Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar #524 üzenetére
Ezeket majd tegyétek valahol elérhetővé, mert ha a szerveren nincs fent, szerintem nem fog beengedni vele.
A tálcára kidobós dolog valami windowsos baromság lehet, nekem is volt már, volt olyan hogy 2 percen belül 2x is. GRID alatt is előjön nagy ritkán - érdekes más játékban viszont sosem.
JJ a billentyűzetes probléma nem tudom mi lehet, de valami nálad nem stimmelhet. A pinged jó volt, amikor erre panaszkodtál, a segítségeket maximálisan elérhetővé tettem, és más jelentett még ilyesmit (nekem is jó volt billel), szóval nincs ötletem...
Ma a hamachis szerver csak délután 4-től lesz elérhető, mert behalt az egyik szerverünk itt bent, amit helyrerántottam, de megfigyelés alatt tartom délutánig, és addig az asztalomon ül a hamachi szeró helyén. Elnézést mindenkitől, aki előbb jönne.
Ja és: nekem egyik kedvenc pályám Makaó!
Ted: az autófestésről valami infó? Vagy ezt kizárólag te műveled, így téged kell megkérni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest