Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziszifeca

őstag

Sziasztok!

Mint tudjátok én a VCRC ligában versenyezgetek.
    Látom, hogy nagyon szeretnétek gyakorolgatni, és gondok vannak néha a szerverrel..stb, nem kiforrott még a dolog teljesen. Meg ugye 8-10 fővel még nem olyan izgalmas a verseny mint 15-20 fővel. :P
    A ligavezetőkkel egyeztettem, és arra jutottunk, mit szólnátok ha csatlakoznátok hozzánk, persze csak szigorúan a szabályok elfogadásával. :)
    Így nem kell kínlódni semmivel, és bármikor lehet a szerverre menni, nincs laggolás, nem dobál le...stb.
    Mondjuk nálunk úgy van, hogy egyik héten KTCC, másik héten NAGT verseny indul. Addig gyakorol mindenki, és megpróbálja nagyon megismerni a pályát, és minél jobb időket futni... Így kevesebb a kicsúszás esélye.
    Persze sokszor összefutunk a tesztelés alatt, így már a gyakorlásokon is olyan mintha versenyeznénk.. valamint ezt be is lehet állítani.

Na nem ragozom tovább, mert lehet nektek nincs is kedvetek hozzá, vagy nektek ez a heti 1 komoly verseny kevés. :B
    Ez nem reklám,hanem segítség nektek, és nekünk meg abból jó hogy lennénk vagy 20-25-en.
    Akit érdekel vagy kíváncsi, látogasson el a [www.vcrc.hu]-ra.

Mindenesetre én szívesen segítek nektek is ha kérdés merül fel.
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák