Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Iszonyat jó lett basszus
. Az a tanuló vezető felirat meg kész
. Ha ezt online is lehet látni akkor ne légy előttem, mert sírni fogok a röhögéstől és lemegyek a pályáról
. Ja még annyi, hogy sztem b*ssz oda egy nagy kék kockában fehér T betűt
. Öcsém te beteg vagy
.Ted:
. Ezt így lehet majd látni online is? Csak azért kérdem, mert én a Honda-ra akarom megcsinálni, hogy az ablakokon a nevem legyen meg a magyar zászló (meg talán ha rá tudom tenni az autóra, akkor egy pár magyar szponzor logo: MOL, Borsodi Sör meg ilyenek
).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Az a tanuló vezető felirat meg kész
. Ha ezt online is lehet látni akkor ne légy előttem, mert sírni fogok a röhögéstől és lemegyek a pályáról
.
. Ezt így lehet majd látni online is? Csak azért kérdem, mert én a Honda-ra akarom megcsinálni, hogy az ablakokon a nevem legyen meg a magyar zászló (meg talán ha rá tudom tenni az autóra, akkor egy pár magyar szponzor logo: MOL, Borsodi Sör meg ilyenek