- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz
Geo19870322 #36294 üzenetére
alzán [link] nagyon vegyesek a vélemények
piszoárszagra, összetöredezett tablettákra és a hatákonyságra vannak főleg panaszok, meg hogy egyenként ki kell csomagolni a tablettákat
113 vélemény alapján 4 csillag
(az összes "márkás" tablettának jóval jobb értékelése van)próbáld ki, aztán kiderül
én továbbra is gélt javaslok, flakonon jelzett adagolást kb negyedelve
-
Postas99
senior tag
válasz
#91658752 #36290 üzenetére
Ez valamiért eléggé vacak árértékre jön ki / mosásban 95Ft/mosás
Mi inkább ezt vesszük: [Ingyen szállítással]
Így egy mosás 40Ft - Allegroról minőségi folyékony mosószer. Van színes, fehér, sötét és kényes ruhákhoz is való. -
válasz
Donki Hóte #36289 üzenetére
[kép]
Decemberben lett véve 1500ért azóta nem néztem. -
Geo19870322
tag
Sziasztok. Ez vajon milyen szintet képvisel?
2870ft/90db az ECOFAMILY-ben...
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #36291 üzenetére
Tudom.
Gondolom rosszul emlékszik az árra a kolléga. De mégis harmada egy Arielnek.[link] ez is teljesen oké. És ami volt a Lidlben Ultra Free nevű 4 liter 1700 Ft körül, az is teljesen vállalható.
-
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #36289 üzenetére
Szerintem ez lesz, csak kicsit drágább. [link]
Auchannak is van jó saját márkása, az se drága.Nem értem miért vannak sokan rákattanva Ariel és társaira.
Nálunk tökéletes a legolcsóbb mosószer és egy jobb öblítő.
-
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Atomantiii #36270 üzenetére
Az kemény szar a DM-es 3 rétegűhöz képest.
-
törölt tag
válasz
Janusz001 #36284 üzenetére
Egy hónap múlva meg 450 lesz az euró.
Ilyen világot élünk.
Nem kényszerít senkit a vásárlásra a kupon, csak ott van.
A termékek 99%-a olcsóbb, mint kis hazánkban, erre még ott egy kupon is. Aki tudja felhasználja, van rengeteg dolog, ami sose jár le és jó ha van belőle bőven. Háztartási szerek pl. Meg olyan alapanyagok, amik bírják évekig. Liszt, olaj, különböző szószok és lehetne sorolni reggelig. -
Poccc97
tag
Ariel color folyékony mosószert esetleg láttatok valahol akcióban? Köszi.
-
sherlock82
senior tag
válasz
sherlock82 #36271 üzenetére
Boltban vettem észre hogy ez nem is olyan nagy spórolás mert drágább egység áron mint a nagy kiszerelés akció nélkül. Nyilván a nagyobbat vettem volna meg, ha nem látom meg a coccolinó colort ami olcsóbb mint a persil de nem gondolom hogy rosszabb lenne sokkal.
-
válasz
Mr.Csizmás #36265 üzenetére
tévedtem, sorry
Velvet Excellence-t vettem, 9 tekercs volt 1950, de volt egy 2000-es kuponom a múltkori téves szállításukból, így a 3x 9 tekercs 3850 lett a végén, ingyen szállítással -
j.bravo
addikt
válasz
Donki Hóte #36274 üzenetére
tudnám vajon mi alapján szelektál... nekem általában a töredéke olyan amit valaha vettem náluk. Simán elköltött összegtől függne? Vagy nagyon tágak a termékkategóriák, és hiába (például) a gluténmentest veszem mindig, ő azt "egészséges szirszar" kalapba teszi és nekem a cukormentest (is) dobálja?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Donki Hóte #36274 üzenetére
Nem tudtam, azt hittem, hogy egységes.
-
válasz
Atomantiii #36273 üzenetére
LIDL kuponos akciót azért nem érdemes itt ajánlani, mert a vásárlók kb. 1%-a kapja meg az adott kupont
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Atomantiii #36270 üzenetére
Ez egyedi lehet vagy már lejárt, én nem látok ilyet a Lidl Plusban
-
sherlock82
senior tag
penny kártyával 2.97 l persil gél
5000 ft , 5800 ft helyett
Holnapig action. -
jack982
senior tag
4 réteg alá én már nem adom.
-
st6969
őstag
-
GIJoe
addikt
az örök kérdés? olcsó, és jó WC papír?
-
bul07
nagyúr
Tesco
Kedves Vásárlóink!
A Clubcard applikáció 2025. január 28-án, kedden 22:00 órától 2025. január 29-én, szerda 6:00 óráig az applikáció frissítése miatt nem lesz elérhető.
Kérjük, amennyiben nálad van a Clubcard vonalkódod, szkenneld be fizetéskor és utólag jóváírásra kerülnek Clubcard pontjaid és e- matricáid.
Amennyiben Clubcard vonalkódod csak az applikációban lenne elérhető, kérjük, őrizd meg a vásárlásodat igazoló blokkot és Tesco Clubcard ügyfélszolgálat jóváírja neked a pontjaidat. Legkésőbb február 5-ig küldd el blokkod fényképét és Clubcard számod a www.tesco.hu/kapcsolat webformon vagy a tesco_hu@tesco.com e-mail címen keresztül. -
sherlock82
senior tag
Állami szektorban -- közigazgatásban - dolgozom közel 25 éve. Az nem tud szabadulni a bürökrációtól az egyértelmű. Ahogy látom a biztosító társaságok sem.
-
Laca1212
őstag
válasz
sherlock82 #36256 üzenetére
Hasonló volt nálam Genertel esetén.
A felmondást esetemben a Netrisk intézte, amiről tájékoztatott is, hogy benyújtotta a biztosítónak. Genertelnél újrakötés után jött egy számla a felmondott kgfb-re. Aztán jött egy számla az új kgfb-re. Jött egy levél a felmondás elfogadásáról. Aztán jött egy sztornó számla a felmondottra.
Mindez az online felületen úgy zajlott, hogy párhuzamosan befizethettem volna a felmondottat és az újat is. A felmondottnál volt egy olyan megjegyzés, hogy "törlés alatt"... ettől függetlenül hozta az összeget, mint befizetendő.
A régi lejárta előtt pár nappal rendeződött minden az online felületen . Akkor már csak az új összeg volt látható mint befizetendő...
-
Beni2360
félisten
válasz
sherlock82 #36256 üzenetére
Vissza gondolva addig nem is kötnek új biztosítást míg nem kapják meg a visszaigazolást az elözzö biztosítótól a megszűnés létét.
Vagyis az új biztosító lekéri a régitől a felmondás tényét és az után bólint rá az újra.
Örülök, hogy sikerült a kommunikáció. -
sherlock82
senior tag
válasz
Degeczi #36254 üzenetére
Jó reggelt, viszonylag hamar elértem a generali telefonos ügyfélszolgálatát.
Az ügyintéző elmondta hogy a levelet amit küldtem nekik, 01-03 án megkapták, a felmondásom elfogadták, de erről valóban engem nem tájékoztattak.
Az emailt a csoportos beszedés beállításáról a 2025 - s évre pedig csak tájékoztató jelleggel küldtek hiszen február 18 ig érvényes a tavalyi biztosításom ( amit már egyébként felmondtam ők pedig el is fogadtak eme email előtt 14 nappal.
)
Szóval kb ennyi röviden az eset.
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
tibbike01 #36251 üzenetére
Nem számít, akkor is eljátszák ugyanezt.
Egy héttel a nov. végi határidő előtt online intéztem a KGFB váltást, a régi biztosító, a Genertel természetesen rögtön befogadta így a fölmondást, december 10-én mégis kiküldték az idei számlát, hátha befizeti a figyelmetlen ügyfél...
Szóval ez általános gyakorlat lehet. -
gabor9991
őstag
válasz
tibbike01 #36251 üzenetére
Online felületen 2 perce alatt felmomdtam ma a casco és kötelező biztosítást is majd 2 perc alatt megkötöttem az újat.
Nem kellett semmilyen felmondás csak rákattintani a felmondom gombra és már jött is az email hogy felmomdtam sikeresen.
Mikor hozzákezdtem még én is kerestem a ketölthető nyilatkozatot amit aláírva kell postázni vagy beszkennelni és feltölteni de szerencsére a K&H és az Allianz ma már eljutott oda hogy nem szopatják magukat mint évekkel ezelőtt amikor még papír alapon kellett ezeket intézni. -
tibbike01
őstag
válasz
sherlock82 #36244 üzenetére
Tanulság: levél helyett emailt kell küldeni. Olcsóbb, gyorsabb és még válaszolni is könnyebb rá.
-
Beni2360
félisten
válasz
sherlock82 #36248 üzenetére
Értem, akkor azért megkapták a levelet 30 nappal a február eleji dátumhoz viszonyítva?
-
Beni2360
félisten
válasz
Ha január elsejei a forduló nap akkor november 30.-ig kell felmondani.
De ez benne van abban a levélben amit November elején kaptál tőlük az új éves díjjal. -
bul07
nagyúr
válasz
Mindenképp hívd őket
Mert ha nem könyvelték le bármi miatt a felmondást akkor még a régi biztosítónál vagy.
És ha nem fizeted ki a réginél akkor megszűnik, majd napi büntetés van nem is kevés, fedezetlenségi díj[link]
Pl 71-100 kW 1460Ft/napMindenképp rendezd le a dolgot
Másoknak
Ha magatok csináljátok akkor érdemes levélben(ajánlott), email-be, telefonon bejelenteni a biztosítás felmondását
De legegyszerűbb ha alkus cég csinálja mert ha bármi gond van ők intézkednek keresnek mindent megtesznek
Nekem is volt gond váltásnál, valamilyen, kisbetű nagybetű vagy Budapest kerület leírásban volt eltérés és a régi biztosító nem akarta befogadni a felmondást
(Ugye én Budapest 14. ben születtem és lehet rómaival volt írva valahol, de lehet hogy ékezetes elérés volt, megkeresett a netrisk hogy gond van gyorsan ellenőriztek minden adatott majd intézkedtek és az utolsó pillanatban befogadta a felmondást a régi biztosító) -
sherlock82
senior tag
December végén írtam a csoportban hogy felmondtam a kötelező biztosítást a kocsimon és újat kötöttem.
A régi biztosító ennek ellenére küldött egy emailt h fizessem be az ujat.
Megnéztem a posta nyilvántartását január első napjaiban megkapták a levelem amiben a felmondó nyilatkozat is állt, szerintetek hagyjam a francba az egészet és ne fizessem be, vagy hívjam fel őket hétfőn hogy ezt minek küldték ide ha én felmondtam ez nagyon időben. -
-
Postas99
senior tag
válasz
#91658752 #36234 üzenetére
Bule Orca kávéból ittam már Titanica-t és a Brazilt is.
Nem rossz, de ízvilágban nem volt túl karakteres.
Még gondolkodom, hogy mit rendeljek utána.
Most ez fut nálam: [ECUADOR COFFEE BEANS]
Azátn ott van a még a [széles skálájú sok márkát is áruló holland cég.]
Lehet válogatni. Csak legyen pénz, paripa meg fegyer... -
123xyz
aktív tag
válasz
Donki Hóte #36218 üzenetére
Tudom, hogy uborkás, de emellett gyömbér + lime ízű is, és valahogy az összhatás így nem az igazi szerintem. (Valószínűleg sokan érzik még hasonlóan, máskülönben már rég elfogyott volna a készlet azóta, hogy országosan csökkentették az árát hónapokkal ezelőtt.)
-
Juhaszatti
addikt
"Az ESL tej sokkal finomabb, nem akarom azt mondani, hogy tejesebb, mert hülyeség, de ténylegesen jobb "fogyasztási élményt" nyújt, mint egy UHT"
+1
Én is kerülöm már az UHT-t. Nem azért mert az annyira rossz lenne, hanem mert nekem személy szerint az ESL jobban ízlik.
Mondjuk én erre érzékeny vagyok, két 2.8%-as ESL tej között is kiérzem a különbséget, ha máshol készült. Nem feltétlenül jobb vagy rosszabb, de más.
Sokan az 1.5% meg a 2.8% között sem. -
AIex
tag
válasz
fogselyem #36226 üzenetére
Én elég sokat szoktam tejet inni, magában,
Az ESL tej sokkal finomabb, nem akarom azt mondani, hogy tejesebb, mert hülyeség, de ténylegesen jobb "fogyasztási élményt" nyújt, mint egy UHT,
Eljárásban is más a kettő, az ESL csak magas hőmérsékleten kezelik, az UHT pedig ultra magas hőmérsékleten, ahogyan a neve is utal rá,
-
Beni2360
félisten
válasz
#91658752 #36225 üzenetére
Én most nyitottam a 3. Zacskót az első kettővel Brazil meg a Mennyei hab nem igazán jött be.
Most kezdtük a Nicaraguai kávét elsőre jobb mint a többi.
Zavart, hogy fehér nyomtatott betűkkel volt a lejárati dátum és nem mélynyomott.
Melyiket ajánlod ami kicsit karakteresebb? -
Degeczi
nagyúr
válasz
zoleeno1 #36228 üzenetére
Jó darabig nem lesz már annyiért, tavaly bő 80%-al (!) felugrott a kávé ára...
Nem nálunk, nemzetközi szinten, erre a béka segge alatti forint csak még rátesz. -
arcsin
senior tag
válasz
Soulfly842 #36223 üzenetére
Nekem anno laktózérzékenységem volt, és rá voltam kényszerülve a mentes uht tejekre, hát inkábba halál
Amióta elmúlt, 2.8%-os ESL alá nem adom.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Soulfly842 #36223 üzenetére
Mitol mu egy tej, ami a tehenbol jon?
Van egy torveny, hogy mitol tej a tej.
-
Postas99
senior tag
válasz
zoleeno1 #36219 üzenetére
Ne vegyél hulladék kávét. Igyál helyette Segafredo Zanetti 100 % Arabica-t
300 Ft-al drágábban. Higgy nekem, ez lesz a kedvenc kávéd, feltéve ha nem a kesernyés ízt szereted a kávéban, hanem a kellemes utóízű kávét. -
Soulfly842
addikt
válasz
zoleeno1 #36219 üzenetére
Én átszoktam az UHT-ről az ESL tejekre. az attól mindig jóval olcsóbb. Inkább beugrok xy időnként tejért és hűtőben tárolom.
AZ UHT az utóbbi időkben már kifordult a számból. Gyomorforgatóan mű. Az ESL klasszisokkal finomabb.
Most egyébként akcióban Zselici tej ESL 3,6% 399
-
jack982
senior tag
nálunk ilyet mikor tartunk? [link]
-
zoleeno1
veterán
Ha már lidl. Milyen szépen emelik az árakat ők is. Pont tegnap voltam ledöbbenve, hogy 420 egy liter 2.8-as tartós tej, az alja bravos szeme kv 5500/kg
, a saját márkás vajkrém is 500 valamennyiről 700 valamennyire... Nyilván más is, de tegnap ezek ütöttek szemet.
Gyönyörű repülő rajtot vett ez az ország, zuhanó repülésbe tovább, mint eddig... -
-
123xyz
aktív tag
válasz
vittorio7 #36213 üzenetére
Nem véletlenül volt már hónapok óta 119 ft miközben a többi fajta alap ára 199 ft. De hiába próbálták kiszórni ezt a nagy készletet, a nép nem igazán volt rá vevő, mert ennek a löttynek egyszerűen nincs jó íze
Gyanítom, hogy ha elfogy (vagy a lejárati dátum miatt lekerül a polcokról) akkor ezt az ízesítést soha nem fogjuk újra látni az üzletekben.
-
Lackooo84
nagyúr
Hát a mákos bejglijüket ebben a szezonban feltolhatták a valagukba, egyet vettem aztán többet se. Túlsült szinte fekete a teteje mindig, a tészta száraz, a máktól meg akkor cukorbeteg leszel ha ránézel, olyan cukor ízű.... Szóltam, h tán nem kéne így túlsütni, a válasz: hát ezt így kell, mondom akkor jóétvágyat viszlát...
-
fogselyem
senior tag
válasz
st6969 #36202 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy a kereskedelemben, élelmiszer boltokban dolgozoknak kötelező az EÜ kiskönyv, de arról nem szól a fáma, hogy a boltba betétő köhögős vásárló mindent összeköhög, taperol.
-
-
-
iatti
aktív tag
válasz
Atomantiii #36197 üzenetére
kemény mondatok, de egyet értek vele
kilós lipótin kívül semmi más nem jön boltból.
-
st6969
őstag
Sajnos, van ilyen. Kalányos Krisztofer, amikor meggondolja magát, simán visszateszi (kézzel) a fokhagymás kenyérlángost és a csokis fánkot, amit előtte egy zacskóban tologatott.
Azt is saját szememmel láttam, amint a kollegina felöntötte a zsömléket, de akkora volt a lendület, hogy 3 a földre gurult. Még azzal a lendülettel, egyébként remek ütem- és kosárérzékkel simán visszadobta őket (puszta kézzel!, a földről!!4!) a tárolóba.
Ő siet, a vevő meg úgyse látta. -
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest