Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
kiseper
üzenetére
Ugyaninnen vettünk asszonynak február elején egy one x-et ami vacsi új volt, az ember kapta a munkahelyén amikor megjelent a telefon 2012-ben, de nem kellett neki és bedobta a szekrénybe és megfeledkezett róla. Aztán másfél év múlva megtalálta és kitette ezer koronáért a facebookra (34K), úgy hogy még a gyári fólia is rajta volt.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kiseper
üzenetére
Ha a 41.0-as ARHD romra es a Bulletproof 10.3-as kernelere gondolsz, akkor szerintem az mukodes szempontjabol eleg stabil. (egyebkent ez volt fent nekem is)
Mint az elobb is irtam, nem erzek erdemi kulonbseget a viper es a revolution hd kozott.
Nekem a viper azert "kellene", mert van benne par aprosag, ami tetszik es hasznalnam, de sajna meg hibadzik itt-ott a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi