Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz zoltan6 #26076 üzenetére
Fél évig nem is kötelező lecserélni a csomagolást az újfajta jelölésűre, és ami addig legyártásra kerül, az a termék is korlátlan ideig a polcokon maradhat
Ez alapján kétlem, hogy csak az újonnan vásárolt új csomagolásúakra lesz díj és csak azokat venné vissza az új áron
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
perempe
veterán
Ezeket jó áron 0.49-ért lehetett venni.
Múlt csütörtökön voltam Prágában, 30CZK-ért vettem Gambrinus12-t, és ahhoz hasonlókat, mert zárva volt az Albert a Můsteknél, ahol múltkor vásároltam (6 db. dobozos Svijany11 került 89.4CZK-ba április végén), ill. nincs rendes bolt a belvárosban. Jövő pénteken megint megyek 1 napra, akkor is elég lett volna...
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Beni2360
félisten
Mint a vissza váltható sörös végeken is ott a matricán a kód jel. Azokat fogja fizetni amin rajta lesz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ármester
Ezért van mindig nálam, ha vásárolni megyek. (kivéve ugye amikor véletlen otthon marad, de az ritka )
Tescoba meg mióta nincs az a jó kis kakaós csomó, nincs miért bemennem
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bul07
nagyúr
válasz Rodzser Mór #26081 üzenetére
(#26087) SyMbioTe
Vihetni vihetnék magammal zacskót, de Tesco-ba csak akkor szoktam pékárut venni ha megkívánom, de mióta 19Ft a zacsi hiába kívánom meg azért se veszek, úgyis megyünk utána egyből a Lidl-be veszek ott
Nem ütöm be dolog
19Ft-ért nem fogom magamat kellemetlen helyzetbe hozni, főleg nem a legközelebbibe ahol ismerősök is dolgoznak, se perc alatt pletyka téma lenne a faluban[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ármester
válasz szabi__memo #26052 üzenetére
Jaja, biztos lesznek gondok, de azok meg remélem idővel megoldódnak.
bul07 / Rodzser Mór
Többször használatos hálós tasak? Aldiba 200Ft körül van darabja, sparban 500-600 2 nagy vagy 3 kicsi ha jól rémlik. Pikk-pakk visszajön az ára is.
Évek óta azokat használom, nagyon ritkán veszek egyszer használatosba pékárut (ilyen pl Lidl belga csokis)
Létezik már kicsi is, nagy is amibe bagett is befér.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Bobbysolo
tag
Tescoban a 2k kedvezmény 5k alkoholra kupon az sörre is megy, vagy csak töményre? 188-ért nem lenne rossz a Soproni...
-
Lackki
őstag
válasz Rodzser Mór #26080 üzenetére
valszeg vonalkód lesz rajta, kint legalábbis így megy
Privátot hamarabb észreveszem
-
addikt
válasz Top cat #26079 üzenetére
nem gondolom (ha valaki ilyet akarna, az elkezdené már most új vonalkóddal ellátni a termékeit, hogy addigra kifusson, de így se lesz garancia) ezért is írtam zoltan6-nak, hogy mindegy milyen matrica lesz rajta
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Rodzser Mór
senior tag
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz zoltan6 #26076 üzenetére
Szerintem a visszaváltásra utaló grafikát nem tudja leolvasni a gép. A vonalkódot olvassa és szerintem másik vonalkódot fog kapni a termék.
De ha mégis olvasná a visszaváltás ikonját, lehet ilyet nyomtatni és ráragasztan ia palackra. Én ki fogom próbálni Na meg ugye másik vonalkódot is lehet otthon nyomtatni és azt ráragasztani.
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
-
addikt
válasz xcvbxcvb #26072 üzenetére
nem mondasz egyébként teljesen hülyeséget, már a Lidl-nek is van mosószer automatája egészen rég óta, többféle is (mind az Egyesült Királyságban)
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
xcvbxcvb
aktív tag
Lehetne zacskós víz, zacskós kóla meg zacskós sör.
Amúgy italautomata lenne a megoldás, vinnéd a saját ibrikedet aztán megtöltenéd.
Mint a tejautomatánál.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
8
senior tag
válasz SPQR301 #26063 üzenetére
nem fogja tudni
nyár óta gyűjtöm ami 50Ft lesz, január másodikán lesz belőle egy nagybevásárlás
és itt a spórolós topikba való tipp52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
-
bul07
nagyúr
Hát készülhetsz ott is az áremelkedésre
Mert ha üveges ásványvíz drágul az is drágulni fogy, értem a gép ára meg a palack ára
Főleg ha sokan áttérnekTesco már ilyen ott nincs ingyenes
De tudod mi a bosszantó és ez lesz a palack visszaváltással is
Itthon 19Ft, Romániában 10bani (8Ft) a zacskó, na így lesz a visszaváltással is, majd erre hivatkozva emelnek az árakon és nem a min összeget hanem hogy még pár forint nyereségük is legyen
Mióta fizetős a Tesco-ba a zacsi és nincs papír zacsi nem is veszünk ott pékárut(#26054) Stylewars_kp
Na igen akit nem érint
Sör az engem se érint, dobozos kólákat meg max kirándulásokra veszek(#26056) tisn
Majd részeges mosogatja
..................
Amúgy
Tessék egy kép amit lehet mutogatni a vásárló kártya ellenzőinek, meg hogy minek az
Tesco Coca Cola vásárlásom 9hó 26-ról
[kép]
Apba volt kupon 9e-ből 1500Ft kedvezmény, meg volt pontból származó 2600Ft értékű kuponom
Így a 18db 1.75l Coca Coláért fizettem 5000Ft-ot, 278Ft/palack árra jött kiMásik spórolós téma
1700W-os Airfryer sütő
Előmelegített gép, fagyasztott mirelit hasáb burgonya 20pec 200fokon fogyasztása
0.336kWh
Ha nem támogatott tarifával számolunk(70Ft/kWh) 24Ft egy ilyen ciklusEgy ilyen sütéshez olyan 3dl olajat használtam volna, Románból 4-500Ft-ért megtudjuk venni az olajat
Így egy sütés olaj költsége olyan 150Ft lenne
Gép esetén olyan 47perc üzemidő, először a mirelit csirke majd a burgonya, tehát 0.76kWh fogyasztás ami nekünk mert bele férünk a támogatottba 23FtHa 25000Ft-ért vettük a gépet, egy sütésen 125Ft spórolás, az azt jelenti hogy 200sütés után megtérül a gép ára, és nem néztük hogy a elkészített ételek egészségesebbek mert nincs bennük annyi olaj
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SPQR301
tag
A gép tudni fogja, hogy régi vagy új a PET palack? Mert akkor már most elkezdem félrerakni a palackokat.
-
cof
veterán
válasz f4lcon #26058 üzenetére
Nincs ebben semmi demagógia... Ezek tények. Kezdeti beruházás nyilván kell hozzá, de amikor percenként több ezer liter vizet szivattyúznak ki egy kútból, ott már filléres tételekről beszélhetünk lebontva.
A márkásabb ásványvizek szinte olyan árban vannak mint egy gagyibb sör. Ajánlom megnézni Netflixen a Rotten c. sorozatot, abban van egy rész, hogyan uralta le USA-ban a Nestlé a palackos víz piacot.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
addikt
válasz Nikaré #26060 üzenetére
meg bele is buktak már
ugyanolyan üzlet, mint bármi más, ha jól csinálod nyereséges, ha meg nem, akkor nem az.
kicsit úgy tűnt, mintha mindenki azt hinné ez automatikus meggazdagodás (illetve, ha igen, akkor miért nem csinálja ezt mindenki?)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Nikaré
őstag
válasz f4lcon #26058 üzenetére
Biztos, de mégis lehet belőle milliárdos profit valahogyan!
Ez a gyűjtsük szelektíven és vigyük vissza móka tehermentesíti a kukás/szemét telep cégeket is, részben.
Akkora árrés lesz ezen és sokan nem fogják visszavinni. Tehát lesz akinek, akinek megéri létrehozni erre is egy vállalkozást. -
Rodzser Mór
senior tag
Az ásványvíz is abnormális dolog hogy ilyen olcsó.
Olcsó? Szerintem az egyik olyan termék amelyiken a legnagyobb a profit. Kvázi ingyen van, csak palackozni, csomagolni, szénsavasítani, szállítani kell.
Igazából rablás, hogy a víz mint közkincs ilyen formában árusítható és ebből valaki meggazdagodhat.
Egyetértek! Kuhva drága a palackos víz.
1-2 éve még 55-69 Ft között volt a legolcsóbb 1,5 literes (teszkós, lidlis stb) Most ugyanazt 139 alatt nem kapni. Nem is veszek. Fulladjanak bele! -
cof
veterán
Az ásványvíz is abnormális dolog hogy ilyen olcsó.
Olcsó? Szerintem az egyik olyan termék amelyiken a legnagyobb a profit. Kvázi ingyen van, csak palackozni, csomagolni, szénsavasítani, szállítani kell.
Igazából rablás, hogy a víz mint közkincs ilyen formában árusítható és ebből valaki meggazdagodhat.
A Sodastream gépek biztosan felértékelődnek majd, mert sokan nem akarnak ilyennel bohóckodni, hogy visszaviszik a palackokat. Kérdés mikor... Bár lenne megint egy Intersparhoz hasonló jóáras akció valahol 13 ezer Ft környékén.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Stylewars_kp
őstag
Műanyag palackos ásványvizet+üdítőt alkalmakra veszünk. Egy évbe szerintem max egy tucattal. Azzal megbékélek valahogy. Sör esetén meg áttérek az üvegesre és hozom viszem rekeszbe. Nincs jobb ötletem.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
8
senior tag
Szlovákiában már egy ideje van, ott 0.15EUR (~60Ft).
Veszel egy hatos sört, az 360Ft csak az alu dobozok.Minden megszokás kérdése, és szerintem ez a normális irány a pazarlás csökkentése érdekében.
A megvalósítás persze más dolog, biztosan lesz rengeteg probléma mint mindig, meg engem is ki fog verni az ideg amikor nem működik a visszaváltó.Az ásványvíz is abnormális dolog hogy ilyen olcsó.
Ilyen erős szódát szoktam csinálni a sodastream crystal géppel, hűtőből kivett brita kancsós szűrt vízből: https://giphy.com/gifs/CJVqvbCklXNvMIMRGS
A fröccsvíznél is jobban csíp.Majd akkor lesz még nagyobb hőbörgés, amikor kivezetik az ingyenes nejlonzacskókat. Én speciel a minden nejlonzacskót betiltanék. Van elég alternatíva.
pl
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
szabi__memo
nagyúr
-
Ármester
Blokkot kapsz, és helyben levásárolhatod. Tehát ha drágul 50Ft-ot, de visszaviszed, akkor ott vissza is jön az 50Ft.
Talán ezzel lehet kicsit ösztönözni az embereket, hogy foglalkozzanak vele, ne csak ki/eldobálják össze-vissza.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bul07
nagyúr
válasz Balázs Z. #26048 üzenetére
Majd a sörivók hogy fognak ennek örülni
Főleg ha azt se szabad összenyomni egészben kell automatába vinni, egy kólás flakon esetén ez csak max kényelmetlenséggel jár, de nyáron egy nyitott alkudobozban maradt bármi se perc alatt büdösödni kezd, és egy aludobozt nehéz épen tartani ha már üresÚgyis a vásárlok fogják kifizetni az egésznek az árát te én és mindenki, lehet neki örülni
Bár nekem lehet hogy nem, ha nagyon eldurvul az árak énnekem itt van Románia, már ha ott nem vezetnek be ilyetÉn erre a részre leszek kíváncsi
"valamint kötelező visszaváltási hely kialakítása az 1000 főnél nagyobb népességű településeken."
Na és ezt ki fogja üzemeltetni, pénzt fog visszaadni, vagy hogy
Vagy minden boltban köteles lesz visszaváltani ha 1000főnél nagyobb a település, ha igen egy 1050Fős kis faluba de fognak ennek örülni a kisboltosokÉs ennek az ára mind mind épül be az árazásba haj de jó
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
-
bul07
nagyúr
Mindenki felkészül az árremelésre
Januártól minden palackos dobozos dologra 50Ft árremelés jön ha jól értem
(minden üveg-, fém- és műanyag palackos és dobozos, 1 deciliter és 3 liter közötti űrtartalmú italtermék csomagolása tartozik.)
Ennyi lesz a betéttdíjCikk
[link]Ásványvizek esetén azért ez nem lesz semmi árremelkedés
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
Köszi az összefoglalást, szuper, mint mindig
Svéd húsgolyó: régen vettük, nagyon finom volt (még a "háborús" infláció előtti időszakból). Még 2000Ft alatt volt, de már akkor változtattak a receptúrán és/vagy a beszállítón, és annyit esett a minősége, hogy az utolsó adagot már meg se sütöttük. Utána később még 1x próbálkoztam, nem-e csak kifogtunk egy péntek délutáni keverést, de ugyanez volt. Nem ehetetlen, de nekünk nem ízlett.
-
Zeki
nagyúr
válasz Digitalpimp #26040 üzenetére
Köszönöm!
-
Digitalpimp
senior tag
Nekem ez van egy pár hónapja, eddig remekül működik. 4 fokozat+tisztító funkció, szenzoros, egy töltéssel sokáig bírja. Coinnal 9,89usd. Automatic Inductive Soap Dispenser Foam Washing Phone Smart Hand Washing Soap Dispenser Alcohol Spray Soap Dispenser
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
bul07
nagyúr
AlzaPlus+ tagságra érdemes ránézni és számolgatni hogy megéri e aktiválni
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Soulfly842 #26028 üzenetére
Jaja, ettől van herótom nekem is. Folyton ez van, minden boltban. Az akciósból épp nincs. Menjél naponta vásárolni nyitásra, aztán jó eséllyel lesz...
#26037 tisn:
A darálós keksz a te pacalod!#26039 bul07:
Én biztos benevezek rá. Kíváncsi vagyok milyen exkluzív kuponok lesznek. Olyan régi eMAG-feeling lesz .[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
Szokásos Aldi, Lidl, Penny válogatásom. Hátha találtok valami izgalmasat!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Attila2011
aktív tag
válasz San398 #26033 üzenetére
Én mondjuk egyet engednék, de hogy tartatják be? Nem hatóság a Lidl, se az eladó. Beáll újra sorba, viszi népes kis családját, sok pulyával, sőt még anyóst is viszi, mindenki vesz kettőt, stb...
Pont vasárnap volt lidl-ben, előttem lévők két zsák krumplit vettek, kasszás csaj mondta, hogy egyet lehet, megoldották, ketten voltak, külön fizették.Jó, én is szoktam mérgelődni, amikor akár délután, akár reggel vennék akciós péksütit és egy sincs rendszeresen (pl Blaha, Móricz boltjuk kimondottan ilyen), ez sokszor az adott bolt hibája, mert fel tudnák mérni, hogy miből süssenek többet (igaz néha ebből is kifogynak). De ha valaki akciós szalámi készletet felmarkolja és megveszi, azzal sokat tényleg nem tudnak kezdeni.
Láttam már olyat (sőt nem csak láttam, de ismertem is az illetőt), hogy valaki saját kis boltjába vette az akciós kukorica konzervet Aldiban, legalább 20-30 darabot.A mohó emberek kicsesznek a többivel és marhára nem érdekli őket.
-
San398
őstag
válasz freelancer68 #26032 üzenetére
Ezt se lehet majd kapni, maximum akkor ha akció első napján nyitásra mész.
Attila2011 #26030
Akkor írják ki hogy egy vásárló max 2db-ot vihet[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
freelancer68
tag
Hétfőtől szerdáig (10.09-10.11)
Ez Nemespenészes szalámi, 500g, 3998Ft/kg
az eheti (nem kapható) az Téliszalámi, 400g , 3073Ft/kg -
Xtomi
tag
válasz Attila2011 #26030 üzenetére
A Kaiser (Kométa) próbálta pár éve lemásolni a Pick vagy/és Herz téliszalámit csak nem nagyon jött össze. Az árát kb. ugyanarra lőtték be csak az íze nem olyan.
Persze 1200-ért jó lenne csak nincs -
Attila2011
aktív tag
válasz Rodzser Mór #26029 üzenetére
1230-ért kínálva jó magyar szokás szerint tízessével vinnék, vagy még többet és ugyanúgy nem lenne. Én amúgy két üzletben is láttam, csak nekem Kaiser téli nem ízlik annyira.
Viszont aldiban volt Pick téli, kilója 6k-ra jött ki, az szerintem készlet erejéig. -
Rodzser Mór
senior tag
Nagy deal az 1229 Ft-os helyett a 2699 Ft-ost kínálni. Ez még viccnek is durva.
-
Soulfly842
addikt
Elmennek a 'Csaba
Néztem többször is az akció alatt. 'Véletlenül' sose volt, sohasevolt vevő becsalogató akció...
Aha... kínáltak helyette alternatívát...
-
jack982
aktív tag
-
8
senior tag
aldi
-
pubili
csendes tag
válasz San398 #25954 üzenetére
Nekem volt, hogy azt mondták az eladók, hogy nem kaptak az akciós termékből (mert a beszállító mégsem tudta vállalni az újságot pedig hónapokkal előbb nyomtatják.)
Fogyasztóvédelem válasza a megkeresésemre:
Jogsértés nem történt, mindhárom felsorolt üzletben volt készlet. -
edk-
őstag
Nekem ez az olcsóbb klónja is bevált.
Úgy látom, az 5l-es Brillance habszappan >4000 Ft. A literes Floren, amiből hígítva 3 liter anyag megy az adagolóba, <700 Ft.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Zeki
nagyúr
Habszappan adagolót és bele szappant keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning