- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
Bdanyy #21769 üzenetére
Olyan 3 napom volt hogy egy perc szabad időm sem volt. Meló közben nincs nálam, este amikor hazaértem akkor meg laptop ... Engem nem érdekel a kijelző-idő, engem az érdekel, hogy ha nem használom, és a zsebemben van akkor ne merüljön... kész. Lehet én vagyok a hülye. Természetesen ha játszok, és a Moga Pro is megy mellette akkor nem fogja eddig bírni. De nem is várom el tőle. Ez így normális, ha nem használom ne merüljön, ha játszok vele akkor meg akármilyen rom vagy akármilyen verziójú andorid lehet rajta akkor sem fog elmenni pár óránál tovább. Tökéletes ez a telefon
Ja és lilul a kamerám, de valahogy nem zavar mert nem szoktam tök sötétben fotózni
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő