- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Ha már Lidl
Már megint megtörtént
Eszem az édes péksüteményt és más szós péksütemény utóíze van
Konkrétan most mákos bejgli és ilyen pizzás vagy bolognai utóíze van, mintha együtt sütötték volna és átkerült rá
Múltkor másfajta édes péktermék volt és akkor is volt ilyen utóízeFú nagyon rossz
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Atomantiii #36197 üzenetére
Na igen már akinek van kedve meg tudása hozzá.
Na meg mint nálam a lustaság nagy visszatartó erő( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Atomantiii
addikt
Vettem én is egy mild-ost az nem tudom milyen, most 840 Ft volt. Mellette volt most az akciós szintén Le Gusto felirattal, de a lengyeleknél gyártották. Bár erre Ausztria van ráírva, de most nézem, hogy rá van írva az is, hogy a paradicsom nem Ausztriából származik, szóval a fene se tud eligazodni ezen, hogy jobb-e mint az akciós vagy sem.
De amúgy meg most nézem az akciós az kisebb, mint ez szóval a literre kijövő ára még drágább az akciósnak, mint ennek.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Lidl kürtőskalács
Kb a felét éri mint amennyit kérnek érte.
Számomra csalódás( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Postas99
senior tag
válasz Meridius11 #36177 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Lackooo84 #36170 üzenetére
Szerintem is így kapta a nevét.
Használat közben rendre kilyukadt, amikor is az emberrek ujja kissé megbarnult, és mindig azt hallották a WC-ből, hogy Ooops! Aztán egy marketinges kitalálta, hogy milyen jó is lenne ez névnek.
Ettől függetlenül pl a családban ha nagyon olcsó, veszek ilyet, mert lányaim vannak, és náluk pisilés után is elfogy 6-8 lap alkalmanként, amit roppant mód sajnálok prémiumabb papírral abszolváltatni. Erre pl jó az ooops...
Persze feleségem ki van akadva, hogy miért van kétféle budipapír...
Három wc-nk van, az egyikbe szinte csak én járok (lent van a szuterénben), ott csak saját papír van[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
PuffyDog
aktív tag
válasz Meridius11 #36177 üzenetére
Ezt valaki Google térképezze be nekem legyen szíves, hogy hol találom.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
addikt
válasz Soulfly842 #36148 üzenetére
ez ugyan az, mint a flakonos? tegnap vettem egyet abból.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
8
senior tag
válasz Postas99 #36175 üzenetére
emlékszel esetleg hogy sokféle van-e polcon, lehet ott feketét is venni?
az az egy fajta, amit meg bírok enni íz alapján, mellesleg elég jó erős is, csak nagyon ritkahttps://thaipiac.hu/sriracha-utos-chiliszosz-200-ml-flying-goose-blackout-chili-sauce
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Postas99 #36175 üzenetére
ja ez csak szemléltetés, gondoltam leszek annyira igényes, hogy magyar oldalt linkelek, nemcsak google képkeresőt ezt a kőbányás sztorit csekkolom, kb. negyedórára van a munkahelyemtől. jól gondolom, ez a 35-ös áruház nevű komplexum?
ui: ott még könyves kálmi körút van
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Postas99
senior tag
válasz Mr.Csizmás #36125 üzenetére
Csak halkan szólok, hogy ezek az árak eszméletlen drágák.
[ITT] az alap szósz 2790Ft a Lidl-ben most vettem 1700 Ft-ért.A legjobb lelőhely Bp. kőbányai úti épületben a Róbert Károly krt felöli oldal felől az első zárt bejáraton bemenni, bal oldali soron az első élelmiszerboltba bemenni. Ott a legolcsóbb.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Soulfly842 #36093 üzenetére
Így van, az oooops tényleg oooopsz amikor az ember törölné és szakad lyukad. Soha többet azt a xart....
The Truth is out there...
-
Ciccuka
veterán
Lidl-s Félbarna 1kg-os kenyér minőségében most javulást tapasztaltam (599 az ára)
rá van írva, hogy kovásszal készültViszont a Házi vekni pont ellentétes, annak ilyen pöttyök jelentek meg az alján és érezhetően romlott a minősége több szintet és még ráadásul drágult is.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz lorcsi #36111 üzenetére
Tesco szörp édesítőszermentes és tűrhető
2-3 havonta szokták akciózni, akkor kell venni belőle sokatCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #36138 üzenetére
jó, hát engem attól a mentők vinnének el
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
maroni
aktív tag
válasz Donki Hóte #36162 üzenetére
Mi vákumzacskót használunk, van hozzá kézi vákumozó, többször lehet használni.
-
-
veterán
Hol lehet olyan erősebb fóliát kapni, ami hajszárítóval melegítve összehúzódik, stabil tartást adva a belecsomagolt dolgoknak
(Szaktopikba való ugráshoz linket is elfogadok )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Azie
őstag
Sziasztok, bookingra/rbnbre/egyéb nyaralással kapcsolatos kiadásokra van valami okosság? (Most, hogy pl. az erste moneybackben nincs benne a booking)
Előre is köszi! Sztem másnak is aktuális a téma."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
j.bravo
addikt
válasz Mr.Csizmás #36157 üzenetére
jahh, összefolydogált a fejemben a nyersanyag/félkész komponens/készétel/az italokat is ideértve bármilyen kulináris vonalon értelmezett cucc. A vaníliára ez ugyanez igaz az se kész kaja.
A taco, burrito, tortilla, quesadilla, enchilada, stb. vonalat már tudatosan nem említettem.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
j.bravo
addikt
válasz Mr.Csizmás #36155 üzenetére
Leírás alapján abszolút rendben van.
Ennek kell lennie, füstölt jalapeno.A csípős íz jellege egész más mint normál chilinél. Némi képzavarral (vagy ha úgy tetszik, szinesztéziával) élve nem élesen, vagy (másikkal élve) nagyon forró szúrólánggal csíp, hanem szélesebben, testesebben, enyhébben de mégis tud lenni benne erő. Vagy nem úgy vesz/dönt le a lábadról mint amikor egy bunyós kiüt, hanem amikor a tengerpartra lágyan érkező hullám elsodor.
(ha ezek mindenki számára ismertek akkor mea culpa a trivialitások puffogtatásáért)Néha/néhol kapható a szokás fűszeres zacskóban, illetve (pl.) ósen nemzetek konyhájában van az egészben hagyott füstölt jalapeno beledobva egy mehikói sztájl paradicsomos szószba (adobo), az is zseniális.
Nagyobb összeget nem tennék rá, de lehet h ázsia bt / culinaris / hasonszőrű helyeken van az egész füstölt paprika is szárítva, de abban a formában azért elég rétegtermék.[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz j.bravo #36154 üzenetére
én ezt a chipotle-t ismerem Chipotle chili pehely
-
j.bravo
addikt
chipotle forprezident! ja és forevör!
Bírnám ha több helyen/gyakrabban lehetne kapni.
Ha választanom kéne, mi a kedvencem mehikói eredetű kaják-piák közül, gondban lennék, de jó eséllyel a chipotle beelőzné a vaníliát meg a mezcalt-tequilát is.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Soulfly842
addikt
válasz Gézengúz #36152 üzenetére
Ne tévesszen meg a Roksh-os ár... Trógerek, mint a tesco. Online kiszállítással sok termék drágább, nincs akcós ár, stb... Benézek majd a közeli aldiba akkor én is, hátha elcsípem annyiért.
Én is örülök neki.
Lengyeleknél láttam anno, hogy mennyi üveges van... mondjuk sokkal jobb is volt ott általánosságban a minőség, kb ehhez hasonló.
Mo-n minden szutykot ránk vernének mustárban, ketchupban majonézben még a nagynak számító gyártók is (hogy úgy is megveszi megszokásból a magyar... univer, globus, saját márkások jó része, stb)...
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Én voltam, szerintem is patent.
Bár a héten még 999-ért láttam... -
bugizozi
őstag
Ez az LE GUSTO Ketchup?
Soulfly842: +1, nagyon jó majonéz, kifejezetten örülök, hogy üvegben van
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
AIex
tag
Én korábban mindig ezt vettem, valakinek nem szimpatikus az üveges, tehet egy próbát ezzel is.
-
Soulfly842
addikt
Egyébként, ha megnézzük az összetevő listáját, sokkal természetesebb az Aldié pl. univer-hez, magasabb narpraforgóolaj aránnyal kevesebb kalóriával, illetve nincs teleaszva xantángumival, amivel felhúzzák az állagát, hanem egyszerűen csak jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ha már majonéz.
Én továbbra is fenntartom, hogy ez az üveges majonéz (630g) körökkel ver szerintem mindenre (viszonylag frissebb cucc lehet állandó kínálatban... régebben nem találkoztam vele)
Hibátlan cucc, de már korábban is rám erősített valaki ezzel kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
cd930
aktív tag
Felénk hónapokig nem volt az Aldikban a prémium kechupból (230g paradicsomtartalom / 100g ketchup), hétvégén megint láttam mindhárom félét (hot, mild, ohne zucker).
Frissen jöhetett, még ártábla sem volt kitéve, így nem tudom, ment-e fel az ára.
Szereti a topic népe, vegyétek!
Most nem vettem, mert a korábbi hosszú hiány után legutóbb felhalmoztam egy nagyobb készletet[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
st6969
őstag
válasz erdey_a #36143 üzenetére
Szintén Gyorséttermekben szokták adni kis tégelyben, de innen legalább tudom, hogy flakonnal nem kell benni
Aldis sajátmárkás prémium viszont bejön (Lidl prémium kb. ugyanaz), pár hete vettem 999Ft-ért, húztam is a szám...Lassan elfogy, vennem kell a héten, de most írta valaki, hogy már 1199Ft Szép... -
st6969
őstag
válasz Mr.Csizmás #36139 üzenetére
Nálunk vidéken a kínaiban csak "100% pamut" alsógatya van ezeöccázé óccó. (Élelmiszer tényleg nincs, pedig van vagy 3 kínai a városban).
De keverek magamnak, az jó lesz, amíg nem járok Pöstön -
st6969
őstag
+ #36129 8
Köszönöm a tippeket
A linken lévő 2,5x annyi, mint a Lidlben van (vagyis kellene lennie), plusz posta (#nemindenkipesti)
A saját majonéz ízesítés jó ötlet, ki is próbálom kicsiben.
Az említett üzlet(ek) nekem 150km-re vannak -
bul07
nagyúr
válasz f4lcon #36134 üzenetére
Csak a méret nem egy kategória, mert 620g-os
Amúgy most hogy kerestem hogy pontos adatott írjak látom hogy holnaptól akciós
939Ft lesz holnaptól [link](Ugye aki a semmi közepén él az így jár mint én, mert nem akkor veszi meg a dolgokat amikkor akciós hanem amikkor arra jár, nekem beugrani a Lidl-be oda vissza 50Km kell autózni)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Degeczi
nagyúr
Minden "nem semmi"... Szeretjük a mazsolát, korábban egy negyedkilós zacskó 300 Ft körül volt, tavaly 400 Ft fölé ment, idén pedig már 600! Lidiben, Aldiban, Pennyben egyformán.
Laktózmentes UHT tej egy éve simán volt 300 Ft alatt, most 500-tól indul.
De még mindig képesek egyszámjegyű élelmiszerinflációt hazudni... -
bul07
nagyúr
Én a Lidl sima majonézt szoktam venni, és hogy mostanra 1199Ft lett nem semmi
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Meridius11 #36130 üzenetére
valamiben meg kell halni, ha már nincs élettani hatása
-
Meridius11
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #36127 üzenetére
a laoganma nem véletlenül olyan addiktv, tele van MSG-vel..
Ezt a Berry Marketet megnézem, Pesten jó pár helyen megfordultam de a natúr chilis olaj verziót ritkán szoktam látni, mindig valami mogyorós, vagy szójababos variáció van csak
-
8
senior tag
válasz st6969 #36124 üzenetére
ha ízesített majonézt akarsz, akkor legegyszerűbb venni a kedvenc natúr majonézedből, lecsavarod a kupakot, és egy hosszú vékony tiszta kanállal (evőpálcika is megteszi) belekeversz ízlés szerinti mennyiségű srirachat, periperit, sambal oeleket, stb
akkor nem kell az ilyen szrokra várni hogy mikor lesz készleten és kartonszámra betárazni, meg ezek egyébként is legalja majonézből vannak mivel az ízesítő úgyis elnyomja a kellemetlen mellékízeket
laoganma a lurdyban is fixen van mindig, a dm-nél levő új ázsiai sarokboltban
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
pohár
félisten
válasz Mr.Csizmás #36127 üzenetére
jézus fasza jó, én nem bírom a csípőset, cayenne a max, amivel fűszerezek, vagy chipotle, ha füstöt is szeretnék
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
fhu, mennyi jó cucc... basszus, egyre jobban rápörgök, hogy gyudont kéne csinálni, de kell hozzá egy csomó plusz fűszer: togarashi, dashi, mirin, opcionálisan szake... gyhá
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz st6969 #36124 üzenetére
[Sriracha Mayo (Majonézes) Szósz, 455ml (Flying Goose)] - ha nem is minden kínaiban, de tuti lehet kapni.
[Laoganma szósz] egyfajta erőspista pótlék, ezt is lehet csomó helyen kapni, pl. a nyugatitól 3 perc a Berry Marketben"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
st6969
őstag
Ázsiai napok vannak most a Lidl-ben.
Szerettem volna venni ezt a majonézt (bal oldalt): 2 boltban is voltam, még hétvégén, de a helyét sem találtam. Bár nem nagy mintavétel, de lehet, hogy ez nem is jött meg? Nem gondolnám, hogy 2 boltból is kifogyna 2 nap alatt.
Ha valakinek sikerült venni, érdekelne, hogy milyen?
Viszont a jobb oldalon lévőt megvettem (399Ft-ért nem hagytam ott), mondom a rettenetes sós paprikát (Erős Pista) lecserélem, ez biztos jobb. Kicsit belekóstoltam, Erős Pista ízű
Pár hónapja véletlenül sikerült vennem (szintén Lidl) ilyet:
Nando's Perinaise Óriási kedvencem lett, legközelett egy kartonnal fogok venni
Azt gondoltam, a Sriracha majonézzel ezt tudom helyettesíteni... -
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
Nyári mosót nekem sose többet, sikerült már ősszel szokottnál hamarabb érkezett fagy idején benne felejtenem, és baromi nehéz volt a megrepedt tartályt cserélni, sokmindent le kellett bontani előbb.
Kora tavasszal akciózzák majd a télit, bár még bőven maradt a legutóbb begyűjtött készletből. -
8
senior tag
tesco aréna
gondolom máshol is előfordul
-
N3gro
aktív tag
Nem teljesen témába vág, de hátha tudnátok segíteni, Horvátországban vettem annó ezt a tökmagot. A jövőben nem tervezünk menni, otthon esetleg valamilyen úton beszerzezhető akár nagyobb mennyiségben? Az otthoni tökmagok számomra nem az igazik, ez jó sós, pirított és nagy magok vannak benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #36114 üzenetére
Ja, most jövök rá, hogy ugyanarról beszélünk.. csak az édesítőszert láttam a mentest nem. Én is keresem az olyanokat.
-
Soulfly842
addikt
válasz lorcsi #36106 üzenetére
Az Aldinak van a 1,5 literes málna szörpje. 10%málnalé sűrítmény + alma + fekete berkenye. Az is nagyon komoly, csak pár hete nem láttam most a polcokon. Ellátási gondjuk lehet, mert állandó termék alapban.
Abból nem az a legjobb, hanem annak amit pont írok a bodzás változata... az viszont cukros.. viszont viszi a prímet:
[link]
A 'nagy bodzaszörp'-ön is ezt találták a legjobbnak:
[link]A málnás is biztos, hogy nem szűnt meg, csak ahova járok pont nem volt. kint van az aldi oldalán most is
[link][ Szerkesztve ]
-
-
8
senior tag
Auchan Tipp sajtkorong füstölt 1 kg
2019Ft/kg
https://auchan.hu/shop/auchan-tipp-sajtkorong-fustolt-1-kg.p-799310(a témára ráugrók kedvéért: trappistához köze sincs, sőt, ez egy tejipari hulladék, sajtnak sem szabadna nevezni)
én kellemesen meglepődtem, az a korong, amit tegnap vettem, 95%-ban hozza egy jobb fütölt parenyica ízét és állagát (a rétegesség-szálasság kivételével persze), akinek kedve van próbáljon rá
[ Szerkesztve ]
-
realmadrid92
tag
válasz lorcsi #36106 üzenetére
Bár ez a spórolós topik, de ha szempont hogy tartósítószer- és édesítőszermentes legyen, én ezt ajánlom, néha szokták akciózni ezresre: [Auchan Collection szörp]
-
lorcsi
veterán
Jofele szorpot tudtok valahol ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Ciccuka
veterán
Lidl-ben most 3,5kg-os XXL hasábkrumpli 2099-ért megy még (ahol maradt még belőle).
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
8
senior tag
válasz Soulfly842 #36103 üzenetére
nincs az a pénz, amiért beállnék a kasszáshoz a sorba
én is önkiszolgálónál próbáltamha valakinek sikerül egyszeri ingyenes termék kuponját többször lehúzni, az írja meg hogyan, mert még párszor behúznám
-
Soulfly842
addikt
válasz Sterilzona #36101 üzenetére
Nem 1+1, hanem minimum egy vásárlása esetén 1-et von le.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz Soulfly842 #36100 üzenetére
nekem is volt most egy ajándék zabszelet, ami egyszeri, de beváltás után aktív maradt, mégis másnap már nem vitte
azt mondták helyben, hogy baj van a kuponokkal, és keressem az ügyfélszolgálatot mert ő nem tudja lehúzni52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Sterilzona
senior tag
válasz Soulfly842 #36100 üzenetére
Amúgy ha jól olvastam, akkor az igazából 1+1 ajándék.
De nekem is levonta árát, és csak egyet vettem, mert utólag olvastam csak el. Néztem másnap, akkor is aktív volt, csak lusta voltam elmenni, rápróbálni újra
Plusz, nekem van zabpehely is ami detto igy van[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest