-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Honnan lehet tudni,hogy éjféltől tölthető e a mandragora PS5 re?
Én nem találok sehol erről infót -
ldave
félisten
UK fiókosok, ti kaptatok emailt a PS+ áremelésről? Most néztem, nekem még nem jött.
-
NyMRooD
őstag
válasz
pzstm #195168 üzenetére
Jogos, akkor passz, de ez még nem a vám háborús lesz, az fájdalmasabb lesz ha lesz és érint minket. Illetve nem kizárt, hogy USA-ban is emelkedik. Az is lehet, hogy ez az ára, hogy itt ne kerüljön le a polcokról mint az Xsx.
Szóval nem azt mondom, hogy nem nézem ki a konzol gyártókból, hogy amerikai piacon szerzett károkat nem hárítják másra, hanem azt, hogy ha a vámok miatt lesz ez az durvább lesz.
-
TBT
addikt
válasz
KaitouP #195183 üzenetére
Jajj... Ez még él?
20 óra után befejezi a játékot, mert nem lehet úgy, ahogy ő szeretné... És 20 óra után fog majd véleményt mondani róla (gondolom negatívat)? A játék 10-15%-át, ha látta. Hiteles lesz ez is... Csakúgy, mint a korábbi próbálkozásai.Stellar Blade kritika:
Videó eleje: Jó kis játék, változatos egészen a végig.
Videó vége: Sajnos nem elég változatos. Nagyobb akció keretében jó döntés lehet behúzni, ha nincs más.
WTF1Final Fantasy 7 Rebirth:
"Sajnos a játék a játékosra kényszeríti a kártyajátékot. A kártyajáték nélkül nem tudod elvinni Tifát randizni. Így nem olyan jó ez a játék."
WTF2Hát én nem tudom, de sem a PS5-ös, sem a PC-s verzióban nem igazán kártyáztam, mégis sikerült befűzni Tifát... Lehet, hogy néha el kéne olvasni a játékban írottakat / értelmezni őket és mindjárt más lenne a dolog. Persze nem mindegy, hogy mikor, mit válaszolsz neki, de a kártyajátéknak ehhez nem sok köze van.
-
pzstm
titán
-
ZsoltGoku26
junior tag
válasz
sirarcheer #195049 üzenetére
Nekem god of war játszottam. Erős wifi-vel (1000 mbps) azzal minden rendben van, nincs befagyás.
Viszont milyen töltőfejet érdemes feltölteni? Ha gyári apple töltőfejjel akkor az is jó?
-
F-ECT$
titán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Elderath #195180 üzenetére
ja én is már úgy csinálom extrát/gamepasst,hogy ha tényleg jön valami,amit szeretnék játszani (nem csak elindítani,mint az újabb jàtékok 90%-át) akkor keresek egy olcsó 1hónapos kódot. fizettem mindkettőt,rakás cash aztán 3havonta beesett valami értékelhető (számomra)...az is általában ilyen féláras indie
-
markknight
veterán
válasz
KaitouP #195183 üzenetére
Az, hogy emberünk sötét mint az éjszaka és azért megy Yasukéval mert Naoeval meghal, ergo szintezni nem szintezett semmit. Sajnos én az utóbbi időben már inkább aggódok érte mintsem idegeskedek, emberünk teljesen szét van csúszva. Én meg volt olyan küldi amit Peterrel akartam volna megcsinálni nem Miles-szal mégis kényszerített a játék.. brühühühü
-
KaitouP
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
A Sony képes elég balfax döntéseket hozni, ezt bizonyította már elégszer, de ténylegesen felmérték az emelés hatását?
Szerintem egyre kevesebb új belépő van a rendszerbe, akik szűzen vágnának bele a sok ismeretlen játékba, de a meglévő bázis esetében minimum elgondolkodtató, hogy esetlegesen nem hosszabbítanak vagy lejjebb mennek egy kategóriát.
Hogy ezzel együtt is megérné nekik az emelés, remélem alaposan kiszámolták.
-
Elderath
addikt
Teljesen feleslegesen fizettem be az extrát idénre is. Jövőre már biztos nem fogom főleg a folyamatos emelések mellett
-
F-ECT$
titán
válasz
Szilágyi84 #195175 üzenetére
Nem sokan. Vagy csak nem merték eddig felvállalni
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #195175 üzenetére
Én nem.Nálam a Mandragora a befutó.
-
Szilágyi84
senior tag
Holnap veszi valaki az új Indiana Jonest?
