Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca #582 üzenetére
Na az ilyen videók láttán mindig kedvet kaptam és kapok, hogy feltegyem az játékot.
Szép munka!Egyelőre tartózkodom a ti bajnokságotokba való átigazolás kapcsán, mert ahogy
smisa is leírta "mi" , de én tuti biztosan még nagyon távol állunk attól a szinttől amit ti képviseltek, hiszen ha jól belegondolunk még egy pályához sincs megfelelő beállításunk.
Gondolok itt a full szimulációra, tehát hiába is mennék egy körön megközelítőleg jó időt, ha a hosszú versenyen beadja valamelyik alkatrész a kulcsot (elégtelen beállítás) és a segítségekről, üzemanyagról, boxkiállás(ok)ról még nem is beszéltünk.Mindemellett köszi a felajánlást, de "egyelőre" nem élnék vele!
(#583) Ted-Mosby
Na én is így képzeltem el.
Egy autó amihez több festés is társítható.Amúgy én is kb. így szeretném megfesteni a verdát már ami a zászlót illeti ha majd rájövők, hogy kell használni a progit.
Sajna a videóból nem sokat lehet lesni, mert vagy pixeles vagy elkapkodtad a következő lépést.Szép lett a verda!
(#585) N€T0X|N
"Nagyon jó amúgy a pálya, bár a billentyűsök nem fogják szeretni ezt sem."
Billentyűvel minden pálya kihívás, mert vagy nyomod a gombot vagy nem.
Nincs köztes átvezetés, hogy tudj korrigálni a minimális gáz és fék adagolásával.
Akit komolyan érdekel a játék (nem csak ez) annak igenis be kell fektetnie egy kormányba ami lehet akár használt is mint pl. az enyém.
Force EX amit Pincer-től vettem a nyáron, de mai napig nem bántam meg.(#591) dzsavermadar
Alakul, de milyen faja Euro/Hungary zászló és még babonás sem vagy.
Azt láttad, hogy csöppet szponzorállak?
Hátsó lökhárító elem oldalán a Grid-ben használt nevem kezdőbetűi: JRZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest