Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
JJ: Nem para, hogy nincs gép, mert ettől nem dől össze a világ, csk kicsit fura, mert így csak tv-zni tudok, ami egy idő után roppant mód unalmas tud lenni
.
Egyébként meg gyorsulj picit Brands Hatch-ben, mert amíg jó volt a masina mentem full manual váltóval 1:38:899-et (off-ban!) és még a setup mindíg nem az igazi
(váltót nem tudom jól belőni, ill. még mindíg egy kicsit pattog az autó, de már alakul főleg, hogy manual váltóval még túl sokat nem mentem
).
Neuro: Rajta vagyok az ügyön, hogy hétvégére legyen masina
(csak nem hagyom ki, hogy lássam az újabb 2. helyedet
)
Ui: Az A1 Ring keeeelllll az új modban, mint alap pálya. Kell a végsőbe, ebből nem engedek
.
Ted: Ahogy szokás mondani: A király visszatért
.
InHell: Üdv és sok sikert a játékhoz
.
zodo: Nem parázok azért annyira, hogy nincs gép. Ez van! Néha befigyelnek a dolgok
. Amúgy én a 2. packot kezdtem volna tölteni. Na arra kiírt nekem 3.5 órát!!! este 10-kor (mikor még ment a gép
)...itt feladtam
. Majd amint tudom lehúzom.
Na legyetek jók és gyakoroljatok bőszen, nehogy a hétvégén legyek és el kelljen titeket p*csáznom Brands Hatch-ben
.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Peugeot, Citroën topik
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ASUS routerek
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest