Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Thx az infót
. Amint hazaértem megyek gyakorolni, mert így a videó alapján tetszetős pálya (korábban ismertem már az F1 Challenge-hez készített GT mod-ból
).Közben én a napokban kipróbáltam egy pár pályát kb. 3-4 kör erejéig:
Okayama: Grafikailag nem egy csúcs pálya - Monza fényévekkel szebb, de még Brno is - viszont nem túl hosszú, élvezetes kanyarokkal és pár "visszafordítóval". Szóval "lájkolós"
. Időm egy 3 körös teszt után 1:45.8xxx, de sokat bennehagytam. Csak tesztként néztem meg.Macau: Basszus....ez a pálya még tv közvetítésben is durva, de ahogy kipróbáltam rFactor-ban, hát nem kicsit odab*szott
. A belső kanyargós rész nagyon kemény, még kormányosok is szenvednének rajta szerintem. Bill-eseknek kész kihívás
.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amint hazaértem megyek gyakorolni, mert így a videó alapján tetszetős pálya (korábban ismertem már az F1 Challenge-hez készített GT mod-ból
. Időm egy 3 körös teszt után 1:45.8xxx, de sokat bennehagytam. Csak tesztként néztem meg.