-
pzstm
titán
válasz
FireFox1996 #195173 üzenetére
Yep, annyiert vettem a maxos csomagot 2-3 hete
-
denko
senior tag
válasz
FireFox1996 #195171 üzenetére
HAn olcsóbban adják mint enaban?
-
FireFox1996
őstag
válasz
nincsnév007 #195170 üzenetére
Jó, hogy most karácsonykor táraztam 4 évre a prémiummal a HA-s kódokkal
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
Ausztraloknal is emelnek….
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #195160 üzenetére
A prémium tier egy évre 60k, ugyan ennyi ultimate-ért 65k-t kell fizetni, havi bontásban meg gondolom valamivel drágább lesz mint 5490, de havi bontásban szerintem nem igazán veszik. A lényegen nem változtat, a teljes ára kb megegyezik a GPU árával, szóval annyiért egy üres ígéreten kívül többet is mondhattak volna.
-
NyMRooD
őstag
válasz
nincsnév007 #195161 üzenetére
Nem hiszem, főleg, hogy még nagy a bizonytalanság, ez még "csak" az infláció (nem akarják, hogy csökkenjen a profit).
-
pzstm
titán
válasz
nincsnév007 #195161 üzenetére
Siman…sot az alapjan hogy USA-ban nem emelnek mindent is szetosztanak
-
Wesder
titán
-
S e t h
nagyúr
válasz
gangstagergo #195150 üzenetére
Hetek óta nem jött normális PS kód, meg is lepett.
-
NyMRooD
őstag
válasz
nincsnév007 #195155 üzenetére
Sokat segít rajtuk, hogy a világkereskedelem alap valutája az övék. Illetve ott lehet nem csökkent a meghajtó ára sem. Bár ha a naracs ember bal lábbal kell fel akkor lehet még náluk drágulás.
-
PTM
aktív tag
válasz
nincsnév007 #195155 üzenetére
Igen, csak ott a privát/biztosításos rendszerben sokkal komolyabb dolgokon is lehet izgulni, mint hogy mennyibe kerül a Playstation.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #195154 üzenetére
Így, hogy a teljes ára már majdnem utólérte a GPU árát, most már jogosan hasonlítható a kettő, szóval ea play berakása és / vagy saját játékok Day1 (ami most már inkább Week1) hozzáadása elvárható lenne. Tippre lehet lesz valami változás, hogy tudjanak rá mutogatni (anno az alap csomaggal is eljátszották ezt), de nem hiszem, hogy ilyen nagy kaliberű lenne. Pedig évi 2-3 játékról beszélnénk, az bőven belefér(het)ne. A többség szerintem akciós áron vásárolja meg, szóval szerintem a Sony is azt nézi és már csak azért sem fog nagyobb változtatást eszközölni.
-
Wesder
titán
Ezzel az áremeléssel azért csak elvárná az ember nem, hogy a saját játékok Day1 kerüljenek be, ha mást nem akkor a Premium tierbe.
-
pzstm
titán
válasz
nincsnév007 #195152 üzenetére
Ott a gep ara sem
-
TBT
addikt
válasz
spleenszuru #195138 üzenetére
Ez mondjuk korrekt, de nekem nincs gondom vele. A gyártó szerint közel 80 cm-es a szobor (1:3 arányú) és 2500 dollár körül lesz az ára. Nem kicsi darab és nem olcsó.
-
F-ECT$
titán
válasz
gangstagergo #195141 üzenetére
Lehet ezt kaja, cigi, pia árakhoz hasonlítani, de a legfőbb kérdés az, hogy ha nem lenne ez az előfizetés, akkor a játékokra mennyivel költenél többet (vagy akár kevesebbet). A dolgot 2 tényező bonyolítja kicsit: adsz / veszel-e lemezeket, illetve, hogy mennyi időd van játszani.
Pl most bejött a Hogwarts a Plusba:
-Ez 8000 Ft lenne lemezesen, és valószínűleg közel ennyiért vagy kicsit olcsóbban el is tudnád majd adni miután végigjátszottad, tehát max 1000-2000 Ft-ért kapnád meg az élményt.
-Digitálisan 7000 Ft volt eddig a legkisebb ára, ez ennyi lenne, mert nem tudod tovább adni. (Itt bejöhet még a home-olás, ami ugye felezi a költséget.)
-Ha havi 3000 Ft-ért veszed a Plus előfizetést, és mondjuk 3 hónapig csak ezzel játszol (mert kevés időd van és rámész a platinára), akkor 9000 Ft-ért kaptad meg. De ha 2 hét alatt végzel vele, akkor meg 1500 Ft-ért.Szóval minél több játékot játszol végig a katalógusból, minél rövidebb idő alatt, annál inkább megéri. A csavar ott van, hogy ha sok időd van játszani, akkor vélhetően már végigjátszottad korábban a katalógusban lévő, téged érdeklő játékokat.
Én úgy számolok, hogy ha évi 8-10 játékot a katalógusból játszok végig (főleg ha olyanokat, amiket nem, vagy csak nehéz lenne lemezen beszerezni), akkor megéri, ha ennél kevesebbet, akkor valószínűleg nem.
És akkor még 1 kis bonyolítás: ha amúgy szükséged van az alap Plusra a multi miatt (vagy a felhőmentés miatt), akkor akár már 4-5 játék esetén is megérheti az Extra szint felára.
A játékok drágulása miatt egyébként ezek az arányok, darabszámok kb ugyanígy maradnak majd a jövőben is.
-
nitro16
senior tag
válasz
KaitouP #195113 üzenetére
Sok dologtól függ pl:gyártótól veszed-e ami a világ másik felén van a legtöbb, vagy Eu webshopos raktárból stb. Általában van lehetőség biztosítást kötni de nem mindenhol, meg nyílván az + nem kiss összeg még rá. Ő azt mondta nála egyértelműen látszott, hogy nem szállítás során sérült hanem így csomagolták mellé...
Ezek a nagyobb stúdiós munkák raklapon érkeznek amúgy ahol "elvileg" minimális a sérülés esélye, + van shipper doboz abba van benne maga a normál doboz ami körbe van teljesen bélelve szivacsos anyaggal és akkor a normál dobozba meg egy hungarocell doboz amibe a különböző elemeknek helye kialakítva. Ennek ellenére bármi sérülhet.
Amikor voltam pár hete átvenni a custom kratosom akkor is mutatta a srác, hogy a más által rendelt Sideshow Jurassic Park t-rex (ami asszam ilyen 400k+) ment hozzá javításra mert törött elem is volt meg olyan is ami hiányzott, ráadásul az egész dinó meg minden annyira gázúl volt lefestve, hogy az egészet át kellet festeni. Szóval ja egyre jobban bele lehet csúszni ilyenekbe, és bosszankodni amikor megkapod, főleg úgy hogy sok friss megjelenéses szoborra vársz 1,5-2 évet mire megkapod.
-
_drk
addikt
Ez már a 80-100 dolláros játék árak miatt van, nem a Sony hülyeségei miatt.
Meg hát mint minden előfizu ez is drágul szépen.De ez az akciók áraiból szépen látszott, most is bekerült több játék ebből egyik a 8 ezres Hogwarts.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
F-ECT$ #195136 üzenetére
2027-ig vagyok én is előfizetve. Motoszkál bennem a kis ördög, hogy vegyek-e még egy évet mert visszatekintve az elmúlt időszakomat mennyi olyan játékot játszottam ki az előfizetés keretében amit amúgy nem is bátorkodtam volna megvenni úgy látom minden forintot megért. Kedvezményesen havi 3000 Ft-ra jött ki most egy év ami kb. egy napi étkezésem ára. Átlag jóska gamernek mint én megérte.
-
spleenszuru
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz
gangstagergo #195118 üzenetére
Én is vettem 2 év prémiumot februárban 63e Ft-ért, így 2027-ig jó vagyok. Most az a kérdés, hogy vajon vegyek-e még 2 évet (most 70e-ért tudnék venni), anyagilag valószínűleg megérné, de ki tudja, hogy 3-4 év múlva is szükségem lesz-e erre a szolgáltatásra...
Jelenleg tök jól kihasználom, havi kb 1 játékot innen játszok végig, de ez nem biztos, hogy évek múlva is így lesz. -
S e t h
nagyúr
Azt hittétek ha nem veszitek meg a concordot, akkor később sem fogtok érte fizetni?
-
bordi10
senior tag
válasz
buda05 #195108 üzenetére
Az új ár 2025. június 24-én vagy azt követő első fizetési dátumon lép érvénybe.
A "mihaszna" + 5 kompenzációs nappal lett 06/25 az új lejárati dátumom
Ha maradt volna 06/20, másnap új userként még a régi áron vehettem volna a kövi éves előfizut. Annyira éreztem, hogy megszívom. Tavaly meg 8 nappal élt tovább, mint a Days of Play-es promó vége(06.12), akkor is ráfaragtam.
(szerk. lehet írok a supportnak..hátha) -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #195126 üzenetére
Ez is az MS hibája, hagyták a Sony-t árat emeljen.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
l.skywalker #195126 üzenetére
Poloska miatt van az egész!
-
l.skywalker
titán
Szemét Nintendo
-
csabi0805
senior tag
Á látom már van aki értesült a jó hírről.
Nekem is most jött. -
proly01
őstag
Mandragora mikortól játszható ma éjfél vagy holnap valamikortól.
Még a megjelenés sincs kint. -
belan
addikt
Valaki tud ajánlani PlayStation 5 bluetooth adó adapter? Bluetooth fülhallgatóhoz kellene .
-
válasz
Krisz0630 #195109 üzenetére
Jaja, durva lesz, jönnek az áremelések meg az infláció... árréscsökkentést kéne követelni itt is.
Nem tudom maradok e előfizető ezek után is... majd ezt még emészteni kell.
Lehet visszaváltok alapra, amíg jönnek a havi "megmaradó" játékok... aztán azis előbb utóbb felejtős lesz... fene tudja.
-
gangstagergo
senior tag
Gondolkodtam a 2 éves prémium hardverapos kódon és az enebás feltöltő között. De mivel csak extra előfizetésem van (amúgy se használnám ki a prémiumot) inkább a kódot választottam hosszabbítás miatt. Gyorsan be is húztam még egy évet.
Igen én vagyok a kisebbség aki baromira értékelni, hogy nem kell feleslegesen játékokra költeni digitálisan vagy lemezesen.
-
semetka
őstag
Ez az emelés már elég szánalmas azért. Ha nem lesz akció vagy nem sikerül olcsó feltöltőt szerezni akkor én elengedem a plus-t. Mondjuk februárig jó vagyok
-
pzstm
titán
Esetleg valaki nem tudja, hogy nekem miert nem jott?
Par hete vettem mondjuk egy keteveset
-
Persie12
aktív tag
A sima essential 28.390 forint lesz. Tavaly júniusban a fordulókor, 25.600 forintot fizettem.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nitro16 #195106 üzenetére
No hát igen... az exem révén ennek a figura/szobor biznisznek a világát alulról karcolgattam csak, egy két Nendoroid meg egyéb figurám van (Genshin Impact, Mona) de az az amúgy basic figura is olyan áron van, amilyet sokan nem adnának egy ilyenért... ez az Eve szobor meg amit említettél, az meg már egy teljesen más színt.
Amúgy az azért nagyon durva másfél millióért... ilyenkor nincs valami biztosítás, vagy valami? Az már nagyon nem játékpénz.
-
Krisz0630
senior tag
Most jött nekem az email, hogy a PS Plus Extra ára emelkedik, 49990 forintra.
Akkor csak elért minket is az áramelés. Ez majd 30%-os kedvezménnyel is kb. 35000 forintot fog jelenteni. Kérdes mennyire lesz a jövőben akciós a szolgáltatás.
-
buda05
csendes tag
De jó..most kaptam emailt, hogy az éves ps+ extra 50ezer lesz júni 24.től...
-
nitro16
senior tag
válasz
KaitouP #195102 üzenetére
Ha a szobornál van beültetett haj/szemöldök és szilikon arc/szem stb az mindig extra árba.
Amúgy sajnos egyre jobban hígulnak itt is a nagy stúdiók munkái és a mennyiség rovására megy a minőség.... plusz néhány karakternél a hype miatt még jobban felárazzák alapból.
Ismerős múltkor úgy járt, hogy a cirka 1.5M szobornál szépen mellé volt baszva egy két letört darab aztán old meg magadnak... a szobor meg az egyik top stúdióból volt.
-
Krisz0630
senior tag
Beszereztem hétfőn én is az AC: Shadows.
Sajnos nem volt sok időm vele játszani, kb.3 órám.
Eddig nagyon bejön a játék, a látványvilág ez pedig brutális.Sima PS5-ön játszom, egy QLED 4K tv-vel, de így is zseniálisan néz ki Quality módban.
A gyűjtői változatból szereztem meg a játékot bontatlanul és van benne egy Claws of Awaji dlc, amihez az van írva, hogy később jön ki 2025-ben. Jól látom a storeban hogy nincs Season Pass a játékhoz?
-
TBT
addikt
Április 18-tól előrendelhető a hivatalos Stellar Blade (PS5) EVE + Tachy szobor a koreai JND Studios jóvoltából:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest