- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca #582 üzenetére
Na az ilyen videók láttán mindig kedvet kaptam és kapok, hogy feltegyem az játékot.
Szép munka!Egyelőre tartózkodom a ti bajnokságotokba való átigazolás kapcsán, mert ahogy
smisa is leírta "mi" , de én tuti biztosan még nagyon távol állunk attól a szinttől amit ti képviseltek, hiszen ha jól belegondolunk még egy pályához sincs megfelelő beállításunk.
Gondolok itt a full szimulációra, tehát hiába is mennék egy körön megközelítőleg jó időt, ha a hosszú versenyen beadja valamelyik alkatrész a kulcsot (elégtelen beállítás) és a segítségekről, üzemanyagról, boxkiállás(ok)ról még nem is beszéltünk.Mindemellett köszi a felajánlást, de "egyelőre" nem élnék vele!
(#583) Ted-Mosby
Na én is így képzeltem el.
Egy autó amihez több festés is társítható.Amúgy én is kb. így szeretném megfesteni a verdát már ami a zászlót illeti ha majd rájövők, hogy kell használni a progit.
Sajna a videóból nem sokat lehet lesni, mert vagy pixeles vagy elkapkodtad a következő lépést.Szép lett a verda!
(#585) N€T0X|N
"Nagyon jó amúgy a pálya, bár a billentyűsök nem fogják szeretni ezt sem."
Billentyűvel minden pálya kihívás, mert vagy nyomod a gombot vagy nem.
Nincs köztes átvezetés, hogy tudj korrigálni a minimális gáz és fék adagolásával.
Akit komolyan érdekel a játék (nem csak ez) annak igenis be kell fektetnie egy kormányba ami lehet akár használt is mint pl. az enyém.
Force EX amit Pincer-től vettem a nyáron, de mai napig nem bántam meg.(#591) dzsavermadar
Alakul, de milyen faja Euro/Hungary zászló és még babonás sem vagy.
Azt láttad, hogy csöppet szponzorállak?
Hátsó lökhárító elem oldalán a Grid-ben használt nevem kezdőbetűi: JRZ
Új hozzászólás Aktív témák
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Borderlands 4
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest