Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
JJ: Nem para, hogy nincs gép, mert ettől nem dől össze a világ, csk kicsit fura, mert így csak tv-zni tudok, ami egy idő után roppant mód unalmas tud lenni
.
Egyébként meg gyorsulj picit Brands Hatch-ben, mert amíg jó volt a masina mentem full manual váltóval 1:38:899-et (off-ban!) és még a setup mindíg nem az igazi
(váltót nem tudom jól belőni, ill. még mindíg egy kicsit pattog az autó, de már alakul főleg, hogy manual váltóval még túl sokat nem mentem
).
Neuro: Rajta vagyok az ügyön, hogy hétvégére legyen masina
(csak nem hagyom ki, hogy lássam az újabb 2. helyedet
)
Ui: Az A1 Ring keeeelllll az új modban, mint alap pálya. Kell a végsőbe, ebből nem engedek
.
Ted: Ahogy szokás mondani: A király visszatért
.
InHell: Üdv és sok sikert a játékhoz
.
zodo: Nem parázok azért annyira, hogy nincs gép. Ez van! Néha befigyelnek a dolgok
. Amúgy én a 2. packot kezdtem volna tölteni. Na arra kiírt nekem 3.5 órát!!! este 10-kor (mikor még ment a gép
)...itt feladtam
. Majd amint tudom lehúzom.
Na legyetek jók és gyakoroljatok bőszen, nehogy a hétvégén legyek és el kelljen titeket p*csáznom Brands Hatch-ben
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest