-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
Bdanyy
üzenetére
Olyan 3 napom volt hogy egy perc szabad időm sem volt. Meló közben nincs nálam, este amikor hazaértem akkor meg laptop ... Engem nem érdekel a kijelző-idő, engem az érdekel, hogy ha nem használom, és a zsebemben van akkor ne merüljön... kész. Lehet én vagyok a hülye. Természetesen ha játszok, és a Moga Pro is megy mellette akkor nem fogja eddig bírni. De nem is várom el tőle. Ez így normális, ha nem használom ne merüljön, ha játszok vele akkor meg akármilyen rom vagy akármilyen verziójú andorid lehet rajta akkor sem fog elmenni pár óránál tovább. Tökéletes ez a telefon
Ja és lilul a kamerám, de valahogy nem zavar mert nem szoktam tök sötétben fotózni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB Normál állapotú,1-2 karcal,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ja és lilul a kamerám, de valahogy nem zavar mert nem szoktam tök sötétben fotózni