Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Igen, fura a rendszerük, nem vizsgálja soronként a kedvezményt (a duplázósnál nem is lehetne, de az ajándéknál, egyéb kedvezménynél igen), egyszerre történik a kedvezmény érvényesítés a végén, és nagyon lassan. Bármi kupont használok, korrigálja a végösszeget a kasszás, mert nem várja ki...
...
Ki eszik jégkrémet télen -
-
bul07
nagyúr
válasz
Soulfly842 #20088 üzenetére
Persze ráér, köszi
Úgy szeretem a kaszásokat zavarba hozni
Most is már mondja hogy mennyit kér, és utána csak néz hogy hogy nullára ugrik a fizetendő.
(#20052) Top cat
Ma kerestem a Berettyóújfalusi Penny-be ezt a jégkém tortát, persze nem volt belőle
De nem is várok mást annyira le van pusztulva a Penny jégkrém ügyben hogy nem igaz
De szinte semmi nincs Rios jogkrémek szinte eltűntekKénytelen voltam a Tesco-ba visszamenni és venni egy 1450Ft-os Carte d'Or jégkrémet
Lidl-be is elég drága lett a jégkrém -
bul07
nagyúr
válasz
Soulfly842 #20086 üzenetére
Én nem merek sokat letárólni csak kb másfél évre valót mert szavatosság szab határt, bár ez is fajta függő
Persze nem romlik meg csak veszít a hatékonyságából(jó esetben, rosszabban meg megzavarosodik(öblítővel jártam így)Legutóbb ezeket az információkat szedtem össze
Persil
Folyékony mosószer: 3 év
Mosópor: 3 év
Kapszula: 18 hónapAriel
Mosópor->12hónap szavatossági idő
Pods->15hónap szavatossági idő
Folyékony mosószer->18hónap szavatossági időWoolite
Folyékony mosószer->24hónapMég van a múltoki adagokból
Woolite 2021.10.14 3db 3,6l 4999Ft, ez nekem 2021 augusztusi gyártás és 1db flakonnal van még
Ariel 2022.03.10 rendelés 6db 2.2l[link] 6.793 Ft-ért, még van 2db ezt fel kellene használni 5hó elejéig mert akkor jár le a 18hóMost beiktattam egy kis Jade [link]tesztelést, én még 1700Ft-ért vettem
Már mostunk vele vagy 5-10x de eddig nincs gond vele, ruha tiszta lesz, anyaga nem lesz rossz tapintású, nincs rossz érzés hordvaNálam majd ősszel lesz esedékes a nagy bevásárlás mosószerből
Amúgy az OMO esetén nincs véletlenül ráírva hogy mennyi a szav ideje, de ha megteszed nekem a címkét lefényképezed és megkeresem ez ügyben a gyártót, mert jó lenne tudni hány hónap a szav ideje
-
bul07
nagyúr
Nem tudom volt e említve hogy folyékony mosószer Lidl (Berettyóújfalu)
Láttam sokat ma, képet nem lőttem
OMO 5l 3700Ft-ért
Meg volt még 5L valami MaxiTrat nevű az is azt hiszem 4500Ft körül
De volt 4l 1900Ft-ért Tis nevűAz árakba nem vagyok teljesen biztos pár száz forint eltérés lehet
-
pohár
félisten
válasz
freelancer68 #20082 üzenetére
és tényleg
-
pohár
félisten
valamelyik újságban (SPAR/Aldi/Penny) láttam vákuumozott, tisztított, előfőzött céklát, de az istennek nem találom most... nem emlékszik valaki, hogy hol lehetett?
és elvileg a tegnaptól érvényes újságban van valamerre, de 2x átpörgettem már őket, aztán semmi
-
tibbike01
őstag
válasz
Soulfly842 #20072 üzenetére
Jaa csak a vaj meg a parmezán van hozzá aranyáron
-
warcat
veterán
Elérhetőek az aldis, tescos jövőheti újság, én örülök hogy végre lesz banán, 399, Aldi
-
Soulfly842
addikt
Én rizottó rizsből vásároltam be még október közepén. Végül két ilyen csommagl. utána még 2-3hétig láttam belőle, nem tudom, hogy fut-e még.
Hiábtlan vétel volt!
-
Ciccuka
veterán
Penny wc papír
-
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Gerr'y #20057 üzenetére
j) Előrecsomagolt édes, sós tészta
ja) a sütőipari termék előállításához használt lisztkeverék kivételével a 1901 20, 1902, a c) és d) pont hatálya alá nem tartozó 1905 90 80 VTSZ szám alá tartozó olyan termék, amely hozzáadott cukrot tartalmaz, és cukortartalma meghaladja a 25 gramm cukor/100 gramm mennyiséget, vagy amely hozzáadott cukrot és édesítőszert egyaránt tartalmaz, ide nem értve a jc) alpont hatálya alá tartozó termékeket.
jb) a sütőipari termék előállításához használt lisztkeverék kivételével a 1901 20, 1902, a c) és d) pont hatálya alá nem tartozó 1905 90 80 VTSZ szám alá tartozó olyan termék, amely hozzáadott cukrot nem, de édesítőszert tartalmaz, vagy édesítőszert nem, de hozzáadott cukrot tartalmaz, és cukortartalma a 25 gramm cukor/100 gramm mennyiséget nem haladja meg, ide nem értve a jc) alpont hatálya alá tartozó termékeket.
jc) a sütőipari termék előállításához használt lisztkeverék kivételével a 1901 20, 1902, a c) és d) pont hatálya alá nem tartozó 1905 90 80 VTSZ szám alá tartozó olyan termék, amelynek sótartalma meghaladja az 1 gramm só/100 gramm mennyiséget.Igen, de ez más tészta.
-
Gerr'y
senior tag
Dragulni fognak a tesztafelek a chipsado miatt. [link]
Az a kerdes hogy a diszkontoknal használt előre csomagolt pékáruk, amikből sütik a friss árut, a jogszabály alá tartoznak-e? -
válasz
Skillet #20054 üzenetére
dobozosból a legjobb szerintem az újrahasznosított 4 rétegű Zewa, az a legpuhább
utána eddig ami próbáltam, az mind visszalépés volt, beleértve a 4 rétegű Floralis-t is (Lidl)
ami nálunk elmegy szódával, az a DM-es saját márkás, de ha van akcióban, akkor inkább veszek 10-15 darab Zewa-t
ami régebben jó volt, az a Tempo, de azt mostanában nem látok a Tesco-ban sem már, illetve dobozos verzióban meg főleg nem látni, ha van, akkor is csak a 10x10-es csomagolásban -
Skillet
addikt
válasz
Silent77 #20053 üzenetére
Jó ez a tento? Mi most ooops everiday-t használunk, az pocsék. A wippy, ami most van akcióban? Azt sem ismerem. Annyit tudok, hogy többféle minőségű és lapszámú wippy szokott lenni. Zewa-t linkelte valaki, de abból tuti nem vennék, azt már leírtuk évekkel ezelőtt. Igazából ami bevált, az a Lidl féle floralis. Olyan minőségben, csak olcsóbban bármi jöhetne. Dobozos zsebkendő is jöhet jó áron, ha tudtok
-
Top cat
addikt
Penny, appos kuponnal mától 549Ft.
-
Ciccuka
veterán
-
st6969
őstag
válasz
Mr.Csizmás #20043 üzenetére
+lala
Csak kell vennem egy ilyen cuccot mostmá' -
st6969
őstag
válasz
lala666 #20041 üzenetére
Olyanom nincs, de gondolom a sütő alapvetően ugyanazt csinálja, csak nagyobb a térfogata, jóval több levegőt keringet. Kérdés, hogy ez milyen hatással van a végeredményre. Korábban próbáltam gyorsfagyasztott, panírozott cuccokat sütőben, amiknél nem volt kiemelve, hogy sütőben is süthető. Vegyes tapasztalataim vannak. Volt, ahol remekül sikerült, de volt olyan is, ahol valahogy nem lett ropogós kívül, de ha tovább sütöttem, akkor meg kifolyt a töltelék, később meg kirepedezett az egész...Mindegy, egy próbát megér
-
Ciccuka
veterán
Aldi Gyümölcspüré:
-
st6969
őstag
válasz
bugizozi #20038 üzenetére
Jó régen vettem már ilyet az Aldiból, egész finom volt emlékeim szerint (persze évek alatt változhatott a beszállító). Kár, hogy sütőben nem süthető, legalábbis a piktogram nincs rajta
De ilyen áron így is megéri, köszi a tippet. Tartok tőle, hogy mire odaérek meló után, már csak a hűlt helye lesz, mint általában
-
Sungoo
addikt
Cegléden, az Aldiban 900 forint a 2 literes Domestos. Nem tudom, hogy helyi akció-e. Mellette a literes 1000…
-
Bogyi007
veterán
Szegedi Auchan üzletében és talán máshol is 260 Ft ez a Szilva dzsem.
Hagytam még 5 üveggel a polcon.
-
válasz
Mr.Csizmás #20033 üzenetére
Te beszélsz? Épp az előbb erőltetted a mérleges aspektust.
Egyébként a miénk 153 gramm.
-
freelancer68
tag
válasz
Mr.Csizmás #20025 üzenetére
Sajnos nem tudom. Zewát már jó ideje nem vettem és ebből az új dm-sből sem vettem még és most egy kicsit el is bizonytalanodtam a német értékelések miatt.
Pl (google translate-tel fordítva):
"Igazából soha nem volt más wc papír, de amióta szalma került bele, sajnos romlott a minőség és mostanra majdnem kétszer annyiba kerül.. törléskor omlik a papír, már nem szakadásálló.. még puha, de ez azelőtt jobb volt.. most valószínűleg mást kell venni."
"Úgy tűnik, 2022 ősze óta létezik egy új "recept" ennek a WC-papírnak. Azóta rendkívül elégedetlenek vagyunk. problémák a következők:
- használat közben szöszöket hagy a testen (nem a vezető kézre gondolok)
- az előre perforált lapok nem szakadnak le megfelelően, és ilyenkor egy lap gyakran elszakad
- érthetetlen a vélt 70-100%-os áremelkedés.
Elnézést, de akkor valószínűleg keresünk valami mást."
Ha vett valaki innen az új 220 lapos verzióból, megoszthatná a tapasztalatát. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
freelancer68 #20020 üzenetére
egy ft/g jöhetne a tekercsekről (a közepén levő karton kb. egy súlyban van)
-
freelancer68
tag
válasz
dvtkfan #20019 üzenetére
Nem rossz, de ettől még - ha kicsivel is - a megemelt árú dm-s [Sanft&Sicher XXL] is olcsóbb.
zewa: 11298Ft/72db/150lap=1,046 Ft/lap
S&S: 4099/20db/220lap=0,932 Ft/lap -
dvtkfan
senior tag
válasz
Beni2360 #20017 üzenetére
11298 ft lett a 3 csomag, amiből így 156.91db ár lett és ingyen hozzák, így szerintem nem rossz ár. BF-kor ugyan ez 9999 ft volt, igaz azóta minden emelkedett, így szerintem nem rossz ár, ezért is írtam, hogy közel BF áron. 3 ilyen csomagot rendeltem, ami 3x72db, azaz 216db...BF-ig az előző csomagokkal kitartunk...
-
válasz
Mr.Csizmás #20011 üzenetére
Jelenleg nincs most Tento, megvettem mindet.
dvtkfan: Nem igen van, ha nem vásároltam volna be már venném is.
-
-
dvtkfan
senior tag
Zewa klotyó papír közel BF áron ismét az emagon a 72db...van ettől olcsóbban valahol?
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Donki Hóte #19994 üzenetére
Erről a képről Badár Sándor egyik standup-ja jut eszembe, mikor a husky tenyésztéséről mesél. Bejött egy macska az udvarukra, és nem tudta, hová ugorjon, mindenütt egy kutya volt.
-
perempe
veterán
#19989-hez:
a utolsó három koncert jegyárai:Mittwoch, 25. Jänner 2023, 19.30 Uhr
Wiener Konzerthaus, 1030 Wien, Lothringerstraße 20 Großer Saal
SWR Symphonieorchester
Teodor Currentzis
Galerie Rechts
Reihe 15
Platz 12
Preis: 28,00 EUR
---
Donnerstag, 26. Januar 2023 19:30 UhrMusikverein Großer SaalWiener Symphoniker
Manfred Honeck, Dirigent
María Dueñas Violine
6. Balkon-Loge
Reihe 3
Platz 3
Preis: 24,00 EUR
---
03. 02. 2023
19.30
HALL Dvořákova síň
ETAGE Balcony Left Loge III.
SECTION
SEAT 5
PRICE 500 Kč -
zoli03
őstag
válasz
atthany #19975 üzenetére
Én a limeosat nagyon szerettem, de annak is nagyon szar íze lett, pedig engem nem zavar az édesítőszer íz. Így legalább nem kell gondolkoznom, hogy megvegyem-e drágább áron, mert olyan rossz lett, hogy 100 Ft/liternél nem adnék érte többet, de akcióban is kétszer annyi.
-
bul07
nagyúr
válasz
perempe #19978 üzenetére
Na én meg azon spórolok rengeteget hogy nem eszek sajtott
Meg nem iszok alkoholt semilyet, nem dohányzok, és lehetne sorolni.
Ásványvizet nyáron szoktunk venni akkor néha nagyon jól esik a hideg bubis víz.Nem értem míért kell itt is vegzálni a hozzászólókat.
Mert egy két valaki képtelen átugrani pár hozzászólást, engem se érdekell sokminden de mást lehet hogy igen ezért nem fogok nyavajogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync