- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
sherlock82 #37519 üzenetére
Ha van a közeledben Ecofamily, akkor ott csak 1120 Ft a Pringles, egyébként Tescoban 1490 körülre emlékszem eddig is (akcióban volt év végén és pár hete 999).
Most gondolom ilyeneken hozzák be azt, amit pl. a márkás vajon, laktózmentes cuccokon buknak. -
koby11h
őstag
válasz
Mr.Csizmás #36982 üzenetére
Igen, úgy azért elég más, mint nekem, melóhely felé útba esik 100 méter kerülővel egy Lidl, Tesco, Penny, +1 km-el pedig egy Aldi. Én akkor el vagyok kényeztetve
Mondjuk én munka előtt szoktam, akkor tömeg sincs, parkolni is lehet, vagy busszal - a megállók oda vannak téve a nagy boltok parkolójába kb. -
koby11h
őstag
Néztem, de még nem vettem. 1686 Ft/kg, de most még itt a régi Globus, kb. félig van. Tesóm vett Kania-t, majd kölcsönadja egy reggelire jövő hétvégén. Anyósomnál van tubusos Univer, azért majd átmegyek a héten, szóval lesz mustárkóstoló és ha elfogynak, akkor a Kis-kun is sorra kerül
-
koby11h
őstag
válasz
AndrewBlase #36952 üzenetére
Dehogy, feleségem is ezt csinálja minden porral, flakonnal. Ha bográcsozunk vagy tárcsán sütünk húst, akkor az éppen kifogyó flakonokat is simán ki szoktuk öblíteni és megy a húsra. Tisztán már mehet utána a szelektívbe.
Sőt, hogy spórolásról is szó essen, én a fogkrémes tubust is kettécsapom ollóval a végén, pár fogmosásnyi van még benneNem, ezzel nem szórakoztatom a családot, nekik bontok újat, ez csak az én hobbim
Egyébként: sikeres ember nem pocsékol, sok milliomos mondta már ezt. -
koby11h
őstag
válasz
freelancer68 #36912 üzenetére
A Kania is fel van írva, torma nálam nem játszik és van nem csípős is, azt szeretném megkóstolni, majd tesóm vesz olyat.
Még vettem egy 500g-os régi Globust tavaly és csak most bontottam fel. Vettem egy újat is év elején, hogy összehasonlítsam élőben, de kár volt.
Szóval nem várom meg amíg elfogy a régi Globus, közben kóstolgatok -
koby11h
őstag
"Termékeinket folyamatosan fejlesztjük és újítjuk. Sajnáljuk, hogy nem ízlik Önnek az új ízvilágú Globus mustár, ajánljuk figyelmébe a Globus kínálatában lévő további szószainkat."
-
koby11h
őstag
-
koby11h
őstag
Mi most a helyzet mustár fronton, régi Globus rajongóként?
Tudom volt téma korábban, de nem találok semmit, amivel tudnám pótolni. Ezt megírtam az Unilevernek is, meg végre kikerült az "Új íz új külső", ahelyett, hogy mustárt csinálnának, bár én sajnos előtte vettem meg egyet, ami ment is a kukába.
Szóval szerintetek mi az, ami legközelebb áll hozzá? Nem mar, csak kicsit csíp és nem ecet, hanem mustár ízű...
Nem főzéshez keresem, hanem virslihez, kolbászhoz, szendvicsbe, hotdogba. -
koby11h
őstag
dubai csoki - fogtam a pisztáciát, ettem hozzá tejcsokit, inkább maradok a mandulásnál, lapozhatunk
-
koby11h
őstag
válasz
headhunter #36798 üzenetére
Igen, hétfőn, addigra hoztak.
-
koby11h
őstag
válasz
zoli03 #36497 üzenetére
Na ekkor nem gyártanának elektronikai hulladékot.
Nekem az a bajom, hogy a 8 évvel ezelőtti 120k helyett most 270-300k-ért veszek mosógépet, az kb. ugyan olyan szar, de lehet még kevesebbet bír majd - az előző 12 évet bírt, és még kevesebb volt (inflációt is számítva).
És igen, megint a túlárazás, mert a többi is olyan drága, és visszajutottunk, hogy ide kellene egy normális gyártó, aki be tudja és akarja vállalni. Persze tudom én is, hogy nem lesz, de álmodozni szabad -
koby11h
őstag
válasz
zoli03 #36489 üzenetére
Abból indultunk ki, hogy a legtöbb ilyen gépben van pár "nemdirekt" műanyagból készült fogaskerék, csiga, persely, alátét, amit ki lehetne váltani nem sokkal drágább fém (akár normális öntvény) alkatrészekkel és máris tartósabb lenne.
Az kb. a felét megoldaná az elektronikai hulladék gyártásnak. -
koby11h
őstag
Egy gyártó kellene elég erős háttérrel, aki ezt felrúgja, de nem. Nesze neked véges erőforrások és környezetszennyezés.
Inkább arról kellene statisztika, hogy hány robotgép, mixer, mobiltelefon, tv, autó, akármi élte túl a tervezett 3-5-10 évet, és az alapján rangsorolni, nem az eladások alapján.
Vagy megadni, hogy mobiltelefonból, laptopból, TV-ből pl. 3 évente adhatnak ki új terméket, csinálják meg olyanra, hogy azt kibírja, jó legyen, és nem kell 3 mpixel plusszal és új csicsásabb felülettel kiadni minden félévben új eszközt. Szerintem. De ez tök nem ide való, meg csak álmodozom -
koby11h
őstag
válasz
st6969 #36477 üzenetére
Az a gond, hogy idáig terjed a logika... de ha egyszer egy gyártó továbbgondolná:
Bakker, ha ennyiből le tudom gyártani és tartós, akkor kell egy jó márkanév, és olcsón letarolni vele az egész piacot. Kiszoríthatunk mindenkit aki 2-3 évente tönkremenő gagyit gyárt! Aztán jöhet a következő profilba eső gép és 10-12 éven belül mi lehetünk a legnagyobb ilyen gépgyártó cég a világon! Van ebben pénz!Lehet a való életben persze nem így működik, vagy nagyobb tőkét kell az elején beletolni, de valamiért elég ritka.
-
koby11h
őstag
Pedig igazad van! A blokkot mindig át kell nézni! Vagy 4 helyett 40 kifli volt, vagy a 6 darab akciós mogyorós croissant helyett (199/db) a nem akciós sonkás-sajtos (379/db), 3 vaj helyett 5 vaj, vagy azt mondta, hogy jól leolvasta a kódot a telefonról, de nem, mert egyik kedvezményt sem vonta le és a kupon is ott maradt. A 199 Ft-os macskakaja helyén a 349 Ft-os volt én meg nem vettem észre amikor elvettem - 60 darabot adtam is vissza.
De persze tényleg mindenki úgy csinálja, ahogy szereti -
-
koby11h
őstag
Tesco bármely következő online rendelésre 25000 Ft fölötti 2000 Ft kedvezmény kupon:
W7E5P1
Érvényes: 2024.12.15-ig! -
koby11h
őstag
válasz
alexnagy777 #34213 üzenetére
Sajnos igen, és nem is nagyon tudunk ellene tenni. Vagyis de, csak az koppintás lenne a Harcosok klubja-ból
-
koby11h
őstag
válasz
alexnagy777 #34207 üzenetére
"I would never want to belong to any club that would have someone like me for a member."
-
koby11h
őstag
válasz
Stylewars_kp #34102 üzenetére
Lidl-ben a Pilos? Engem is meglepett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest