Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz Sziszifeca #582 üzenetére

Na az ilyen videók láttán mindig kedvet kaptam és kapok, hogy feltegyem az játékot.
    Szép munka! :C

Egyelőre tartózkodom a ti bajnokságotokba való átigazolás kapcsán, mert ahogy
    smisa is leírta "mi" , de én tuti biztosan még nagyon távol állunk attól a szinttől amit ti képviseltek, hiszen ha jól belegondolunk még egy pályához sincs megfelelő beállításunk.
    Gondolok itt a full szimulációra, tehát hiába is mennék egy körön megközelítőleg jó időt, ha a hosszú versenyen beadja valamelyik alkatrész a kulcsot (elégtelen beállítás) és a segítségekről, üzemanyagról, boxkiállás(ok)ról még nem is beszéltünk.

Mindemellett köszi a felajánlást, de "egyelőre" nem élnék vele! :R

(#583) Ted-Mosby

Na én is így képzeltem el.
    Egy autó amihez több festés is társítható.

Amúgy én is kb. így szeretném megfesteni a verdát már ami a zászlót illeti ha majd rájövők, hogy kell használni a progit. :(((
    Sajna a videóból nem sokat lehet lesni, mert vagy pixeles vagy elkapkodtad a következő lépést.

Szép lett a verda! :C

(#585) N€T0X|N

"Nagyon jó amúgy a pálya, bár a billentyűsök nem fogják szeretni ezt sem."

Billentyűvel minden pálya kihívás, mert vagy nyomod a gombot vagy nem.
    Nincs köztes átvezetés, hogy tudj korrigálni a minimális gáz és fék adagolásával.
    Akit komolyan érdekel a játék (nem csak ez) annak igenis be kell fektetnie egy kormányba ami lehet akár használt is mint pl. az enyém. :B
    Force EX amit Pincer-től vettem a nyáron, de mai napig nem bántam meg.

(#591) dzsavermadar

Alakul, de milyen faja Euro/Hungary zászló és még babonás sem vagy. :C

Azt láttad, hogy csöppet szponzorállak?
    Hátsó lökhárító elem oldalán a Grid-ben használt nevem kezdőbetűi: JRZ
    :))

Új hozzászólás Aktív témák