Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- iPad topik
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Mint tudjátok én a VCRC ligában versenyezgetek.
Látom, hogy nagyon szeretnétek gyakorolgatni, és gondok vannak néha a szerverrel..stb, nem kiforrott még a dolog teljesen. Meg ugye 8-10 fővel még nem olyan izgalmas a verseny mint 15-20 fővel.
A ligavezetőkkel egyeztettem, és arra jutottunk, mit szólnátok ha csatlakoznátok hozzánk, persze csak szigorúan a szabályok elfogadásával.
Így nem kell kínlódni semmivel, és bármikor lehet a szerverre menni, nincs laggolás, nem dobál le...stb.
Mondjuk nálunk úgy van, hogy egyik héten KTCC, másik héten NAGT verseny indul. Addig gyakorol mindenki, és megpróbálja nagyon megismerni a pályát, és minél jobb időket futni... Így kevesebb a kicsúszás esélye.
Persze sokszor összefutunk a tesztelés alatt, így már a gyakorlásokon is olyan mintha versenyeznénk.. valamint ezt be is lehet állítani.Na nem ragozom tovább, mert lehet nektek nincs is kedvetek hozzá, vagy nektek ez a heti 1 komoly verseny kevés.
Ez nem reklám,hanem segítség nektek, és nekünk meg abból jó hogy lennénk vagy 20-25-en.
Akit érdekel vagy kíváncsi, látogasson el a [www.vcrc.hu]-ra.Mindenesetre én szívesen segítek nektek is ha kérdés merül fel.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Vicces képek
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Borderlands 4
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest