Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
PROHARDVER! témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
00roli00
üzenetére
Ha én lebuktam te is
Elő akartam venni megint Singlebe folytatni a karriert, arra jó szórakozás. De a dfgt-vel nagyon zavar a játék speed sensitive steeringje rFactor után, erre kerestem megoldást, sikertelenül.Ted: majd nekiállok valamikor, csak kihasználtam a jó időt és bringáztam a futam óta, a maradék időben meg nem volt még kedvem a videóhoz.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Elő akartam venni megint Singlebe folytatni a karriert, arra jó szórakozás. De a dfgt-vel nagyon zavar a játék speed sensitive steeringje rFactor után, erre kerestem megoldást, sikertelenül.