Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

JJ: Nem para, hogy nincs gép, mert ettől nem dől össze a világ, csk kicsit fura, mert így csak tv-zni tudok, ami egy idő után roppant mód unalmas tud lenni :D .

Egyébként meg gyorsulj picit Brands Hatch-ben, mert amíg jó volt a masina mentem full manual váltóval 1:38:899-et (off-ban!) és még a setup mindíg nem az igazi :D (váltót nem tudom jól belőni, ill. még mindíg egy kicsit pattog az autó, de már alakul főleg, hogy manual váltóval még túl sokat nem mentem :) ).

Neuro: Rajta vagyok az ügyön, hogy hétvégére legyen masina :) (csak nem hagyom ki, hogy lássam az újabb 2. helyedet :D ;] )

Ui: Az A1 Ring keeeelllll az új modban, mint alap pálya. Kell a végsőbe, ebből nem engedek :D .

Ted: Ahogy szokás mondani: A király visszatért :R :D .

InHell: Üdv és sok sikert a játékhoz :R .

zodo: Nem parázok azért annyira, hogy nincs gép. Ez van! Néha befigyelnek a dolgok :D . Amúgy én a 2. packot kezdtem volna tölteni. Na arra kiírt nekem 3.5 órát!!! este 10-kor (mikor még ment a gép :O )...itt feladtam :D . Majd amint tudom lehúzom.

Na legyetek jók és gyakoroljatok bőszen, nehogy a hétvégén legyek és el kelljen titeket p*csáznom Brands Hatch-ben :D .

Új hozzászólás Aktív témák