Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
A pennys zsírszalonna bőr nélküli lehet?
-
-
Soulfly842
addikt
Ezt néztétek egyébként? ha az ott maradt akciózott gépekre is érvényes, akkor ez nem rossz.
-
Beni2360
félisten
válasz
W.Wilson #38326 üzenetére
Nagyon dúlyos gerinc beteg volt megboldogult édesanyám 1980-ban. Egy idős professzor aki Kínában tanulta az akupunktúra alkalmazást, szabadította meg a fájdalmaktól. És élt még 2017-ig. Akkor még nem voltak a mostani gerinc műtétek " futószallagon" 2015-ben nekem már mütlttel orvosolták a gondokat.
-
pictigjis
őstag
milyen az a benzines funyiro, ami szerdan 50e lesz a lidl-ben?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Keef_Lee #38327 üzenetére
Dehogyisnem...
Csak egyrészt arról nem születik itt fórumbejegyzés ha mondjuk kevesebb darabszámot üt be vmiből, másrészt van tévedés, ahol eleve kizárt, h a bolt járjon rosszabbul (mint pl. az akciós ár, ami vagy rákerül vagy nem)
De azt teljesen értelmetlen már feltételezni is, h szándékosan tévesztene ilyet, nem az ő zsebére megy (max a KP visszajáró) -
rushty
őstag
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #38317 üzenetére
He? Nem vonalkódot ragasztanak rá, csak egy ilyen régifajta "nyomkodós szalagos" árcetlit, amin csak az ára van, ilyent e...:
-
raziel01
veterán
válasz
Soulfly842 #38319 üzenetére
Nem tudom, hogy csak nálunk divat-e de többször előfordult, hogy nem az a címke van a féláras húson, mint ami valójában. Például sima szeletelt combra rárakták valami drága steak címkéjét, normál hurkára valami prémium hurka címkéjét. Aztán ha kisebb az adott termék súlya, mint a címkén lévő akkor még az önkiszolgáló kassza sem szól csak többet fizetsz. Ha nehezebb akkor persze rögtön szól.
Amúgy érdemes megnézni mindig a kijelzőn, mert jártam már úgy, hogy hiába a piros QR kód mégis teli áron hozta. Kasszás persze segített miután szóltam. -
Soulfly842
addikt
Ez olyan, mint a lidl-be automatikus kassznál. Ha a sima vonalkódot húzod le, akkor teli ár, de az új piros címkéken már van QR kód is, ha azt húzod be akkor már a kedvezményezett ár jön fel egyből (legalább már ott csináltak jó megoldást is).
-
zoltan6
addikt
válasz
Tesztelo.hu #38317 üzenetére
Jártam már úgy hogy magamat vertem át ilyennel. Sparos sárgacimkés 50%-ost az automata kasszánál az eredeti vonalkódót olvastam be.
-
Timeola
aktív tag
Erről megoszlanak a vélemények, de nekem meg ez nem jött be Kinley Purple pedig szeretem a tonikot.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Donki Hóte #38266 üzenetére
pedig van ilyen, a korábbi spar-os szörpös üvegeget is csak a spar-nál található gép vette vissza. coop-os sörösüveget se vette vissza és a tesco-s Vöslauer ásványvizet se az a gép, ami máshol volt.
a másik kedvencem, amikor az akciós címkéket a vonalkódra ragasztják.
-
8
senior tag
válasz
Beni2360 #38303 üzenetére
elég retro, Vienetta koppintás az aldiban most akciós
aki azt szereti, ez is ízleni fogMUCCI Réteges jégkrémtorta vaníliás 650ml
https://shop.aldi.hu/termekek/dobozos-jegkrem/mucci-reteges-jegkremtorta-vanilias-650-ml
699Ft
1075Ft/liter -
Beni2360
félisten
válasz
Tesztelo.hu #38301 üzenetére
Május végéig, tudom
-
Top cat
addikt
válasz
Tesztelo.hu #38301 üzenetére
Mindegyiket csak x ideig lehet aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- SzoftverPremium.hu
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest