- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
ferenck #38428 üzenetére
Most sütöttem és még egy ami más lett benne
Sütés közbeni illata, nagyon más, és nem jó irányba ment elDe persze ha holnap lesz még akkor veszek belőle két zacskóval mert 999Ft mirelit cuccért jó ár
(Amúgy van még Penny-be 2Kg-os mirelit is amit érdemes kipróbálni, csak az a gond hogy szerda óta fut és nem igen lesz sajnos, én se fogok tudni venni holnap)
-
iatti
aktív tag
válasz
LurkerSheik #38448 üzenetére
valami jó pfsziholóóógus a díványon megoldaná a problémát
-
Van egy betoltonyilas. Be kellett celozni es bele talalni a lyukba. Utana meg vissza a kupak.
a golyos cserelgetos rosszabb mert minden alkalommal mikor elfogy belole a golyo meg kell fogni es kidobni vagy elsetalni vele a kukaig.nalam nem nagyon van az unhigieniara haklisabb egyen
-
Micsoda marketing duma
Melyik vizen (folyadek) jon at a szag (levego)?
Azert nevezik bűzelzárónak azt a hajlitott reszt a wcben mert amiatt nem jön vissza a csatorna szag
Altalanos sulis kemia ora vs marketing.
a sz@r szag a filmreteg nelkul is ott lesz a wc levegojeben ha nem egybol vizbepottyantos a budi.off off off
-
8
senior tag
válasz
bugizozi #38420 üzenetére
ezeknek a wc öblítőknek a helyiség illatosításon túl az az értelme, hogy filmet képez a víz tetején, és miután beleszrsz, és lehúzod, nem vagy kevésbé jön ki a szaga
... persze akinek régebbi fajta platformos van mert szereti piedesztára emelni a produktumot vizsgálgatni, annak ez nem szempontAz usaban nagyon népszerűek a wc spray szagelfedők, főleg nők körében, amit a kis kézitáskába lehet tenni, vendégségben befújod a wc kagyló víz tetjére, utána kiteszed magadból amit kell, és mikor jössz ki a wcből, az utánad következő nem ájul be a szrszagtól, és megelőzhető a későbbi kínos szemkontaktus említett témában
-
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #38436 üzenetére
most az egyik no elottem vett ilyet a lidlben. raismertem, anyukamnal ilyet faltam a hetvegen. a hosszukas lila csokis, meg a piros snickers utanzat finom, a tobbit en kihagynam.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Az a baj, hogy bár a tévének és öblítőnek ellen tudok állni, az édességnek sajnos nem igazán, szóval annál nem tudom megtenni a zéróra redukálást, pedig valóban az lenne csak az igazi spórolás!
Egyébként, bár nem vagyok tisztában a tévé-előfizu árakkal, a teljes körű online mivolta (és ezáltal bárhonnan való elérhetősége) miatt a sweet.tv valós opció lehet spórolásra azoknak, akik néznek tévét.
-
joe979
aktív tag
a topik zárható
-
bul07
nagyúr
válasz
Van aki internetet se használ az aztán a spórolás
Sőt van akinek nincs háza se, és így nincs gondja a háztartás fenntartásával az is milyen spórolás
De hol álljunk meg a spórolásba -
iatti
aktív tag
válasz
úgy érzem te vagy az emberem.
pár sport csatorna megy, idebassza a 80-90 csatornát ami nem kell. upc -vodafone, most one lett. gondoltam megnézem a konkurencia román? vagy milyen céget, háthaa mondanak olcsóbb árat. ja hogy már nincs, az is bekerült a nagy nemzeti bizniszbe
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
pietrrr #38435 üzenetére
Amikor megy a gondolkodás, hogy melyik kilós kimérős csoki bonbon desszert legyen.. itt a tuti válasz: egyik se.
free! Ott marad az ára a zsebedben, tuti befektetés.
Megtaláltam a legolcsóbb kábel/parabola/iptv tv előfizetést is: kiköttettem az egész hóbelebancot reklámostól, Liptákostól, Nicolas Cagestől, ismétlődőstől úgy mindenestől.Jöhet még ilyen?
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #38429 üzenetére
Ez az igazi spórolás!
Szerintem simán mehetne az összefoglalóba! -
bul07
nagyúr
válasz
Nikaré #38432 üzenetére
Öblítő, fogkrém esetén nem hinném hogy az bántaná a tömítéseket
Erősebb anyagok esetlegÉn ezektől az újratölthetőektől mindig is ódzkodtam, megfogni a már használt műanyagot és tölteni, talán kesztyűbe, de akkor meg a kesztyű árát is odavenni.
Jó persze lehet szenvedni hogy nem stabilizáljuk és úgy nyomjuk bele -
Soulfly842
addikt
válasz
LurkerSheik #38431 üzenetére
Jó eséllyel én ajánlottam pont. Sajnos tényleg sehol sem kapni már és a gyártói oldalon sem lehet elérni. Akkoriban még a Metro-n kívül alzán elérhető volt, de már ott sincs.
Ár/érték arányt nézve agyonverte a piacot.
-
Valaki ajánlotta itt pár éve, a Bref wc gél-t.
Akkor még tudtam venni a Metroban 1000huf körül, de már nem nagyon találni.
Az fix, hogy ez messze a legköltséghatékonyabb modern wc illatosító volt, kb 6-8 feltöltést kibírt egy ilyen kapszula és addig elég volt egy töltés mint a bref golyó. Múltkor csináltam magamnak ilyen wc illatosító tesztet…
a Wc illatosítás, fertőtlenítés nem nagyon változika gyártók kitalálnak ügyesen számukra drágább egységáron eladhatóbb alternatívákat szebbnél szebb csomagolásban.
-
bul07
nagyúr
válasz
ferenck #38428 üzenetére
Hát én nagy kihagyás után újra vettem és sokkal másabb a panírja, már nem ropog annyira meg sokkal kisebb darabokba van a cornflakes
Már inkább hasonlít egy átlagos mirelit panírra amibe van egy kis cornflakes törmelék..............
Eszembe jutott hogy
Akinek tartályos a toalett az tehet próbát sok hack módszerrel
youtube te le van
És a kiáramló víz eleve színezet lesz vagy illatosított
Pár megoldás teljesség igénye nélkül, Videók
Öblítős [link] [link]
Fogkrém [link] [link]
Valami boltban kapható folyadék [link] [link]Én ezeket nem tudom kipróbálni mert nekünk nem tartályos
-
Én elég sűrűn eszem, vannak néha rosszabb szériák, de nem vettem észre változást a bundán, összességében ezt szeretem a legjobban a valdor zizu után. Azt viszont észrevettem, hogy egyre ritkábban akciózzák és akkor is egyre drágábban. Ennyiért utoljára 3 éve adták. Ez az akció sincs meghirdetve sehol, véletlenül vettem észre az appban.
-
Penny - Fagylakoma cornflakes csirkemell csík 61%-os 1699 helyett 999, appban lévő kuponnal.
-
zoltan6
addikt
Grohe bau ceramic perem nélküli wc-re milyen lehetőségek vannak ilyen illatosítókból?
Asszony ezt a kinyomós zselés cuccot szokta belenyomni,de azon kívül hogy látványos nem igazán látom értelmét. -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ki milyen WC illatosítót használ?
Mi a Domestos Power 5-t nagyon szeretjük, békeidőkben akciósan 2k alatt vettük, viszont elfogyott a készlet és most 2699
Mit ajánlotok helyette? Az Aldi saját márkásat próbáltam, de nem tetszik, mert lehúzás után egy kék csík folyik le róla, ami odaszárad a peremre, ilyet nem szeretnékÚgy rémlik a DM-es is ilyen sajnos. A Domestos nem ilyen volt.
Köszönöm!
-
8
senior tag
Lidl holnap
évek óta 2k+ akcióban is
nagyon jó ár! (kb allegro) -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ilyet hol tudnék vásárolni itthon? Sehol nem találok már a polcon.
-
wong kok wah
senior tag
Kisteleki mascarpone krém 500 g-os a Fóti Auchanban, 499 Ft! 2025.05.07. lejárattal
-
Gézengúz
addikt
Valakit esetleg érdekel?
-
8
senior tag
Akciós autó átvizsgálás
https://www.csaszarauto.hu/klak-akciok/?wbraid=CkAKCAjwlMfABhA3EjAA4uPN-S0mTIGJgfjX3qNGMIpoxiugfrpJ5KBE5Tz2hV2hj4P2Ghie-XTCa98nTcIaAk8s
azért mégiscsak pofátlanság , hogy ezt így kírják
(gondolom belsős doksiból copy-paste)az már csak hab a tortán, hogy két különböző árat írnak
-
Soulfly842
addikt
Tisztáznám ezt a kérdést végérvényesen ennyi hsz után.
Én már rutinból mentem a tárgyhavi újság utolsó oldalára, mert régebben is mindig ott volt.
Meg is találtam (~3 éve még az online újságból ki is kellett nyomtatni
szerencsére rugalmasabbak lettek)
-
bul07
nagyúr
Na igen meg érdemes figyelni hogy tényleg le is vonja, beütötte a kasszás. Mert régen nem volt elég hogy beolvassa a vonalkódot, hanem fizetés előtt még a kaszásnak is pötyögni kellet valamit
-
Top cat
addikt
válasz
Soulfly842 #38402 üzenetére
Az appos kupont vettem online kuponnak.
#38404 Ciccuka
Biztos lesz majd az appban is egy vonalkód, amit beszkenneltetsz a pénztárossal.
De majd csak 05.02-től lesz aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest