Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
Szeged vasarhelyi pal u lidl:
[kép] -
raziel01
veterán
Pennyben mától 169 Ft a Drinky üdítő. Szokásos, már többször volt említve.
ár/értékben nem rossz. Narancs, szőlő teljesen jó. Kóla közepes. Gyömbér, tonic gyenge. -
-
Beni2360
félisten
válasz
Tesztelo.hu #38291 üzenetére
Még mindig két malomban örülünk. Nekem sosem volt adat csomagom. Én az ingyen kapott Voda tuti SIM kártyáról írtam amiböl még 2 db a fiokomba van de csak egy hónapig lehet aktiválása után az adatot felhasználni. Míg ez a tkomnál egy évig volt aktív. Én elvétve vagyok házon kívül fent a neten. Mint írtam egy évre elég a 2 GB adat. Volt, hogy a 100Mb elfogyott a vodsmál és átmentem S másik dimre.
-
Beni2360
félisten
válasz
Donki Hóte #38267 üzenetére
Olyan kártyám van mióta bevezették.
A Tkom 990 Ft ad 2GB netet és 40p beszélgetést. Az elején volt 10GB net és 80 P.
Aztán lett 2GB net majd 1GB net.40p. Most 2 GB netet ad és 40p. Nekem egy évig elég az One 100 MB/ hóval. -
Beni2360
félisten
válasz
Soulfly842 #38265 üzenetére
Ingyen maraton net hol van?
-
lumpy92
aktív tag
A szabályostól eltér, de egy haverom haverja látott egy idegbe jött embert, aki ilyen esetben bedugott egy "jó" palackot amíg a vonalkodját becsippantotta, majd hirtelen kirántotta és a baszakodós flakont lendületből beküldte hátra, ahol aztán a gép lepréselte és az 50 Ftot is felszámolta.
-
tisn
addikt
válasz
TrollBalint #38284 üzenetére
tudom spur topik, de en ha 3x nem megy be az automataba bedobom a mellette levo gyujtobe. 50ft-ert a faxom fog baszakodni, azert a lonak is van f@sz@
viszont focitornan voltam, ott volt rengeteg szetdobalt palack, femdoboz, meg a kukakbol is lehetett volna turni, meggazdagodhattam volna
-
Itsu
tag
válasz
Donki Hóte #38274 üzenetére
Okosat nem tudok írni de én is így jártam csak én a körmendi aldiban. De nem is tudtam hogy ilyen lehetőség is van hogy a boltban is vissza kell váltaniuk. Előre várom már hogy az osztrákoknál is ezt csináljam
-
8
senior tag
válasz
A vargát nem fogja visszavenni a normál 50Ft logós automata, mert többutas, más a jelölés is meg az összeg is a palackon (nem "50Ft" körlogó van rajta)
pl sparokban, intersparokban előfordul többutas automata is, de ott sem 100% hogy az adott palackot benyeli, és a pénztárnál is van hogy problémáznak "ilyet mi nem árulunk" stb stb.
A kólán ez ilyen fényes gyűrött címke, az automata egyszerűen nem tudja leolvasni. Próbáld meg kiegyenesítgetni, sokszor próbálkozni, de lehet, hogy egyáltalán nem fog sikerülni az automatában.
Nekem is van ilyen fantásüvegem, ami az app szerint megy, de ugyanilyen fényes-gyűrött a címke, és amit már 5+ automatában próbáltam, semelyik nem veszi be. Majd valamelyik pénztárnál visszakönyörgöm. -
pictigjis
őstag
válasz
Top cat #38279 üzenetére
en meg aznap vettem egy uveggel, hogy megjelent a lidl-ben, ket nappal kesobb vissza is vette egy automata. tehat a vonalkod regisztralt, otletem sincs, miert nem veszi vissza az a konkret automata (es szerintem folyamatosan neten kell lennie mindnek a qr-kodos beolvasasok miatt)
-
Top cat
addikt
válasz
Lehet, hogy ez új cucc és még nem frissült a szoftver a gépben.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Az üvegek visszaváltása macerásabb. Tudtommal a többutas üveget csak ott veszi vissza a gép, ahol el is adnak. A műanyag palackkal nem tudom, mi a gondja.
-
-
8
senior tag
válasz
Donki Hóte #38266 üzenetére
Lehet, hogy valami gebasz van a vonalkóddal a palackon vagy épp a rendszerben nincs regisztrálva visszaválthatóként (ezt a repont appal ellenőrizheted), amit vagy javítanak vagy nem.
De ilyenek mindig lesznek. Nem éri meg mérgelődni miatta. -
-
Xtomi
tag
válasz
A repont appban olvasd be a vonalkódját
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Ha a gép nem veszi be, akkor a boltban kötelező átvenniük.
-
Sungoo
addikt
válasz
Ilyenről még nem is hallottam. Én száz helyről vásárolt palackot mindig csak egy üzletbe viszem vissza, soha nem volt gond.
-
-
Na, üröm az örömben, a CBA-nál elhelyezett RePont üvegvisszaváltó nem veszi vissza a Pennyben vett 2 literes Lime Cola palackokat
Azt írja, hogy nem visszaváltható
Pedig rajta van az 50ft-os embléma, meg persze a vételkor fel is számolták az 50ft-ot.
A faluban sajnos ez az egy visszaváltó van, vihetjük a szomszéd településre vissza a Pennybe a palackokat
-
Beni2360
félisten
válasz
Tesztelo.hu #38263 üzenetére
Hát nem tudom de a Vodafone kártya aktiválása után az adat egy hónapig él. Míg a Tkomnál egy évig.
-
-
bul07
nagyúr
-
st6969
őstag
Valaki ajánlotta nem rég a Queen colát. Kipróbáltam, meglepően jó
Nem volt gagyi kóla érzésem. 5 vagy 600Ft / 2,5l, Pennyben vettem. Nagy betűkkel hirdetik, hogy 0% édesítő. Remélem, mások is követik ezt az irányt
Coca Cola "rajongó" vagyok, azt nem mondom, hogy azt a szintet eléri (nyilván nem), de valahogy különösebb hiányérzetem sem volt (talán sokkal kevesebbet vártam a Queen-től). -
AnonymusX
őstag
Az egyenleg visszafizetése jogszabályi kötelezettség, szóval ebben nincs eltérés a szolgáltatók közt. A Telekom oldalán is le van írva a mikéntje.
Egyébként a dominó nagy előnye a maraton net, ami addig él, míg el nem használod vagy le nem jár a SIM (ha a SIM-hez adott 2 GB elfogyna).
-
oszy
veterán
válasz
Tesztelo.hu #38246 üzenetére
Le kell mondani, és visszakapod az egyenlegen levő pénzt.
Tehát lejárat előtt lemondom és a fennmaradó összeget visszaadják? Milyen formában? Ez jobbnak tűnik, mint az One kártyája. Már csak a net miatt is. -
Ciccuka
veterán
válasz
Donki Hóte #38247 üzenetére
belső talpméretet érdemes nézni
persze csak ott ahol ez meg van adva -
zoli03
őstag
válasz
Donki Hóte #38247 üzenetére
Pedig simán lehet venni netről, nekem jópár futócipőm onnan van. Tudnod kell a belső talphosszt, az minden gyártónál fent van a neten. Ha az alapján néztem, mindig jó lett a cipő, nekem meg mindegy, hogy 45, 45 2/3, 46, vagy akármi van beleírva. Tudom, hogy 295 mm kell, és 99%, hogy jó lesz a cipő.
-
válasz
INGJOKE #38233 üzenetére
Tragédia, hogy mi megy a cipők méretezésénél
Azt már megtanultam, hogy netről nem rendelek cipőt, mert sose jó elsőre a méret.
Azt is elfogadtam, hogy az olcsó kínai cipők össze vissza vannak méretezve.
De az már durva volt, hogy nemrégen a Decathlonban vettem 3 pár márkás sportcipőt (Kipsta, Nike, Fila), úgy voltak jók a lábamra, hogy az egyikből 41-est, a másikból 42-est, harmadikból pedig 43-ast kellett venni
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Stylewars_kp #38243 üzenetére
-
AnonymusX
őstag
Amennyiben 100 MB elég havonta akkor One feltöltős. Adategyeztetés elég évente, hogy aktív maradjon a SIM, nem kell feltölteni.
A Telekomoshoz 2 GB net jár összesen 1 évre. Viszont nem elég adategyeztetni évente, hanem fel kell tölteni a további használathoz (vagy másik SIM kártyát kell venni).
-
oszy
veterán
Melyik felöltőkártyás SIM kártyát érdemes választani egy riasztóba? Tavaly volt olyan, amelyik netet is tartalmazott, de most nem találom a telekom oldalán.
-
Zeki
nagyúr
Auchanban 2000Ft a fél kilós Original Philadelphia Professional sajtkrém.
-
Lackki
őstag
-
Soulfly842
addikt
válasz
Joker88 #38227 üzenetére
vagy 4 hónapja vettem egy sportcipő változatát. Edzőteremben használom. Nincs velük semmi gond, de az egyes akciók között minőségben/kialakításban lehetnek kisebb eltérések. Ha jónak látod a 4999-est ne várj a köv. akcióra, mert többször minőségben is más.
A sneaker és a szabadidőcipő között talp kialakításban a sneaker pl. lehet, hogy véknyabb/más talpú.
-
Joker88
őstag
ezekkel a LIDL féle cipőkkel van valakinek tapasztalata?
ide-oda mászkálósnak nézegetek cipőket, és egész jó áron jött szembe ez..
-
-
8
senior tag
Lidl múlt héten, ugyanolyan darált hús, ára is ugyanaz, mindkettő <30% zsírtartalommal
balra német, jobbra magyar gyártmány -
Lackki
őstag
válasz
jack982 #38221 üzenetére
elhiszem, bár én gyermekkoromban szobi szörp ment
ízlésen nehéz vitatkozni, de 3liter szörpért én nem tudnék ennyi kifizetni, fizikai fájdalom
maradok a fruttamaxnál, eddig minden más amit próbáltam, vagy több kell belőle jóval, vagy meg se közelíti (mango és lime-citrom megy nálunk) -
-
Degeczi
nagyúr
Köszi a tippet, jövök egy sörrel!
A szegediben is kb. ugyanez a választék, elhoztam két csomag kávét meg egy üveg bort.A vicc az, h még a megkérdezett alkalmazottak sem tudták, h van ilyen polc (és lehetőség), telefonon kérdezték meg egy kollégájuktól, aki elmondta merre keressük (az önki kasszák bejáratánál). Úgyhogy egy eladó is hálás a tippért, neki is nemrég volt a szülinapja
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Valami finom, nem êdesitőszeres szörpöt tudtok ajánlani, mondjuk olyat amit lehet sok helyen kapni?
Lehetőleg epres,málnás, vagy bodzàs érdekelne.
Nagyon köszönöm. -
Beni2360
félisten
válasz
Panthera #38196 üzenetére
Még a DVD korszakban egy Sony felvevős készülék távjában nyuszis elemek volta. Kánikulai nyár, ablak tárva nyitva és úgy éjfél elött egy nagy pisztoly lövést hallottam. Kinéztem az ablakon semmi. Felirtam az időpontot és dátumot hátha. 3 nap múlva az íróasztalon rátaláltam a szét durrant távirányitóra. Nem is volt napi használatban.
-
Top cat
addikt
válasz
Donki Hóte #38204 üzenetére
Jövő héten a Pennyben is lesz. Ezek figyelik egymás akcióit.
-
Szódagép akció van az Auchanban. Saját márkás szódagép 15 eft
-
bul07
nagyúr
válasz
bugizozi #38199 üzenetére
Napján jelenik meg és utána 30napig van a fiókba
De külön aktiválni kell csak akkor fog élni
És ha már a kuponok között jársz meglátod van e valami pontos kupon isauchan Nutella
Nekem jó, és nem is az olcsóbb auchan, mert van ettől még gagyibb is az auchanba
Olcsóbb [link]
Drágább amit kupon is ad [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000