- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.Wilson
aktív tag
Lidlben volt tavaly vagy tavalyelőtt másfél literes tusfürdő utántöltő 1000 forintért. Abból vettem vagy 10 csomaggal legalább, azóta is azt használom. Nem zavar, hogy nem illatozok tőle sokáig, arra a lidlös dezodort használom.
-
bul07
nagyúr
válasz
sherlock82 #38594 üzenetére
Igen nézem sokszor
Rossmanban is annyi jelenleg a saját márkása
Annyi hogy rossmanba pár hónappal ezelőttig 349Ft volt és arra volt néha akció, télen volt ilyen 319Ft-is, na meg ősszel volt 4-et három árért akció is [link] .
DM-be sose láttam akciót rá, forintra akciózást amit egyszeri vásárló is értékelni tud. -
bul07
nagyúr
válasz
INGJOKE #38592 üzenetére
Nem is az, de jobb minőség esetén azért egy két órát még érezni, de a rossmanos kb amíg megtörölközök addig tart(na jó kicsi túlzás
).
Teszteltem a itthon lévő Axe, Fa, Old Spice, Nivea tusfürdőket és azért azokat pár órával később is éreztem a bőrömön, persze egyre halványulva ahogy az idő telik.
Amúgy érdemes 2-3 tusfürdőt használni felváltva, vagy pár zuhanyzásonként váltva, mert hozzászokik az ember orra és úgy érzi hogy gyengül az illat de közbe meg nem.
-
Tusfürdőből már évek óta Axe-ot használok (Asia center kis épületébe veszem, ahogy ma is megyek majd oda) és mivel este zuhanyzom, reggelre szerintem nincs semmi illata már, de pont le is sz*rom. Nem azért zuhanyzok, hogy utána más a tusfürdő illatát érezze rajtam. Penelkát, nedves törlőt és ilyeneket veszünk ott és ebből csak a nedves törlőkendő saját márkás.
-
bul07
nagyúr
válasz
INGJOKE #38585 üzenetére
Pont ezért túlárazott. Hogy tudjanak engedni az ilyen olyan akcióba, meg ilyen olyan tagsággal.
Szemembe az a bolt nem túlárazott amibe semmifajta kedvezmény nélkül is bemegy az ember vásárolni, mert úgyis jó áron tud vásárolni.
Használom én a rossman tusfürdőt, de kb annyi is ér. Sokkal gyengébb mint mondjuk egy Fa tusfürdő. Bőrön alig érezni már zuhanyzás után is, nemhogy órákkal később.
Persze saját márkásba van amit jó áron adnak.
DM saját tusfürdőt még nem próbáltam mert sose látok rajta akciót, ilyen pontozós izével nem foglalkozok mert több éve nem voltam DM boltba így az számomra értelmetlen. De hogy írtatok róla pár flakonnal megpróbálok venni. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
sherlock82 #38588 üzenetére
bestbuy. Dm sajátmárkása is jó. Klasszik body+hair+face.
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #38588 üzenetére
Evtizedek ota ezeket a tusfurdoket hasznalom. Mindenre jó. Felesleges többet fizetni.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Donki Hóte #38586 üzenetére
Egy jó ideje Balea sampont és tusfürdőket is használok.
Teljesen jó , illata is kellemes.
Ez a mostani szett.
-
8
senior tag
válasz
Donki Hóte #38586 üzenetére
nem tudom szerinted mennyit ér egy kalap szamóca, de én tegnap 1500-ért vettem egy dobozzal a piacon, magyar, kb kalapnyi lehet
-
Így van, minden boltláncnak vannak saját márkás termékei (Isana, Balea, Cien, stb.), ezek jó minőségűek és
olcsóknem drágákPl. Cien naptejek kiváló minőségűek, sokszor nyerik a teszteket
Persze vannak gyengébb saját márkás kozmetikumok, pl. az Auchanos Cosmia általában nem ér egy kalap szamócát sem
-
-
rushty
őstag
válasz
Digitalpimp #38577 üzenetére
Most tapasztaltam, hogy benyomodóttak voltak a tölcséresek @lidi
-
kress
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #38581 üzenetére
<rossz helyre irtam>
-
bul07
nagyúr
Az nálam nem gond mert kb sose volt olyan kupon amit használni tudtam volna.
Olyan rossman van a közelembe(25Km) ahova nem lehet személyes átvétellel rendelni, így a készlet dologban lehet bízni de az meg. Na meg pár hónapja megszüntették mellette a parkolást, így vásárolni se könnyű már.(DM is ezért zárt be valószínűleg mert olyan helyen volt ahol nem lehetett parkolni így nem volt vevőjük, na meg árban nem messzi tőle a penny lenyomta az általános dolgokba)DM meg annyira se tétel mert olyan ritka errefelé, nekem 65Km a legközelebbi
.
De több hónap alatt DM felé talán járok és ezt nézegetem hogy mennyi lesz [link]
-
bul07
nagyúr
Nagyon kíváncsi leszek hogy a rendesen túlárazott boltokban DM, Rossman milyen árakat fog hozni a 19-én életbelépő rendelkezés
Ha ecofamily is bele fog esni ott azért érdemes lesz szétnézni, mert ott már most is jó áron van ez meg az
-
8
senior tag
válasz
Soulfly842 #38530 üzenetére
én annyival szoktam elintézni, hogy "téves vásárlás"
(ebben értelmileg a te jóval hosszabb magyarázkodásod is benne van)
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #38530 üzenetére
Amikor visszavittem, akkor pont ott volt a magyar élelmiszerbankos gyűjtés. a jussomból a felét végül ők kapták meg (csoki, keksz, tészta)
Amit a sors adott, a fele visszajárt!
-
-
Top cat
addikt
válasz
Donki Hóte #38568 üzenetére
De legalább a palackokat visszaválthatod.
-
-
8
senior tag
auchan zsömlék
-
iatti
aktív tag
válasz
Atomantiii #38563 üzenetére
meg csinálok teát kétfillérből
-
Atomantiii
addikt
válasz
Donki Hóte #38559 üzenetére
Még jó, hogy nem iszok ilyen sz@rokat. Maradok a víznél.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Lárifári, ha féláron van mehet a penészes tejföl és savanyú tej mellé!
-
raziel01
veterán
válasz
Nyugodtan meg kell reklamálni. Van cég aki cserébe küld ingyen 2-3 kartonnal.
-
PainKiller13
őstag
válasz
Lehet valaki így szereti
-
-
Top cat
addikt
válasz
Atomantiii #38557 üzenetére
Odaadom neki a QR kódot és beaktiválom a kupont.
-
Top cat
addikt
válasz
Soulfly842 #38555 üzenetére
Én nem kávézok, úgyhogy nekem mindegy milyen.
A sárga csíbort is sokan szidják, mégis sokan mások meg veszik. -
Top cat
addikt
Van egy felesleges ilyenem. Kéri valaki?
Csak olyan kérje, aki fel is használja. -
8
senior tag
Ismerősömmel ebédeltem régebben, hajszál volt a levesében. Mondta, hogy visszaküldi és újat kér helyette. Javasoltam, hogy jól sózza meg előtte.
Hozták az új tányért levest sűrű elnézések közepette.
Ehetetlenül sósan.
Felálltunk és fizetés nélkül távoztunk, azóta felé sem néztünk a helynek -
8
senior tag
fogd fel úgy, hogy a zsíros hajszál hozzáad a finom ízéhez
mint ahogy a tévében is sokszor gyűrűs kézzel főznek-gyúrnak, a gyűrű alól kikerülő kosz és elhalt bőr ízesíti meg az ételeketNe hidd, hogy bármilyen éttermi kajában nincs benne a köröm alatti kosz, a séf izzadtsággcseppjei vagy pár tüsszögés. Akár csak a kaja közelében beszélgetnek a konyhában, akkor benne van a ráfröcsögött nyál. És néma csendes konyha nemigen létezik.
-
Xtomi
tag
válasz
gabor9991 #38542 üzenetére
Én is jártam így, sajnos nem friss.1
Igen megváltozott a lidli. Régebbem a közeli lejáratút olcsóbban adták narancs címkével, most azt láttam hogy a kartonok oldalára (dobozos túró) vastag filccel ráírták a lejárati dátumot 5 nappal lejárat előtt. Hát jó akkor nem veszekha máshol 1 hónap lejárattal ugyanannyi.
-
bul07
nagyúr
válasz
arcsin #38544 üzenetére
Nem, nekem mikkor a leghosszabb akkor vagy 3-4cm
Mondjuk a pizzába meg találtam egy 15cm hosszú fekete hajszálat, megfizethetettlen élmény volt. Persze felhívtam őket, majd adnak egyet ingyen, aha vagy 5-6évig feléjük se mentem utána.Én mindig megtalálom. Bár az is igaz hogy én figyelem
-
bul07
nagyúr
Én sokszor kifogok rossz tejfölt, és a mi hűtőnkbe nincs lejárt.(Ami lejár azt a macskák megeszik) Mindegy hogy honnan vesszük évente párszor kifogom.
Így mindig kóstolom mielőtt bármibe beleteszem ráteszem.Mint hajszál az ételbe. Én bárhol bárkinél kifogom a hajszálat, étterem, öcséméknél, pizza, de még ha én csinálom a kaját akkor is. Na és ott nálam vége, már az addig megevett kaja is vissza akar jönni. Agyamba csak a jó zsíros hajak forognak, amit hetekig nem mosnak és jó büdös is már, és hogy az volt a számba.
Dátumhoz
Nekem elég a tudat is hogy lejárt a dátum, ha megenném akkor minden bajom előjönne hányingertől, a gyomorfájásig, a hasmenésen át bármi. És sokan vannak ezzel így. -
gabor9991
őstag
válasz
zoltan6 #38539 üzenetére
Kib@szott tölcséres jégkrém nálunk a lidlben nem tudom hányszor olvadhatott már ki de puha a tölcsér és kibontás után a hülye is látja hogy meg volt korábban olvadva.
Már tavaly is ilyen volt majdnem az összes alkalommal és idén is ugyanolyan sz@r
És többször láttam már hogy kint van hagyva a hűtő mellett a bèkán a fagyasztott áru az ember meg nincs ott hogy behányja gyorsan a fagyasztóba. -
Xtomi
tag
A lejárat közeli kóla csoki íze már nem az igazi, de a chips a sajt meg a kolbász(szalámi) ok
-
Ciccuka
veterán
Aldi-s Bio tejföl (van többféle is, joghurt és kefir is) 2 héttel a lejárat után is simán fogyasztható
-
8
senior tag
válasz
W.Wilson #38512 üzenetére
én is sokmindent megeszek lejárat után, sőt, épp tegnapelőtt ettem meg egy két hónapja lejárt bontatlan görög joghurtot a hűtő mélyéről, és 100%-os volt.
Bontatlan, több mint 3 éve lejárt mogyorókrém is hibátlan volt. Fagyasztó tele van január-februári lejáratú vajjal, finom.De a lejárt felvágottaktól távol tartom magam, még lejárósat sem veszek belőle. Nagyon nagyon súlyos betegséget tud okozni, egyszerűen nem éri meg a kockázat nekem. Még ha át is megy a vizuális és szagteszten, a szalmonellának, botulizmusnak, ecolinak stb nincs színe-szaga.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Juhaszatti #38522 üzenetére
Mondjuk minek nekünk táblázat? Simán megeszek bármit ami lejárt, látszik az rajta, hogy el lehet-e még fogyasztani vagy kukába való.
-
Soulfly842
addikt
Köszi mindenkinek!
Holnap meglépem. Más-más lidl lesz a helyszín, a visszavételekkel tudom, hogy nem problémáznak.
Extra időbe nem telik. Mindkettő útba esik.
Nem használtam még, kibontottam, de az náluk nem jelent semmit. Egyser volt kipróbálva üresen vagy 25 percre.
Mivel ua. a cikkszám - leellenőriztem - ezért visszaviszem nekik az újat (diszkrét vágás szerű bontással, mintha éppen csak megnéztem volna)
De egyébként Lidl/aldinál nem kell túlmagyarázni. Rokonnak vettem, ő meg időközben vett újat és nem szólt. Kész.
-
lala666
őstag
válasz
Atomantiii #38519 üzenetére
Fater 26.éve készített szilvalekvárját most ettük meg...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Lackooo84 #38524 üzenetére
Használtan is bármikor, hiszen pont ez az egész "3 hónapig visszaviheted" célja: nem egy ismert termék, amiről sokfelé lehet tesztet, tapasztalatot olvasni, hanem áruházi sajátmárkás cucc, ami már akár a következő hasonló akció során teljesen más beltartalommal, vagy más OEM gyártótól jöhet.
Épp ezért csak használat közben derül ki, megfelel-e az elvárásaidnak. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Juhaszatti #38518 üzenetére
Hát, azért ez is elég hogyismondjam.... pontatlan.
3 éves kilós kecsapot tegnap bontottam semmi baja.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Soulfly842 #38504 üzenetére
Mint a huzat. Főleg ha még nem volt használva.
-
bul07
nagyúr
Azért azt ne feledjétek hogy nagyon számít a tárolás is
Mert nagyon nem mindegy hogy az eladótérben már kapott egy meleg sokkot a felvágott és utána kellene kibírnia mindent, az már lehet időn belül is szagos lesz kibontás után.
Nem is beszélve az eladótérben kallódó felvágottakról ami órákkal később visszakerül a többi kö9zé eladásraRendszeresen látom hogy nem 10perceket hanem órákat is vannak az eladótérben hűtés nélkül a dolgok
Legutóbb a lidl-be jégrémet nézegetem, egy raklap tetején volt pár karton dobozos jégrém, már csurgott az oldalán a víz ahogy sok sok idő alatt szedte össze a párát az eladótérből, megnyomkodtam és már rendesen puha volt a jégrém annyira ki volt olvadva. Persze utána ment a fagyasztóba és eladásra.És egyéb mirelit termékeket is láttam már felpuhulva várni hogy valaki bepakolja a fagyasztóba
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Atomantiii #38519 üzenetére
A táblázat szerint sem egy év múlva romlik meg, hanem a lejárati időt követően 1 éven belül ajánlott elfogyasztani. A lejárati idő a lekvároknál alapból több szokott lenni mint 1 év, ez az 1 év meg még arra megy rá, úgyhogy összességében itt is több évről beszélünk.
Amúgy meg a te lekvárodon van lejárati idő? Gondolom nincs. Na ugye. -
válasz
Ebbe nincs parizer.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Na mondjuk a fene megette ha pl a lekvár 1 év múlva megromlik, bár a bolti lehet, mert ki tudja mi van benne, de amit én főztem itthon van 5-6 éves is még és semmi baja. De szerintem simán kibír 10 évet is.
-
Juhaszatti
addikt
Időnként előkerül, most is aktuális ahogy nézem, a Nébih útmutatója:
-
iatti
aktív tag
válasz
Atomantiii #38516 üzenetére
szerintem 1-2 hetet is, ha bontatlan. túl van lihegve ez a másnap már semmi se jó.
ettem én meg túrórudit , tejet 3hétre
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Aldi, Lidl, Penny az ÁM szerint:
[kép]
Nem sok de legalább nem sok.
-
8
senior tag
lidl mai kép
a leárazott párizsik 4 napja lejártak, már amelyiken volt egyáltalán dátum
volt mellette még két teli dobozzal
csak óvatosan, ez kifejezetten olyan termék, amit lejárat után messziről kerülnék -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Soulfly842 #38503 üzenetére
Ezek látszottak már Marci videóján is.
-
BB9000
senior tag
válasz
Csak az esetben nem foglalkoznék vele, ha 1 óra alatt többet tudnék keresni más tevékenységgel.
Mivel jelenleg nem tudok ilyet, én visszavinném és emiatt biztos, hogy nem lenne lelkiismeretfurdalásom. -
123xyz
aktív tag
válasz
Ha még bontatlan, akkor igen, amennyiben fontos és jól jön az a pár ezer forint megtakarítás.
Ha már használt vagy kicsomagolt, akkor viszont úgy csinálnám, hogy előbb vennék egy újat a mostani akcióban, és utána ezt az új példányt adnám le a régi blokkal. Így senki nem jár rosszul és a bontatlant még el is adhatják újra, gond nélkül.
Persze ha ugyanabban az üzletben intéznéd a korábbi leadását és az új megvételét, akkor lehet furcsán fognak nézni rád az eladók hogy most mi értelme is volt ennek az egésznek, de ez már mellékes.
-
válasz
én vissza vittem egy konyhai robotgépet simán, egy nappal az előtt vettem, hogy hétvégére kidobták rájuk a 20%-ot
vettem egyet akciósan, a másikért meg visszaadták 3 nappal később a dellát. nem volt lelkiismeret furdalásom -
válasz
Soulfly842 #38503 üzenetére
Épp nemrég vettem 250 csomag 10-es zsebkendőt, ez a része most nem aktuális
-
Soulfly842
addikt
kb 1 hete vettem meg teliáron. Ti visszavinnétek?
(lenne egy 15K-ig 10%-os kedvezmény kuponom is rá)
-
Soulfly842
addikt
Megnyugodhat mindenki! Úgy néz ki, hogy hatósági áras lesz a budipapír!
Birtokunkba jutott egy kormányzati dokumentum, ezekre a termékekre jön az árrésstop
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest