- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Lidl mától
-
sherlock82
senior tag
Ma reggel volt akció váltás.
Pennyben nyitáskor krumplinak és reteknek nyoma sem volt. még szerencse hogy akcióban van.
Minden más amúgy van a meghirdetett akciós dolgok közül.
Aldiba még bekell ma mennem mert vissza kell vinni az üvegeket úgy h majd ott veszek. -
Beni2360
félisten
válasz
Ciccuka #38392 üzenetére
Az akció az ALDI Magyarország üzleteiben történő
vásárlás esetén érvényes. Személyenként és
vásárlásonként kizárólag egy kedvezménykupon
érvényesíthető, amennyiben a vásárlás értéke
legalább 10 000 forint értékű. A tájékoztatás nem
teljes körű. További részletek és a promóciós
szabályzat a www.aldi.hu weboldalon. -
Beni2360
félisten
válasz
pietrrr #38389 üzenetére
Max 3 éven belül vissza viszed.
Ezek a gépek 15 P után leállnak, motorvédés miatt. Az én 1100W Sencorom is leállt 15p után. Leült van ahol csak 30p után indul ujból. De ezt csak a leírásban tudod kikeresni.
1 kg tészta táv fogalom. Torta, kevert süti ok. Kenyérnél már kétséges. Látatlanban 400g lisztet tud dagasztani. -
Ciccuka
veterán
Ez milyen Aldi-s kupon lehet?
Csak online érvényes? -
Koenig92
csendes tag
Ingyen hamburger.
https://welovebudapest.com/cikk/2025/04/29/tuning-burger-varosliget-aprilis-30-nyitasi-akcio-hamburger-smashburger/?utm_source=index.hu&utm_medium=link&utm_campaign=doboz -
bul07
nagyúr
válasz
lorcsi #38388 üzenetére
Nem egy napra veszem, ha kedvem van napi pár szem
1Kg több sok sok hétig elég
Na meg van egy pont amikkor már nem is kívánom, és akkor meg még tovább kitartÍgy van a szekrényben egy/két hónapja vásárolt Toffix 1Kg, ebben a hozzászólásban képek róla, ebben meg videó
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
800 wattos Aldis robotgép kisebb mennyiségű (<1 kg) tészta dagasztásához megér 15ezret? -
bul07
nagyúr
Hátha láttok piacon és hogy ismerjétek
Roshen Romaska (Pomawka) 2Kg
Egy link hogy összetevők meg kinézet [link]
Itt a piacon 5000Ft volt a 2KgJó hogy nem a 2Kg zacskósat vettem, hanem 350Ft-ért volt kicsomagolt ilyen 7-8db-os.
Ízre nekem mint egy olcsóbb rumos szaloncukor, de a rosszabb, és gejl-be el is van csúszvaRoshen Toffelini 1kg Csokoládé karamellás ízű töltelékkel
Egy link hogy összetevők [link] , a 1Kg csomagolás már nem úgy néz ki hanem így kép
Itt a piacon 2600Ft volt a 1Kg
Ez ízlik, nem túl édes nagyon kakaós -
Laca1212
őstag
válasz
Stylewars_kp #38379 üzenetére
Nyugodj meg...
-
Laca1212
őstag
válasz
Stylewars_kp #38377 üzenetére
Jólvan, jólvan...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Laca1212 #38372 üzenetére
Nem kell rá 3 év gari. Minek? A legtöbb normális kisgép szerelő alapból nyújt saját jótállást, még ha csak pár hónapot is. Egy megvigyázott+ szervizelt aluházas briggs motoros sabo-n mi menne tönkre? Vagy viking gépen? Ezekre a "még vo't benne anyag" felkiáltás az igaz.
-
Laca1212
őstag
válasz
PainKiller13 #38374 üzenetére
Ki beszélt itt újról?
"Én inkább vennék egy kisgépszervizestől használtan " -
-
Laca1212
őstag
válasz
Stylewars_kp #38343 üzenetére
Ja igen..használt üzleti.😁 Azokra is biztosan van 3 év gari... Hagyjuk már!
-
válasz
Így van, fűnyíróból csakis "használtizületit"
-
-
attiati
veterán
Lidl Formil Color mosószer megszűnt?
Tudtok helyette valami jó alternatívát?
Aldi Tandil? -
Ciccuka
veterán
válasz
Nálunk vett valaki egy drága duplaakkust Alko-tól, de egy ipari hulladék az egész. Régifajta tartós, jófajta fűnyírókat már nem lehet kapni újan sehol.
-
Ciccuka
veterán
válasz
pictigjis #38339 üzenetére
Egyébként máshol a motor ennyi, 3 év gari van az egészre. Ennyiért máshol nemigen kapsz.
Árukeresőn -
válasz
Peterhappy #38350 üzenetére
hasonló Soehnle-nk van (61509), bemegy a kijelző alá a liszt, és soha nem szeded ki onnan
-
Peterhappy
őstag
válasz
pietrrr #38349 üzenetére
Tizesgrammokhoz valamilyen kavemerleget vennek.
Nekunk eleg volt a grammos pontossag, csak az tenyleg az legyen. En ilyet vettem most: [link]
Volt (van) belole olcsobb valtozat is, nekem kellett nagy felulet es nagy meresi tartomany. Picit olcsobban lottem, de vannak a markanak olcsobb keszulekei is.Lidls mellett a 3 ev gari szol. Ar/ertek aranyban jok a cuccaik (aldinak is), ez spec epp csalodas volt, pont helyette erkezett a Soehnle.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Peterhappy #38347 üzenetére
És pontosabbat tudtok ajánlani? Vagy azok már csak az isten pénzéért vannak?
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Beni2360 #38344 üzenetére
Köszi, ez jónak tűnik!
Délután elnézek lidlbe, s ha ott nem találok, lehet berendelem ezt.
Pontosan még kis mennyiségeket is?
A mostanival elő-előfordul, hogy mikor a fűszereket mérem a tálba, akkor nem moccan meg a számláló, pedig benne van már legalább 3-4g az adott fűszerből -
Beni2360
félisten
válasz
pietrrr #38342 üzenetére
Én ezt vettem fizikai pattogós hangú gombokkal.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Laca1212 #38341 üzenetére
Éljen a fogyasztói társadalom!
Én inkább vennék egy kisgépszervizestől használtan Wolf Garten, sabo, viking stb szervízelt nem leharcolt példányt 70-80 ezerért ami lényegesen tovább fogja bírni, mint a lidl csodafegyvere. De ha úgy gondolkozol, hogy gari lejárta előtt becseréled mindig egy újra az is megoldás lehet...
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Soulfly842 #38332 üzenetére
Nem tudjátok, van most valami konyhai mérleg (ami nem érintős, hanem fizikai gombos) elérhető a lidlben?
-
Laca1212
őstag
válasz
Nincs vele semmi baj. Én ugyanis nem csak a szórólapban láttam ilyet, hanem használtam is. ( Nem tudom, #38338 Ciccuka is tapasztalatból véleményez e?! ) Amennyibe kerül, azon a szinten kell kezelni és elvárásokat támasztani. Füvet lenyírja. Ha ennyi pénzért a 3 év gari után eldobós, akkor is megérte.
Érdemes nyitásra menni érte, mert pikk-pakk elhordják.
-
Top cat
addikt
válasz
Kérdezz rá a fűnyíró topikban.
A Lidesnél olcsóbban, benzinest nemigen kapsz. Már ha lesz egyáltalán.
-
Ciccuka
veterán
-
fradi81
veterán
A pennys zsírszalonna bőr nélküli lehet?
-
-
Soulfly842
addikt
Ezt néztétek egyébként? ha az ott maradt akciózott gépekre is érvényes, akkor ez nem rossz.
-
Beni2360
félisten
válasz
W.Wilson #38326 üzenetére
Nagyon dúlyos gerinc beteg volt megboldogult édesanyám 1980-ban. Egy idős professzor aki Kínában tanulta az akupunktúra alkalmazást, szabadította meg a fájdalmaktól. És élt még 2017-ig. Akkor még nem voltak a mostani gerinc műtétek " futószallagon" 2015-ben nekem már mütlttel orvosolták a gondokat.
-
pictigjis
őstag
milyen az a benzines funyiro, ami szerdan 50e lesz a lidl-ben?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Keef_Lee #38327 üzenetére
Dehogyisnem...
Csak egyrészt arról nem születik itt fórumbejegyzés ha mondjuk kevesebb darabszámot üt be vmiből, másrészt van tévedés, ahol eleve kizárt, h a bolt járjon rosszabbul (mint pl. az akciós ár, ami vagy rákerül vagy nem)
De azt teljesen értelmetlen már feltételezni is, h szándékosan tévesztene ilyet, nem az ő zsebére megy (max a KP visszajáró) -
rushty
őstag
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #38317 üzenetére
He? Nem vonalkódot ragasztanak rá, csak egy ilyen régifajta "nyomkodós szalagos" árcetlit, amin csak az ára van, ilyent e...:
-
raziel01
veterán
válasz
Soulfly842 #38319 üzenetére
Nem tudom, hogy csak nálunk divat-e de többször előfordult, hogy nem az a címke van a féláras húson, mint ami valójában. Például sima szeletelt combra rárakták valami drága steak címkéjét, normál hurkára valami prémium hurka címkéjét. Aztán ha kisebb az adott termék súlya, mint a címkén lévő akkor még az önkiszolgáló kassza sem szól csak többet fizetsz. Ha nehezebb akkor persze rögtön szól.
Amúgy érdemes megnézni mindig a kijelzőn, mert jártam már úgy, hogy hiába a piros QR kód mégis teli áron hozta. Kasszás persze segített miután szóltam. -
Soulfly842
addikt
Ez olyan, mint a lidl-be automatikus kassznál. Ha a sima vonalkódot húzod le, akkor teli ár, de az új piros címkéken már van QR kód is, ha azt húzod be akkor már a kedvezményezett ár jön fel egyből (legalább már ott csináltak jó megoldást is).
-
zoltan6
addikt
válasz
Tesztelo.hu #38317 üzenetére
Jártam már úgy hogy magamat vertem át ilyennel. Sparos sárgacimkés 50%-ost az automata kasszánál az eredeti vonalkódót olvastam be.
-
Timeola
aktív tag
Erről megoszlanak a vélemények, de nekem meg ez nem jött be Kinley Purple pedig szeretem a tonikot.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Donki Hóte #38266 üzenetére
pedig van ilyen, a korábbi spar-os szörpös üvegeget is csak a spar-nál található gép vette vissza. coop-os sörösüveget se vette vissza és a tesco-s Vöslauer ásványvizet se az a gép, ami máshol volt.
a másik kedvencem, amikor az akciós címkéket a vonalkódra ragasztják.
-
8
senior tag
válasz
Beni2360 #38303 üzenetére
elég retro, Vienetta koppintás az aldiban most akciós
aki azt szereti, ez is ízleni fogMUCCI Réteges jégkrémtorta vaníliás 650ml
https://shop.aldi.hu/termekek/dobozos-jegkrem/mucci-reteges-jegkremtorta-vanilias-650-ml
699Ft
1075Ft/liter -
Beni2360
félisten
válasz
Tesztelo.hu #38301 üzenetére
Május végéig, tudom
-
Top cat
addikt
válasz
Tesztelo.hu #38301 üzenetére
Mindegyiket csak x ideig lehet aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest