Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

zsomboor: No ezt nem tudtam, hogy dugo és feri is jelezték, hogy nem tudnak jönni :B . Brnora kösd fel a bajúszt öccsééém :DDD . Addig is ha van időd a héten - futam kezdetig - csapass már nekem egy bill-es időt majd, hogy tudjam mire számítsak :) . Tegnap tente előtt még kicsit offban mentem pár karikát Brnoban és eddig úgy érzem eléggé jól megy: 2:16.898. Igaz ez még nem egy fullos setuppal, meg bőven 15 körre elegendő naftával mentem :) . Kiváncsi voltam, hogy versenyre tervezett mennyiséggel, hogy viselkedik az autó - jelenlegi setupom mellett - és eddig eléggé kezes a szekér. Gumit sem fogyasztom annyira, mint ahogy szoktam :) .

dzsavermadar: Néztem is amúgy a tükörbe, hogy wtf ez a dzsí meg mit csinál, miért megy ki a boxba :Y :D ? Most már tudom a titkod :D . Igazat megvallva abban a körben mehettem ki én is - ha jól emlékszem, mert a fene sem gondolta, hogy a 14 körre elég nafta kevés lesz :F . De láttam, ezzel páran közdöttek :D .

Chatstop megsértéséről nekem nincs képem, csak arra emlékszem, hogy valamit beírtál, max kapsz egy figyelmeztetést :) .

Na meg igen, az első futam ahol nem volt komoly rajtbalhé és sikeresen túléltük :D . Óvás eddig nem volt, én nem is fogok még ha volt is kisebb kakaskodás a rajtnál. Vastagon belefért. Hátrányt - replayt néztem meg nagyjából - senki nem szenvedet :) .

N€T0X|N: Igazad van és ott a pont. Mityu is jelezte, most már emlékszem :) .

Új hozzászólás Aktív témák