- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca #582 üzenetére
Na az ilyen videók láttán mindig kedvet kaptam és kapok, hogy feltegyem az játékot.
Szép munka!Egyelőre tartózkodom a ti bajnokságotokba való átigazolás kapcsán, mert ahogy
smisa is leírta "mi" , de én tuti biztosan még nagyon távol állunk attól a szinttől amit ti képviseltek, hiszen ha jól belegondolunk még egy pályához sincs megfelelő beállításunk.
Gondolok itt a full szimulációra, tehát hiába is mennék egy körön megközelítőleg jó időt, ha a hosszú versenyen beadja valamelyik alkatrész a kulcsot (elégtelen beállítás) és a segítségekről, üzemanyagról, boxkiállás(ok)ról még nem is beszéltünk.Mindemellett köszi a felajánlást, de "egyelőre" nem élnék vele!
(#583) Ted-Mosby
Na én is így képzeltem el.
Egy autó amihez több festés is társítható.Amúgy én is kb. így szeretném megfesteni a verdát már ami a zászlót illeti ha majd rájövők, hogy kell használni a progit.
Sajna a videóból nem sokat lehet lesni, mert vagy pixeles vagy elkapkodtad a következő lépést.Szép lett a verda!
(#585) N€T0X|N
"Nagyon jó amúgy a pálya, bár a billentyűsök nem fogják szeretni ezt sem."
Billentyűvel minden pálya kihívás, mert vagy nyomod a gombot vagy nem.
Nincs köztes átvezetés, hogy tudj korrigálni a minimális gáz és fék adagolásával.
Akit komolyan érdekel a játék (nem csak ez) annak igenis be kell fektetnie egy kormányba ami lehet akár használt is mint pl. az enyém.
Force EX amit Pincer-től vettem a nyáron, de mai napig nem bántam meg.(#591) dzsavermadar
Alakul, de milyen faja Euro/Hungary zászló és még babonás sem vagy.
Azt láttad, hogy csöppet szponzorállak?
Hátsó lökhárító elem oldalán a Grid-ben használt nevem kezdőbetűi: JRZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest