Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
8
senior tag
válasz
Peterhappy #32085 üzenetére
aldiból májas: #27527 én az ezüst színűt ajánlom kiváló
gyulai és társai májasok nagyon régen felejtős kategória, pl sokan a pick meg egyéb viaszos borjúmájasokat gondolják prémiumnak, miközben 20-25% máj és 10-15% hús van bennük
Ha valahol eszel és nem tudod milyen fajta-összetételű, szagtesztet érdemes csinálni, és csak utána enni belőle. Ha finom friss májkrém illata van, akkor mehet le a torkodon, ha savanyú, jellegtelen, akkor nem érdemes bepakolni belőle, akármilyen jó is az íze. -
Stylewars_kp
őstag
Holnap megyünk Aradra. Kirándulás meg egy kis vásárlás. Ruhabolt tekintetében ki mit tud?
-
bul07
nagyúr
válasz
headhunter #32090 üzenetére
Berettyóújfalu ezen nagy Spar üzlete az
Google térkép [link] -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
headhunter #32090 üzenetére
jó, de melyik?
-
headhunter
addikt
-
válasz
mephi666 #32086 üzenetére
Gyerekkorom kedvence
en is igy ettem kb.
@Beni: ez jol hangzik
en is a hazira eskuszom, nalam csak rengeteg hagyma es mustar + fuszerek mennek ra.
De a Gyerekeimnek az nem igazan csuszik...
Ha bolti, a Lidlnek (Dulano?) van metelohagymasa, az jofele, Sracok is szeretik.
-
Beni2360
félisten
válasz
Én sk készítek kenőmájast, 25dkg csirke resztelt máj, két kemény tojásból, 5dkg füstőlt szalonna és ha van egy szem főt krumpli. Aprító géppel össze turmixolom, mustár, majoranna és fűszerek. E nincs benne sem egyebek. Évek óta nem adok pénz ezekért a trutymókért.
Két adag jön ki belőle, az egyik megy a fagyasztóba.
-
Beni2360
félisten
válasz
Mr.Csizmás #32072 üzenetére
Sajnos a minősége és a mérete is csökkent.
Kukucskálj be a hsjtogatások alá. -
mephi666
nagyúr
válasz
...májasból nekem a gyengém a globus családi méretű sertésmájas
kiskanállal tudom enni úgy, mint a pudingot... vagy egy egész konzervet beleküldök egyetlen zsömlébe és úgy eszem... 20+ éve volt hogy jöttünk haza vonattal a szigetről és így készítettem magamnak reggelire... páran megnézték eléggé
-
„Mivel tényleg Gyulai néven fut, ezért a minőség is valamilyen szinten garantált.”
Akciós volt a Gyulai májas a minap az Aldiban, gondolom meglepem a Gyerekeim, veszek nekik.
Nem tettem.
25% (!!!) volt a májtartalom, a többi szalonna, és a jó isten tudja, mi minden még.Spórolósnak spórolós volt - ők a májat spórolták ki, én meg nem vettem.
-
-
perempe
veterán
Spar-ban Tolle trappista sajtból két korongot vettem, 1990Ft/kg. Viccnek is rosszak ezek a sajt árak, 4000Ft egy akciós korong (1.5kg)??? A Magyar trappista is ki volt téve, nem vitték, az árát nem néztem. A Spar egyébként drága, az akciós tejföl szerintem a Lidl normál ára felett volt, de ki volt söpörve. 150g-os fekete-fehér kefirből vettem sokat, az kitart a következő Lidl vásárlásig, onnan főleg görög joghurtot szoktam venni, ill. félzsíros túrót 344Ft/250g.
-
mephi666
nagyúr
válasz
KoviRoli7711 #32078 üzenetére
fűnyírósnak akkor meg innék valami olcsóbb deep-et, vagy arany korsót, ami 4% körüli és kukoricamentes
-
mephi666
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #32076 üzenetére
kukoricás moslék a tuborg már egy ideje
(mármint a hazai főzés)
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
KoviRoli7711 #32074 üzenetére
Régi készlet lehet. Lidl argus maesticra sincs. Kiszórják ár alatt. Mondjuk a Tubi nemsokat érő.
-
123xyz
aktív tag
válasz
mephi666 #32068 üzenetére
A Lidl - Aldi - Penny vonalon a saját márkás gyulai kolbász bár a nagy infláció idején megugrott 1000 ft fölé, az utóbbi hetekben - hónapokban rendszeresen akciózzák 899 ft-ra. Mivel tényleg Gyulai néven fut, ezért a minőség is valamilyen szinten garantált, úgy értem az olcsóbb kolbászokba gyakran tesznek ízfokozót, de ezekben a gyulai termékekben nem szokott lenni.
Legközelebb a Pennyben lesz éppen leárazva hétfőtől
-
válasz
Mr.Csizmás #32072 üzenetére
Majd következőre, ha megyünk oda veszek belőle egyet.
-
válasz
Mr.Csizmás #32070 üzenetére
Nah azt a fajtát utálom, ami ilyen kicsi. Inkább adjanak kevesebbet, de rendes méretű legyen.
-
válasz
Donki Hóte #32060 üzenetére
Az idézőjel megvan? Nyilván tudom hogy már semmibe nem raknak 100-at, de gyerekkorom óta 100-as pzsnek hívjuk, a 90-es (+-2%) furcsán hangzana.
-
Zeki
nagyúr
Gyulai szárazkolbász, 250gr.
Lidl: 1799Ft. Szuper ár! reklámmal.
Auchan : 999 Ft Bizalomkártyával. -
erdey_a
addikt
úgy ecsetelitek egymásnak a nyavajáitokat, mint valami naftalinszagú nyugdíjas klubban.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zoleeno1 #32057 üzenetére
Majdnem a teljes család ugyanez.
Csak nekem a hülye orvos nem adott antibiotikumot. Falusi orvos, sok órás várakozás, semmit érő szerek.
Ma lehet átiratkozom a városba. Ez sem garancia, mert a gyermekorvosi ügyeleten az egyik gyerekem olyat kapott amitől meggyógyult, a másik a felnőtt ügyeleten nem. Ö még mindig köhög. -
csuzda
aktív tag
-
-
JóGéza
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #32048 üzenetére
Sőt, olyan 18+-os topik is van, ami csak éjszaka látható.
-
pohár
félisten
válasz
Stylewars_kp #32035 üzenetére
pont valamelyik este láttam a TV-ben reklámot, talán a Sparban lesz holnaptól, vagy holnapig... ennyit tudtam segíteni hirtelen
-
fogselyem
senior tag
válasz
Ádám16 #32037 üzenetére
En most jovok ki belole, mult het vasarnap a 27 fokos szobaban libaboros voltam ugy "faztam", ejszaka 2 vekony pokroccal takaroztam, mert faztam ejszaka.
Levegot csak a szamon kaptam alvas kozben, de csurgott a taknyom es a nyalam.
A megszokott nyari langyos vizes furdes utan razott a hideg, ugy fajtak az ujjbegyeim, mintha lefagytak volna.
Szoval durvan megfaztam vagy elkaptam vmit. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
erre is van topic
-
Hol lehet most "olcsón" kapni Zewa "100-as" pzst?
-
Stylewars_kp
őstag
Ariel folyékony mosószert esetleg láttatok valahol akcióban? Köszi.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #32027 üzenetére
A Lidl erre időnként rácáfol.
-
raziel01
veterán
válasz
Mr.Csizmás #32027 üzenetére
83%-os.
-
raziel01
veterán
válasz
Mr.Csizmás #32025 üzenetére
Melyiknek? A 20 dekás roppanós 90%-osnak akciósan is 3100 Ft kilója.
-
raziel01
veterán
Lidl csütörtöktől. Vélemény?
-
ZsZso
Közösségépítő
Aldi, Lidl, Penny az ÁM szerint:
[kép]
Tudom-tudom ... sajt-man megint akcióban.
-
mephi666
nagyúr
válasz
TrollBalint #32020 üzenetére
ja, még amikor élt mamám, tőle nem kaptunk soha olyat, amiben még volt konyak
...kapta ajándékba a bonbonokat, amiket x év múlva továbbajándékozott... amikor ezeket megkaptuk, addigra lejárt 2-3-4 évvel is a szavatosságuk
...garantáltan csontszáraz volt minden konyakmeggy
-
Skillet
addikt
válasz
perempe #32011 üzenetére
König meggy... Verhetetlen. A többi konyak meggy sehol sincsen hozzá képest, de tényleg! Elképesztő cucc!
De nagyon régen vettünk már, nem tudom az árát. Régen az 500 grammos talán 2e Ft körül volt... Azóta biztos
Megnézem majd a kínai/Vietnámi boltban. Régen is onnan vettük. -
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82 #32012 üzenetére
ami rendes csokoládéval meg konyakkal készül, az szerintem alapból nem lehet rossz
igazából nem is rémlik, hogy konyakmeggyből kimondottan rosszat ettem volna... szerencsére édesítőszereshez és tejbevonómasszás változathoz nem volt szerencsém (nem is tudom, hogy ilyenek léteznek-e)
-
perempe
veterán
Melyik konyakmeggyet ajánlanátok?
Előre is köszönöm. -
sherlock82
senior tag
MA reggel vettem a penny ben 6 pár munkás zoknit.
1600 Ft
Télre bakancsba ennyi pénzért teljesen jó lesz. -
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy spórolós, de hátha tudtok segíteni.
Kinder Bueno csoki kiváltására keresnék valamilyen tejmentes alternatívát. Már ha létezik ilyen bio, vegán, fitness, bármi, ami kicsit is hasonlít hozzá.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #32003 üzenetére
...nálunk is ott van szülőknél a kertben, méretben csak a diófa a termetesebb
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #32000 üzenetére
viccen kívül: emlékszel 20-30 évvel ezelőttről fügefára? ...anno egzotikus déligyümölcsnek számított, de most már minden 2. kertben van és terem ész nélkül
jelenleg mangót hajtatok az erkélyen... komolyan el kellene gondolkozni azon, hogy venni egy földet fillérekért valami gettófalva mellett és beültetni narancsfával... lehet, hogy 10 év múlva milliárdos lenne belőle az ember
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS Plus előfizetések
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!