Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Venz v12 ultra Firmware hiba
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Flipper Zero
- Digitalizáló- / rajztábla tapasztalatok, tanácsok stb.
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD
üzenetére
...és tovább erősíti bennem a Sony for the payers hozzá állását.
Ami jelen témával kapcsolatban egy f*szság lenne, de ezt tök fölösleges már ide beírni. Vagy ti tényleg ott tartotok fejben, hogy azért ad egy cég jóváírást szolgáltatáskiesés után, hogy kicsesszen a fogyasztóival? Ennyire nem lehet ovis szint már az internet.
-
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Nem ez volt a lényeg, hanem az 90-es - 2000-es évek eleji gondolkozásmòd amiben sokan ottragadtak. Egy konzolt eladhatna bőven a HW és szolgàltatàsok. Tök felesleges a jàték elérhetőségét limitálni egy olyan piacon, ami felhasználòi bázisàt tekintve 20+ éve nem növekedett, és már nem is fog.
A Nintendo itt maximum csak azért kivétel mert ők 20 évvel amúgy is le vannak maradva. (làsd NS2 ultimate feature a partychat volt.) Welcome to 2001 Nintendo)
Az meg tisztán làtszik az elmúlt 10+ évből hogy a Sony lemaradàssal, de követi a Microsoftot amikor már ugyanaz a lépés senkit sem zavar. Mondhatni az MS előreszalad a pofonba hogy utána a Sony nyugodtan járhassa ugyanazt az utat.
Itt zàrjuk is ezt a témàt mert megint feleslegesen teleszemeteljük majd a topikot.
-
válasz
NyMRooD
üzenetére
Semmivel sem rosszabb, mikor Xbox kontrollert gariztattam és ugye külföldre vitték és míg onnan visszajött volt vagy két hét, mellesleg képesek voltak egy sima bubis borítékban visszaküldeni, mikor hozta a futár ki volt lyukadva és kikacsintott az egyik analóg ez mondom vicc.
PS kontroller Triwarden-nél 5 perc volt a csere személyesen... -
Frod
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
"- Essential megjelenés (7) utáni első szerdán (15) bejelentik az extra és premium játékokat
- Egy héttel később szerdán (21) elérhetőek lesznek"Pontosan.
Hisz én is ezt írtam
Számokkal szemléltettem a Te példádban, hogy jobban látható legyen."Utolsó
kedda hónapban: bejelentik az essential játékokat."
Ez utolsó szerda szokott lenni - de szeptemberben még a rá következő kedd is azonos hónap volt, ezért csúszott az Essential megjelenés tegnapra - vagyis a mostani alkalommal 13 nap volt a kettő között.#205117 NyMRooD
Ott van számokkal, jól írod Te magad is, csak fejben nem rakod össze
-
-
_drk
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Ezt a baromságot meg, hogy standalone dlc nem is értem, a GoW Ragnarök is az, a Spiderman 2? A tLoU2 miben más mint egy dlc? Olyan nagy játék mechanikai újítás nem volt egyik folytatásban sem.
What? Ezeket nem mondja.
A 80 eurót kritizálja ezért a DLC-ért... Egyik se volt még annyi az a poén. -
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD
üzenetére
Sok mást én nem láttam tőle se képregényben, se filmben, se játékban, ami túlmutatna ezen és rá lehetne húzni valamilyen érdemleges gameplayt. Ügyességi részek biztos lesznek meg talán a szaglására ráhúznak valami Arkham Asylum copy nyomozós szálat.
Ja, arról híres a képregényekben, hogy mindenféle pisztolyos bandák megszorongatják.
Hagyjuk már pls... -
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Több tesztben is olvastam hogy hiànyos a 4. rész, meg is van említve mint negatívum, de a végén egy jóvanazúggyal ment rà a 8-9 pont.
Nekem ez egy nagy szívfàjdalom, mert így köze sincs az eredeti jàtékohoz.
Még szerencse hogy "ingyen" van. Én nem szoktam ilyet mondani, de ezt csak GamePassból, mert nem szabad megvenni.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Rágugliztam, hogy mi volt ez, és tök poén. A steames accountoddal belépve le lehetett tölteni az adott játék Ps3-as változatát pl. a Portal 2 esetében. Arról nem találtam infót, hogy ez csak a Valve kiadású játékok esetében működött-e, de erősen le merném fogadni, hogy csak azokkal.
-
-
válasz
NyMRooD
üzenetére
Biztos, hogy nem volt Steam PS-en, szerintem összekevered azzal, hogy a Valve annak idején még adott ki saját játékokat PS3-ra is. Ezt persze most is megtehetnék, csak már nem igazán áll érdekükben.
#199705 Wesder: Nem fognak átmenni Linux-ra, annak a licence nem jó a Sony-nak. Ezért használnak FreeBSD-t, azzal azt csinálnak amit akarnak.
-
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Senki sem mondta hogy tegyen fel Windows-t. Nyílvàn szopàs nullàról összerakni egy ilyet, de néha àllhatna a Sony is a fasz rosszabbik oldalàn a fogyasztó helyett. Lehet menni Linux-ra, annak úgyis mindig éve van.

Nyílvàn tudom hogy felesleges elvàrni a màsik kettőtől ilyet, mert semmilyük sincs hozzà.
Ebből a szempontból meg teljesen felesleges a per, ami pont ezt kifogàsolja hogy csak egy store van PS-en, ezàltal a Sony magasan tudja ott tartani az àrakat.
-
_drk
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Vagy cancel lesz.
Lényegében ettől várták a csodát, kb 10+ milliós eladás és akkor nincs akkora szarban a cég Avatar meg Star Wars után.
Persze közben már voltak céges változások, de ettől biztos többet vártak, tehát folytatódhat a lejtmenet.A másik, hogy mi az üzenet mögötte.
Az ubi és/vagy ilyen játékok nem érdekel elég embert. Ez így az AC franchise vége, de érinti biztos a Far cry-t is.
Meg más stúdió hasonszőrű játékait is, akár Horizont is.Közben meg milyen nagyot megy most több más játék is, amitől nem vártuk volna.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
NyMRooD
üzenetére
No igen, erre mondtam, hogy nem ennyire egyszerű az élet, hogy 0 vagy 30%.
Az tényleg kérdés lesz, hogy az MS akar-e még konzolt gyártani, vagy teljesen átáll arra, hogy játékokat és előfizetéseket ad csak el.
Idővel az mondjuk biztos nagyon be fog nekik jönni, hogy a mobil piacból is hasznot fognak húzni a GPU miatt, mert ez a szegmens már nagyobb, mint a konzol + pc összesen.
-
S e t h
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
Köszi neked is választ!
Nem írom le mit gondolok a sonyról, mert felesleges, de amit olvastam a neten ezzel kapcsolatban az alapján ez cég még azt is alulmúlja amit eddig gondoltam róla.
Rengetegen szívtak már ezzel, de a Sony nagyjából tojik rá, az ügykezelés harmadik világbeli dzsunka szint alatt mozog.
Jelenleg az van, hogy fiók zárolva, oka ismeretlen, chat bot nem tud segíteni, pedig a tapasztalatok szerint még "ő" a legértelmesebb náluk, mert valamilyen okból kifolyólag ő képes leginkább reset linket küldeni a fiók feloldásához, az ügyfélszolgálat valahogy ebben nem jeleskedik, mert vagy rossz link jön, vagy órákkal később, amikor már lehet nem is működik, mert lejárt.
Az meg külön vicc, ha már behatolásos körülmény miatt van tiltva a fiók, hogy egy szobával arrébb egy másik, megosztott accountra letöltött játékok vígan mennek.
Délután még teszek egy próbát, nem tudom lesznek-e külhoni chatben, elméletileg 17órától igen, de hogy hol és náluk van-e május elsejei majális, passz, mert akkor ez is zsákutca.
Mindenesetre leporoltam az xboxot, a Sony meg tehet egy szívessséget.
-
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Fura egyébként látni, hogy a Sonynál teljes lejtmenet van, mióta a GaaS pénzeket elkezdték kergetni, az MS meg közben magához képest emelkedő pályára állt, de még ez is a Sonynak kedvez, mert az MS teljesen áttette a fókuszt a konzoleladásról a játék és szolgáltatáseladásra.
-
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
"Értem én, csak tőled fura aki anno gp játékokat külön is megvette, hogy támogassa a fejlesztőket."
Lehet hogy anno ezt mondtam, de igazàból azért vettem meg őket hogy meglegyenek. Sajnos ha jó egy jàték, képes a belső hörcsög bevadulni és haràcsolni kezd. Az Exp.33-at is megvettem miközben jàtszottam.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Mondom hogy még nem volt időm.
Egyébként még ha emelnek is a sajàt jàtékàraikon, a GamePass mentő körülmény. A 3rdparty-t meg nem ők àrazzàk.Ha Sony itt is beraknà Day1 a sajàt jàtékait PS+-ba, akkor nem feltétlen lenne baj ha esetleg megint emelnek egy tizest.
Beraktam, remélem megnyogodtál.
-
válasz
NyMRooD
üzenetére
Azt nem tudom, hogy az Xbox esetén milyen a kábel, de a PlayStation-höz mellékeltre az van ráírva, hogy High Speed, és nem az, hogy Ultra High Speed. Bár az is igaz, hogy limitálva van a sávszélesség 32 Gbps-ra.
Szóval ha nem elég minőségi a kábel, akkor annak a cseréje is megoldás lehet. De ez függ a zavar jellegétől is, mert ha az elektromos hálózat felől érkezik, akkor egy szünetmentes, vagy legalább egy túlfeszvédős aljzat az kellhet.
Viszont az, hogy csak egy bizonyos játéknál csinálja, az passz... -
válasz
NyMRooD
üzenetére
Általában egy-egy pillanatra elsötétedik a kép, de akár pillanatnyi hangyafoci is jelentkezhet. Az Ultra High Speed kábeleknek jobb az árnyékolása, így kevésbé érzékenyek a külső zavarokra.
De amúgy nem csak a kábel lehet a ludas, mert akár az elektromos hálózatból is érkezhet zavar.Nálam pl. akkor szokott elmenni a monitoromon a kép, mikor kapcsolgatom a hangfalat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD
üzenetére
Megkérdeztem több ismerőst és onnantól kezdve, hogy megszerezték a könyvecskét hozzá azt használták a sima takedown helyett. Én egyedül vagy 100 darabbal vagyok benne abban az a 2.4 millióban, a guide-okban szintén rengetegszer látni, hogy használták. Az a szám baromi alacsony, de az acsik százaléka beszédesebb valóban, egyszerűen nem tudta megtartani a játékosokat.
-
Frod
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
+1
Az egyik legértelmetlenebb pénzé tehető bónusz, még a lópáncél is hasznosabb - pedig hát az sem az. De sajnos működik, így ma már nincs játék ami ne ezzel érkezne.
(plusz a zöld oldal is elkezdte megfejni ez a jelenséget, hiszen az amúgy day-1 ingyen érkező játékait áttolta hét eleji megjelenésekre, így ha már hétvégén játszanál, akkor vehető az early...) -
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD
üzenetére
Továbbra sem értem, honnan jön ez, hogy valaki nem szereti a Sony egyenjátékokat és PS-t vesz.
De ezernyi oka lehet márkahűségtől kezdve a kontrolleren, a haverok konzolválasztásán át a PS4 library meglétéig és az elérhetőségig. Nálam sem ezek a játékaik voltak a fő húzóerő anno, mondjuk mikor én vettem PS4-et még csak az Infamous illett bele ebbe a sorba. -
markknight
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
Mert mit vegyen az ember?
XBOX-ot? Csak húznám a számat, hogy se Last of Us folytatás, se Horizon, se God of War, se Pókember, Se Wolverine, Final Fantasy meg aztán főleg nem. Nyilván én szeretem ezeket a címeket, így nem válasz a kérdésedre, viszont hardver szempontból is már előnyben van a Sony, sokkal jobban néznek ki bizonyos gémek mint Series X-en.Jó dolog a Game Pass, de 2 hónap után már csak üres tekintettel pörgeted a libraryt újra és újra. Nintendo meg totál más kategória, ott jaj annak aki nem Nintendo címmel akar játszani, bár így a végére az is megszívta aki azzal játszott. Zeldák meg az új Mario is recsegett ropogott szegény iPhone 5s hardveren, de még egy Persona 5-öt is kínszenvedés volt letolni nekem, pedig nem mai darab.
PC-t meg nem veszem ide, franc akar milliókat fizetni azért, hogy drivereket telepítgessek meg várjam a patcheket szüntelen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD
üzenetére
Gáz, de úgy beállítani, hogy nincsrájáték egy baromság. Nem azt írtam, hogy minek vesz valaki PS-t, ha nem szereti a PS egyenjátékokat, de elvárni, hogy csak ilyenekkel legyen tele a lineup minimum vicces.
A second-party és third-party ex címek sem különböznek tőlük.
Csak a tavalyi évből a Rebirth, Helldivers, Stellar Blade olyan játékok, amiket nem fogsz látni first partyktól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox