Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
FYI, sparban a laktózmentes 20% tejföl olcsóbb, mint a sima. 150g vs 175g, de a kilós ára is alacsonyabb.
-
Azie
őstag
válasz
j.bravo #37474 üzenetére
amivel maximálisan egyetértek, az a bullsh*t sirám, hogy jajj mi lett a macskámmal%kutyámmal.
1. nincs elveszett háziállat. elkóborolt/elszökött háziállat van. pont. (elveszve akkor lenne, ha elviszed valahova, és nem tudod hol hagytad)
2. ha kijárós, akkor vállald minden következményét és velejáróját (elütik, ellopják, megmérgezik, elk*rvul, megellik stb.), ne másokat hibáztass (józan ész határait betartva)
3. társasházban/nem kertesben is sokan nem képesek (emeleten sem) felrakni macskahálót SEM, pedig az azért eléggé alap kéne hogy legyen. -
Azie
őstag
válasz
j.bravo #37458 üzenetére
mondjuk ha nem egy zsebkendőtelken laksz, akkor csinálhatnál egy vad becslést, hogy mennyibe kerül(ne) szerinted egy 600nm telket "macskaszökésbiztossá" tenni.
Ez már nem a majom-banán kategória. a majom banán kategória a rendszeres oltás, ivartalanítás, csipelés és minőségi táp. Amit írsz egy baromság, senki nem fogja elbarikádozni magát, csak hogy a szabadon tartott macska ne menjen át hozzád. Nem életszerű. Odapisil? Pont ahogy hozzád bemegy, bemegy máshoz is. Lehet azért pisil oda, mert baromságokat írsz
(ja igen, én is maximális tisztelettel, csak dumálunk)
-
Azie
őstag
válasz
Soulfly842 #37126 üzenetére
bezzeg a maldív privát utak nincsenek rajta :S
-
Azie
őstag
olyan íze van, mint a húsvéti tojásdrazsénak - szerintem nem tutti frutti, inkább picit kajszis beütésű, viszont k****va édes, kb 40-50% szódával felütve kellemes édességű varázsolható belőle. kommersz piához szerintem ideális az esetleges célközönségnek, hogy az alkohol mellékízét elnyomja.
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #36408 üzenetére
nekünk (koppkopp) hibátlanul megy a 2200-as BB-őskuponos gép
(2019. november óta)
-
Azie
őstag
Sziasztok, bookingra/rbnbre/egyéb nyaralással kapcsolatos kiadásokra van valami okosság? (Most, hogy pl. az erste moneybackben nincs benne a booking)
Előre is köszi!Sztem másnak is aktuális a téma.
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #34537 üzenetére
ilyen is van? o.O
-
Azie
őstag
válasz
f4lcon #34276 üzenetére
mi finish ultimate plust használtunk majdnem egy évig, de gyakran volt tojás szaga az edényeknek (random, hogy mikor, mitől). most sima basic jar lemont vettem, 4 mosásból eddig nem volt szag, viszont picit olyan, mintha nem öblítené le tökéletesen a gép az öblítőt a ciklus végén.
-
Azie
őstag
válasz
bobalazs #34090 üzenetére
remek cikk, úgy kezdődik, hogy "hirdetés" és arról szól, hogy egy engedélyezett anyag nem éri el a határértéket és emiatt tilcsákbe, +a x cég megemlítve, a támogató kiemelten, színesen
. remélem sok pénzt kapsz a kattintásért
műszálas alsót azért nem kell venni, mert belerohad az ember p*******ja -
Azie
őstag
ha már korsó design, én 4v6 db kronenbourg blanc korsót szeretnék, amúgy meg kb mindent is a sima ikeás nagy pohárból iszok, kivéve whisky/pálinka/rövidek tisztán és bor/pezsgő
az akcióra visszatérve, tálcával vásárolva a kronenbourg 380 volt az utóbbi időben metroban, az ilyen random korsó pohár stb-től herótom van, nincs neki hely úgysem. ne sallangokat adjanak, adják olcsóbban, vagy többet -
Azie
őstag
amúgy valamit tuti kaptak cserébe, mert talán nem olyan ostoba a spar vezetése, hogy benyalta, hogy bármilyen neres cég majd pont betartja a szerződést és elszállítja a szemetet. azzal hogy aláírták, hogy kötelesek átvenni minden körülmények között a hulladékot, kb saját nyakukba akasztották a kötelet. ha nem ez lenne, a helyükben simán kiírnám, hogy a mohu nem szállította el a pakkot, tessék menni reklamálni a parlament előtt, vagy odahordani a szemetet egy performansz keretében.
-
Azie
őstag
válasz
Donki Hóte #33136 üzenetére
(amióta a magyarok is odahordják... )
-
Azie
őstag
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #33096 üzenetére
a nyaralótelepre csak kültéri bútort vegyél...
-
-
Azie
őstag
válasz
Donki Hóte #32844 üzenetére
szerintem bárki ihat cukrot, azért van a piacon rá opció
ne azt ekézzük, aki alternatívát kínál rá
-
Azie
őstag
ahogy már korábban írták, nem mindenki ihat cukorszirupot (és igen, a cukorszirup az ám nagyon jó a gyerekeknek!). nekünk nagyon is megfelelnek a pölöskei diab szörpök, az ice tea, a szőlős és almás a legjobbak, de a változatosság miatt szoktam szamócát és birst is rendelni.
amúgy mi is a problémád az E102-vel, mint ételszínezékkel, amit 150 éve használnak? o.O
hessteglaposföld...
bónusz: itt van előttem pont az üveg, ebben karamell van színezéknek, nem e102. -
Azie
őstag
nemrég joghurt habot kerestünk, de semmi hasonló nincs a piacon, pedig szerintem nagyot menne
-
Azie
őstag
válasz
Donki Hóte #32665 üzenetére
volt valami ilyesmi, nem emlékszem a nevére, még az 1l-es üveges fehércimkés PEPSI és 0,33 üveges pepsi időszakban (turbo rágó, sport szelet, pilóta kex) volt belőle őszibarackos szénsavas
-
Azie
őstag
az oreonak a keksz része egy fos. télifagyikrémért meg nem fizetek. az egész termék egy kapitális átb*szás.
kekszben még mindig a vaniliás karika / liebniz butterkeks és a mese linzer a legjobb
mellesleg nyáron vettünk a sainsbury sajátmárkás papírzacskós óriás (triplabelgacsokis) cookiját, na abból bármennyi elfogyna itthon is -
Azie
őstag
válasz
sherlock82 #32114 üzenetére
OFF: voltam ma aldiban kb 3 hónap elteltével. háát nem tudom ki szerint állt meg az infláció, de k.v.a elszállt felvágott árak vannak. úgyhogy vettem inkább libakacsa terprtőkéremt, almapaprikát meg kenyeret.
-
Azie
őstag
ha már spar, spórolós topik és szar visszaváltó automata is volt, akkor
FYI: ha göngyöleges termékre akartok kuponozni, akkor nem lehet, mert egy soron hozza a termékkel és göngyxölegre nem lehet kuponozni, üzletvezető visszaadja a 20%-ot kpban utólag. -
Azie
őstag
válasz
PainKiller13 #31567 üzenetére
200? 600 alatt is jó lenne
-
Azie
őstag
válasz
Soulfly842 #31152 üzenetére
magas labda, tuti bant kapnék érte
másodiknak a vajkaramella, ami píszí
-
Azie
őstag
mi vettünk ilyen 2-3l? 20-30 lufis cuccot fotózáshoz, kb. 15 kicsire volt elég, amik 2 nap alatt leeresztettek + nem igazán lebegtek. (szintén dél pest), lehet érdemesebb lufis céggel fújatni, ott látod az eredményt, hogy megfelel-e.
vagy mondanám, hogy idén nincs lufi, itt az ára/ 1 tálca sör helyette -
Azie
őstag
-
Azie
őstag
válasz
Donki Hóte #30194 üzenetére
push noti nincs 2024-ben? innovatív.
már 4 éve amikor kötelező lett a 2FA, akkor az volt a mondás, hogy szép dolog ez az sms-ezgetés, de elég gyakori, hogy nem is érkezik meg.
-
Azie
őstag
válasz
sherlock82 #29839 üzenetére
mivel ott legális: fű
-
Azie
őstag
válasz
n@p@lm #29550 üzenetére
feleségemnek sem jött meg 2 gaszto (gmail) reg
nekem megjött 3 (outlook, yahoo)
Tegnap ismét a Vault51-ben voltunk, továbbra is hozzák a 10/10 szintet nálam.
Aki még nem volt és tervez menni, az figyeljen rá, hogy a steak buri az önmagában is egy adag kaja.a 30dkg hús+10dkg cheddar pedig nem egy diétás tétel.
A kuponnal volt egy kis keveredés, mert nem értesítették őket az új qr kódos bohóckodásról, a felhasználás meg tök béna, használat után "érvénytelen/lejárt" státusz lesz, nem beváltott... nem tudom mit kell variálni félévente és miért nem képes a metro kommunikálni a saját partnereivel. szekunder szégyen az egész.
az egyik srác (tulaj?) intézte a dolgot, továbbküldtem neki a kapott emailt. -
Azie
őstag
válasz
Soulfly842 #29266 üzenetére
na igen, lesz még pozsony magyar város... csak megfelelő kontextbe kell helyezni a mondatot
-
Azie
őstag
Sziasztok, asszony kitalálta, hogy fehérje szelet + kollagén por kell.
Tapasztalatok, ár/értékben legjobbak, tippeket várnék!Előre is köszi - esetleg szaktopik?
-
-
Azie
őstag
válasz
sherlock82 #28408 üzenetére
parndorf billa
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #28331 üzenetére
azt a füstölt sajtot néztem én is tegnap hazafelé, de inkább eidamit vettünk
-
Azie
őstag
válasz
Soulfly842 #28312 üzenetére
a szín alapján azt hittem banános, akkor pedig kipróbáltam volna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 PRO Fekete Vezeték Nélküli Gamer egér
- Eladó MikroTik RB5009UPr+S+IN új, bontatlan, PoE-out-os szörnyeteg
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest