Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
KaitouP #195183 üzenetére
Jajj... Ez még él?
20 óra után befejezi a játékot, mert nem lehet úgy, ahogy ő szeretné... És 20 óra után fog majd véleményt mondani róla (gondolom negatívat)? A játék 10-15%-át, ha látta. Hiteles lesz ez is... Csakúgy, mint a korábbi próbálkozásai.Stellar Blade kritika:
Videó eleje: Jó kis játék, változatos egészen a végig.
Videó vége: Sajnos nem elég változatos. Nagyobb akció keretében jó döntés lehet behúzni, ha nincs más.
WTF1Final Fantasy 7 Rebirth:
"Sajnos a játék a játékosra kényszeríti a kártyajátékot. A kártyajáték nélkül nem tudod elvinni Tifát randizni. Így nem olyan jó ez a játék."
WTF2Hát én nem tudom, de sem a PS5-ös, sem a PC-s verzióban nem igazán kártyáztam, mégis sikerült befűzni Tifát... Lehet, hogy néha el kéne olvasni a játékban írottakat / értelmezni őket és mindjárt más lenne a dolog. Persze nem mindegy, hogy mikor, mit válaszolsz neki, de a kártyajátéknak ehhez nem sok köze van.
-
pzstm
titán
-
markknight
veterán
válasz
KaitouP #195183 üzenetére
Az, hogy emberünk sötét mint az éjszaka és azért megy Yasukéval mert Naoeval meghal, ergo szintezni nem szintezett semmit. Sajnos én az utóbbi időben már inkább aggódok érte mintsem idegeskedek, emberünk teljesen szét van csúszva. Én meg volt olyan küldi amit Peterrel akartam volna megcsinálni nem Miles-szal mégis kényszerített a játék.. brühühühü
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox one X konzol 1Tb
- PlayStation Portal hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest