 #38627 üzenetére
tényleg nincs már! ma néztem a szokásos helyén.
Karácsony körül vettem utoljára 6 darabot, az már elfogyott - kár, hogy nem táraztam be.
Pedig nagyon finom volt, havi 1-2 alkalommal fixen bontottam belőle. -
Beni2360
félisten
válasz
Soulfly842 #37161 üzenetére
Szia,
!
Most került sorra kibontása és fogyasztása.
Olyan közepesnek mondanám 10/6. Vagy még nem áll át a gépem az új szemekre. De azért rendeltem az Alzátol 2 kg Mövenpick kávét, ma még ingyen szállítások volt és kaptam egy 990 Ft kupont késedelmes szállításáért. És ez volt előtte igen finom volt. 5700 Ft/ meg jó ár. -
sherlock82
senior tag
válasz
sanyika007 #38624 üzenetére
Ezt a tonhalas pástétomot ismerem, az tényleg finom!
-
sanyika007
csendes tag
válasz
Janusz001 #38621 üzenetére
Ugyan nem hús, de a Hamé Pikáns Tonhalas Pástétoma elég jó, be szoktam belőle tárazni amikor a 100 grammos 400 forint alatt van. Azon túl az olivaolajas tonhalkonzerv ami bejön - lidl saját, aldi saját, rio mare vagy mareblu. Ezek már elég változó áron vannak, ha ilyen 5-6e forint/kg-ra kijön, az már jónak számít. Általában piacon veszem, vagy ha valami végösszegi kupon van. Ha maga a konzerv akciós, akkor esélytelen venni, mindig üres polc fogad...
-
válasz
Janusz001 #38621 üzenetére
Ja, én szeretem a LIDL-is löncshúsokat. Jó még a az ALDI-s Primana is. Amit nagyon szeretek még, az a háromszögletű dobozba csomagolt lengyel sonka-löncshús konzerv. Piacokon mindig vannak lengyel termékeket (tátrai sajt, füstölthal, karamella, stb) árúsító eladók, ott lehet venni
-
Janusz001
őstag
Hétvégén voltam pecázni, nagyon nem akartam túl bonyolítani az ebédet, így gyíkhúsra esett a választásom. Kis kerti padon, házi kenyérrel, sok zöldséggel, svájci bicskámmal falatozva nekem ott abban a pillanatban jobban esett, bármi más ételnél. Lehet a friss levegő, természet stb. is rájátszott, de a feeling nagyon ott volt.
Szóval, kinek mi az ár/érték bajnok konzerve? Ez most éppen egy lidlben szezonálisan kapható marhahús konzerv volt, sajna nem mindig kapható, azt hiszem angol heteknél van. Alapjában véve én szeretem a lidls löncsöket is, bár az áruk eléggé megszaladt. -
iatti
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #38617 üzenetére
a 80-as években voltam húsos tanuló. fradi kolbásznak hívták már akkor is, /hajrá fiúk, mindent bele/ pedig akkor még nem volt ennyire elk.rvulva a világ. sütve, mustárral rámegyek én is időnként.
-
válasz
Donki Hóte #38611 üzenetére
17-et engedett belőle rendelni a készlet szerint szombaton...
-
gg72
veterán
Na, kíváncsi vagyok, már csak azért is, mert a nagymamám családja anno sziléziai német volt.
-
-
Ezek normálisak?
-
mwin
kezdő
Ezért jó a Marseille szappan. A hagyományos, illat- és színezékmentes Marseille szappan gyakorlatilag nem romlik meg, és idővel még jobbá válik. Persze lehet kenni a szintetikus illatanyagokkal és adalékokkal teli löttyöket különösen a nyirokcsomók és pajzsmirigy szereti.
-
Lackki
őstag
válasz
tibbike01 #38602 üzenetére
Sodium Benzoatetal tartosítják ezeket, nem örökélet, és nem is 10év.
Vannak ezek a teszter kencék amiket szoktak osztogatni itt-ott, azokat ha elfelejted, pár év múlva rányitsz full kuka.Jók ezek a DM saját márkás cuccok, de némelyik olyan szinten cukros édes illatú, hogy nekem túl sok. Maradok a Ziaja tusfürdőknél, 700ft körül szokott lenni akciósan 500ml.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest