Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz
wwenigma #37395 üzenetére
Rendszeresen van ennyiért, szóval nem nagy akció
Fehéret csak akkor vegyél, ha nem bánod majd, amikor elkezd sárgulni
A használtkapszula-gyűjtője és a csepptálca nagyon gagyi érzetű, de majd megszokodSzerintem dizájn szempontjából ez a legjobb (és egyben gyakorlatilag az egyetlen vállalható) ilyen gép
kapszula utalvány feltételek: [link]
-
Degeczi
nagyúr
válasz
wwenigma #32835 üzenetére
Ez rendben, a termék viszont ettől függetlenül kritikán aluli, ez nem "hamburgerpogácsa", hanem vmi fasirtszerűség, a leggyatrább alapanyagokból (mondjuk a 40% hústartalom már eleve árulkodó kellene legyen)
És az is jogos fölvetés, hogyan készülhet a csomagolás termékfotója, ha a tényleges termék egészen más. -
Beni2360
félisten
válasz
wwenigma #32233 üzenetére
Én napi szinten használom őket. A kis méretből kettőt vettem és egy kenyérvágót tartaléknak mert mindent szuperül vág. A nagy bágót is szeretem a drágán vett Tefál kés a tokjában pihen.
Csak fenni szoktam fenő vassal. A széles pengéjüt azért nem vettem mert van egy hasonló odakintről.
Ha kérdés van jöhet. -
válasz
wwenigma #29860 üzenetére
elhoztam az utolsót az Auchanból én is
Aldi-ban volt akciós az arany meg a rózsaszín január végétől, 3699-ért, illetve ha Penny-ben van akció, akkor 4299 szokott lenni (mintha legutóbb 4499 lett volna, de Penny kártyával kevesebb, vagy ilyesmi) de az nincs mindig, sőt idén még nem volt a Penny-ben, ha jól tévedekde alkugurun van ~3700 plusz postáért
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Politika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Óvodások homokozója
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Pro Gamer/Tervező laptop Gyönyörű állapotban, 2 év biztosítás+garanciával.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Álmodd újra a játékélményt PHILIPS Full HD kijelzőnkön!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest