Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #516 üzenetére
2.17.793 Brnoban. PB. Tényleg nem nagy idő. Ha lehet szerzek majd valami kormányot. ha VV kölcsönadja akkor hétvégén tesztelem. Ha nem nyomom tovább billel.
Rendesen megy az írányítás minden, semmi gond. Jön a verseny, és mintha leragadna egy-egy gomb. Már 3-4 mp-e a jobbra kanyarodást nyomom, az autó meg megy balra.
Aztán kipörgök.
Mentem azon a curitiba pályán versenyen második helyen másfél körig, dzsaver videóján látszik is, ott cammogok Ted után Lacetti cruzzal, és olyan helyen csúsztam ki, ahol egyáltalán nem szoktam, meg nem is nagyon lehet, a célegyenes ráfordítóban.Aztán olyan is van, hogy egyszer csak elmegy a kép lerakja a tálcára, és persze mire visszakapcsolom már a falban vagyok.
Ha tudsz erről, vagy valaki, nagy segítség lenne.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest