- ZIDOO médialejátszók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
senior tag
válasz
Stylewars_kp #38099 üzenetére
A Pennyben vettem a múltkor 10kg-os burgonyát, majdnem 300Ft/kg áron.
Kívülről jól nézett ki, de rengeteget le kellett róla faragni, némelyiknek majdnem a fele odalett.
Ehhez képest a 666 Ft/kg ár alig több, elő is van sütve, fűszerezve, airfryer-be tökéletes megoldás. -
123xyz
aktív tag
Nem tudom, Best Shop van-e a közeledben, de az újság szerint ott 449 ft az alap ár, és a keddig tartó, aktuális akciós időszakban 379 ft-ba kerül
Részletek itt: https://bestuzletlanc.hu -
bul07
nagyúr
válasz
Donki Hóte #37959 üzenetére
Queen cola íz [link]
11g cukor mint régen a Pepsibe, és nincs az a kellemetlen élesítőszer utóíz
Viszont ahogy írod is az aroma kicsit kevés, mintha a régi Pepsi kicsit fel lenne ütve szénsavas vízzelMajdnem jó, de az ára az azért fájt
Én 699Ft-ért vettem a 2.5literes verziót
Ha ilyen 400-450Ft magasságában adnák lenne igazán jó ajánlat -
8
senior tag
válasz
Santi22 #38093 üzenetére
A szaga is a legrosszabb csomagolt toast kenyereket idézi, olyan savanykás.
pedig egyébként pl a pantastico zsemlemorzsa jó
remélem ünnep után nem ezeknek a gyártási maradékából készül majd azvettem a lidlben ma a húsvéti vajas fonott kalácsból (299Ft) meg a sós kalácsból (199Ft), kíváncsi leszek milyenek, ehetőnek tűnnek
-
válasz
Donki Hóte #38089 üzenetére
Kényes, ami kovászos ilyen, hamar penészesedik. Mi is szeretjük.
-
bul07
nagyúr
Csak nem lesz nálam ilyen
..................
Aldi
Létezne hogy a felvágottak változatossága üzletenként eltér
Régen vettem jó felvágottat aldiba, csak mivel eddig nekünk a legközelebbi 65Km-re volt csak ritkán
Nemrég nyílt Berettyóújfaluban és kerestem volna amit régen vettem, és meglepetésemre sertés felvágott alig van, nem a ilyen olyan sonkákra gondolok, hanem olasz, zala, zöldséges, fűszeres, ilyenre
Csirke pulyka van választék de hát az nekem nem kellNem tudom megéri e majd az aldinak a üzlet nyitást, pénteken mikkor Lidl/Pennybe sokan vannak aldiba csak lézengtek a emberek.
És még az újdonság varázsa se múlhatott el.
És azt hallom sokkaktól hogy egyszer elég volt bemenni, vagy drága vagy nincs amit kerestek.Aki szereti a pikánsabb esetleg csípősebb felvágottat ezt tudom ajánlani, és tehet egy próbát.
PICK Chilis-zöldfűszeres párizsi [link]
(És ha jól nézem nincs benne mechanikailag lefejtett hús) -
Degeczi
nagyúr
Közben utánaolvasgatva külföldi fórumokon, a régi, német gyártású piros-fekete "Aerocell" Lidis elemek még a Vartától származtak, a kínairól már nem találni infót hol készültek, de a mai "Tronic"-okra rengeteg a panasz, egy brancs lehet az Aldissal.
Sajnos általános az ilyen sajátmárkás cuccoknál, h olcsóbb beszállítót keresnek, amivel egyre romlik a minőség, h az ár ne szabaduljon el túlzottan.
-
GIJoe
addikt
Az Aldi elemmel én tavaly megjártam, zárlatos lett a sima AA!
Netezek azt érzem forró az egerem, na mondom ez hogy, gyakorlatilag a hőtől
eldeformálódott az egér, ki kellett dobni. Az elemtartóba nem tudtam többet elemet tenni.
Kidobtam gyorsan egy fém dobozban az udvarra, alib bírtam megfogni, óvatosan vele... -
válasz
perempe #38083 üzenetére
Mi fehér kenyérből a Ceres féle Bükki Parasztot szoktuk venni, ez minden nagyobb boltban, hyperben kapható.
Szerintem finom, tesztben is a legjobb lett
Van neki teljes kiörlésű változata Vollkorn néven, az is jó
-
perempe
veterán
Köszönöm, hogy írtál róla.
Ha kenyér általában, akkor melyik áruházlánc? Megírhatjátok esetleg , pontosan melyiket. A helyi péknél 800Ft a kenyér, ami kovásszal és 1% sertészsír hozzáadásával készül, nálunk nagyon kedvelik a burgonyást (1200Ft). Szükség esetén vennék én kenyeret máshol is. Lidl, Aldi, esetleg Tesco és Penny preferált. Kicsit tartok az összetevőktől...
-
cd930
senior tag
Sziasztok!
Mennyire ajánlott a Lidl Harvest Basket 750g-os fagyasztott elősütött fűszeres burgonygerezd?
Hétvégén 500 Ft, tehát 666 Ft/kg áron lesz.4 éve vegyesek voltak a tapasztalatok..
-
BB9000
senior tag
válasz
Stylewars_kp #38074 üzenetére
"Kapunyitó zabálja az elemeket" problémakör. A legtartósabb CR2032 az Energizer Ultimate Lithium. Ez akár 10 évig is el tud látni energiával egy kocsikulcsot, vagy kapunyitót. Az Obi-ban is lehet kapni.
Ha nálad túl gyakran lemerülnek a kapunyitó elemei, akkor a kapunyitó elektronikája, ill. a mechanikája is lehet a ludas. Pl. ha folyamatosan benyomva marad a gomb, vagy ha gomb lenyomása nélkül is ad nyitójelet. Vegyél egy fent linkelt elemet és ha fél évnél hamarabb lemerülne, akkor vidd el szervizbe azt a kapunyitót. -
Santi22
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #38074 üzenetére
Azokkal nem vagyok képben, de nekem mérlegben pont Varta van, nincs gondom vele, de lehet van ettől jobb is.
-
Santi22
aktív tag
válasz
Degeczi #38072 üzenetére
A Varta palettáját pont ismerem, mert nemrég térképeztem fel magamnak.
Náluk a Super Heavy Duty az a legolcsósítottabb, féltartós szén-cink elem.
A Varta Longlife a középút, de ő is még alacsony fogyasztókhoz ajánlott, csak annyi, hogy az már alkáli, tovább bírja, mint a szén-cink.
A Longlife Power illetve a Longlife Max Power van efelett a Vartánál, ami teljesítményben is olyan, hogy mehet nagyfogyasztókba.szerk.: Van még az Ultra Lítium, ezeket meg extrém időjárási körülmények közé tervezték. Csökkentett súly és jó tűrőképesség. Pl Go Pro-ba vagy olyan kinti eszközökbe, amik ki vannak téve nyáron a 30 foknak meg télen a minuszoknak is.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Beni2360 #38068 üzenetére
"Miatt" (mert nem célja hanem oka), de amúgy ez mind tartós elem, ami az "alkaline" föliratból látható.
A régi, nem hosszú élettartamú típusok szén alapúak, így azokon ott a "carbon" szó valahol. De áruházi saját márkások közt olyan szerintem nem akad, inkább csak vagy full noname, vagy akár nagynevű cégektől is, pár hónapja itt panaszkodott vki pl. egy "super heavy duty"-nak címkézett, de valójában szén alapú, nem tartós Varta típusra. Olyat csak kis fogyasztású cuccba érdemes tenni, mint pl. távvezérlő.bul07: saját tapasztalatom nincs a típusról, de mint akkutöltő, nyilván azzal kezdi a kapacitás tesztelést, h először fullra feltölti a ceruzaakkut - és ott ez már bukik, hiszen az elem nem tölthető. Házilag persze nem nagy ügy fix terhelés közben folyamatosan monitorozni a feszültséget, így nézni meddig bírja, de annyira nem fontos, h az ember vesződjön vele.
-
bul07
nagyúr
válasz
Degeczi #38069 üzenetére
Én a képen a középsőhöz visszonyítottam az Aldis EU gyártású elemével.
De az lesz igazán ütős ha a Aldis kínai még gyengébben fog muzsikálni.Lehet hogy ez a Tronic kínai(kép) már egy színten van az Aldis kínaival.
Le kellene tesztelni hogy melyik mennyit bír. Van nekem LiitoKala Lii-500 ez nem tudná merítéssel tesztelni?(van még a középső Lidlből is meg van két fajta aldis is) -
Degeczi
nagyúr
A Lidi már jópár éve (5-6?) meglépte ugyanezt, a német gyártású piros helyett jött először a kínai narancssávos "Aerocell" (talán romlott vmit, tartósságban biztosan) majd egy ideje már "Tronic" márka alatt forgalmazzák (amit korábban ceruzaakkukhoz használtak), persze szintén kínai gyártással.
-
bul07
nagyúr
válasz
4264adam #38063 üzenetére
Hát én csalódtam az Aldisba
Kevesebbet bírt nálam mint a Lidl fajta
A Dettol szappanadagolóba kb 30%-al bírt kevesebbet mint a Lidl fajta, és nem volt többet használva, a tv távirányítómba is kevesebbet bír ott nem erezni pontosan de érezhető a különbség.Ha elfogy én lehet nem veszek többet.
Bár ki tudja hogy a Lidl fajtán nem e változtattak még, mert ugye nem havonta veszek hanem ritkábban mert most is 30-ost vettem az aldisból
Sőt elővettem amit most vettem és Aldi is változtatott régihez képest
Vagy többfajta verziót árul?
Régi vásárlás
Újabb vársárlás
És ahogy nézem az új már Kínában készül míg a régi Made in Europe volt
[kép] Hátoldala a doboznak -
GIJoe
addikt
Sziasztok, van valami olcsó, jó minőségű, AA/AAA elemforrás mostanában?
-
Beni2360
félisten
válasz
sherlock82 #38058 üzenetére
Köszönöm, szemes kávét kerestem, csak avval élünk. Azért nem találtam.
-
krizmo_
addikt
válasz
Donki Hóte #38049 üzenetére
-
mwin
kezdő
Az Aldiban a portói tawny bor 2199+ü.b. Érdekes mert a katalógusban 2499+ü.b. van.
https://szorolap.aldi.hu/online_akcios_ujsag_2025_04_10_kw15_y7og436v/page/26-27
-
pn4hvq
senior tag
-
Top cat
addikt
-
-
Ciccuka
veterán
BiotechUSA Proteinszelet 70 g - pisztáciás visszahívás
-
Ciccuka
veterán
Tesco újságban végén van 15000/1500- kivágható kupon.
Lidl App-ban ajándék torma holnap (aktiválni kell és 5000- felett érvényes csak). -
Beni2360
félisten
válasz
sherlock82 #38036 üzenetére
Hol találom ezt a kávé akciót?
-
Top cat
addikt
Ez sem rossz ajánlat.
De csak csütörtöktől vasárnapig lesz. -
sherlock82
senior tag
Pennyt nekem
Grana Padanó sakt, nem reszelve
2 liter coca cola
7 days
dolce gustó kávé, cortadó
laica vízszűrő betét.ezek akcióban lesznek, a többi üzlethez képest egész jó áron.
-
raziel01
veterán
Esetleg ha valaki szereti az érettebb sajtokat. Lidl 04.14 hétfőtől.
Csütörtöktől a Pennyben én ezeket írtam fel magamnak:
Füstölt hátsó csülök 1590 Ft/kg
Savanyított káposzta 1,5 kg 999 Ft
Somlói galaska/feketeerdő desszert 319 Ft
Univer majonéz 699 Ft
Rántott gouda sajt 500 g 1099 Ft
Őszibarack ital 50%-os 1l 349 Ft
San Fabio Mozzarella 299 Ft -
ZsZso
Közösségépítő
Aldi, Lidl, Penny ÁM szerint:
[kép]
-
tisn
addikt
válasz
lsebestyen #38029 üzenetére
thx
mar csak 1db rendelheto
-
bul07
nagyúr
válasz
Poccc97 #38026 üzenetére
Kuponnal most elég jó áron van múlt év júliusába volt 150Ft-al kevesebb akkor is kuponnal
Még egy flakonnal van ha meg akarod venni akkor ted meg, néha sokáig nem kaphatóEgy átlagos mosószer, illata nem erős de aki öblítőt használ annak ez majdnem mindegy is
Tisztítani tisztít rendesenAz meg hogy most milyen lett az új verzió, még nem tudni
-
bul07
nagyúr
Alza
WASCHKÖNIG Color 5 l (166 mosás) [link]Csak jelzem hogy ez is változáson ment át, a csomagolása biztosan, beltartalomra meg nem tudom, mert nem magamnak vettem most
De a csomagolásán szerepel hogy új formula vagy mi(németet sokáig tanították, de soha nem jegyeztem meg, nem is véletlen buktattak meg belőle)
Így néz ki mostRégi csomagolás meg így nézett ki, [kép] ezt már nem teszem be nagyba
.
-
sherlock82
senior tag
válasz
LurkerSheik #38020 üzenetére
Big like!
Mindenben egyetértünk, hiába mutatják nekem a nutella robbant vagy keresztmetszeti ábrát h mit tartalmaz, attól még a kedvencem.
Ahogy a fanta is. -
bul07
nagyúr
válasz
LurkerSheik #38020 üzenetére
Mondjuk a sört is nem tudom miért isszák, mert nem is finom, meg nem is egészséges
Ha berúgás a cél akkor azt olcsóbban is el lehet érni -
-
Mi szeretjük a tormát, szerintem az országos átlag ötszörösét megesszük, de így is csak kb. 1 üveg/hónap a fogyasztásunk.
Szóval eléggé mindegy, hogy egy üveg reszelt torma 135, vagy 235, vagy 335 ft.
#38009 Stylewars_kp: Rengeteg mindent megcsinálunk otthon (lekvárok, chilipaprikakrém, paradicsomszósz, szárított zöldségek-gyümölcsök, bodzaszörp, csipkebogyószörp, stb), megpróbálkoztunk a reszelt torma otthoni elkészítésével, de oltári szopás, ráadásul az eredmény eléggé felemás
-
krizmo_
addikt
Üdv,
-
krizmo_
addikt
válasz
Stylewars_kp #38009 üzenetére
Reszeltél már tormát?
Az a fájdalom semmihez sem hasonlítható...
De valóban megéri. Én kenyérbe is szoktam reszelni időnként, nagyon kellemes lesz tőle.
-
pruf
csendes tag
Sziasztok, valaki esetleg hősiesen befotózta már a Glam napok kuponokat? ^.^
-
bugizozi
őstag
Grizly napok itt vannak!
A Grizly napok most kezdődtek! 20% KEDVEZMÉNY a GRIZLY márkára a következő kóddal: GRIZLYNAPOK20 .pl: 100% Finom mogyoróvaj 1000 g 2 392 Ft
-
joe979
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #38009 üzenetére
-
joe979
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #38005 üzenetére
jó de aki lemegy vasárnap csak azért mert 135 Ft a torma, az is csúnyán beverte a fejét
-
8
senior tag
aldi vasárnaptól 135Ft a torma
ezért verekedés lesz...
+ most csütörtöktől 279Ft a 400g sós kalács
gondolom harminc soros összetétellistával -
sherlock82
senior tag
Voltam a rossman - ban féláron volt karácsonyi kiadású tusfürdő meg hasonló. Érvényessége jó még az a lényeg, Old Spice nagy kiszerelésű izzadásgátló féláron volt szintén.
-
jack982
senior tag
válasz
Soulfly842 #38001 üzenetére
Értem, akkor mi már félig Svájc vagyunk. Csak a fránya pálmaolaj ne lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Star Citizen
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest