Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
markknight #195674 üzenetére
Én is azon tolom, ott is borzasztóak a bossok.
#195675 F-ECT$
Nem kenyerem a stílus, így nem tudtam, hogy valid az, hogy a bossok kiugróan nehezek.
A platforming részekre én már beállítottam a könnyítést, az extrán szívós részeknél simán átmegyek a térkapun, és skippelem, nem érek én rá erreÉn serényen használom a manuálisan lerakható ikonokat, meg a játékbeli fotózást erre, ez nem szokott gondot okozni.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #195697 üzenetére
Nagyobb reklàmértéke van annak ha csak úgy a semmiből bedobjàk.
-
F-ECT$
titán
válasz
Petreszku #195692 üzenetére
Igen. Platina lett a vége. Nekem belefért az utolsó boss nehézsége is (de a boss runt már nem csináltam meg), mert fairnek tűnt. Kevés volt benne a random, szóval tényleg meg lehetett tanulni. Nem mondom hogy a készítők anyja nem lett egészségesebb, de itt legalább a főboss lett nehéz, nem egy random középső boss emelt falat a haladás útjába.
-
RangerFox
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ghost of Yōtei - The Onryō’s List | PS5 Games
Megjelenés napja: október 2.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
beyruth82 #195667 üzenetére
Sose becsüld le, hogy mennyit tudsz fejlődni. Nem ER, de pár hete a FIST-et játszottam végig, ahol az utolsó boss 3 fázisból állt. Első próbára az első fázis feléig jutottam úgy, hogy közben már ugye lenyomtam az egész játékot addig, tehát nem letolt gatyával álltam ki ellene. Aztán szép lassan próbáról próbára lettem egyre jobb. Meglett az első fázis sérülés nélkül, egyre többször tudtam, hogy mikor és mennyit lehet ütni, stb.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
beyruth82 #195667 üzenetére
Az elején kurvanehéz. Kitartás kell, kb a játék 1/3ig.Utána jobb lesz.Elérhetőek lesznek a jobb armorok, fegyverek, szembejön a terület, ami a szintezéshez jó farm hely stb...
Varázslóval a legkönnyebb játszani. Tényleg vannak kezdő guidok, (elszaladnak a jobb fegyverekhez stb...) de azok szerintem megölik az élményt. -
RangerFox
Topikgazda
válasz
RangerFox #195666 üzenetére
Bővebben kifejtve: Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
F-ECT$
titán
A bossokat tanulni kell, ez a stílus sajátja. Lehet kell 30 próba, de le fog menni. Ahogy nézem a platform részeknél is lesz olyan, ami nem lesz meg kevesebb próbából.
Nekem inkább az a bajom hogy néha nem tudom hogy merre kell menni. A térképen van vagy 20 hely, amerre még felfedezetlen terem van, de nincs jelölve hogy mi az amihez még nincs meg valami skillem és mi az amerre érdemes elindulni.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mi tesztünk -
Frod
addikt
27+ óta után még mindig jó a PoP Lost Crown, azonban minden egyes r*hadt boss egy difficulty spike, ezt valahogy nem sikerült normálisan balanszolni.
Plusz hiába van egy egyébként remek parry rendszer, amire a program serényen terelgeti is a játékost, amikor a későbbi bossoknál semmi sem parryzhető...
Ahogy látom lassan a végén vagyok, úgyhogy mivel csökken a felfedezés adta újdonság varázsa, viszont nő az agyvérzés az egyre durvább bossok miatt, most kezd "hanyatlani" nálam az élmény. -
válasz
Farkassacred #195647 üzenetére
Régóta izgatja a fantáziám az ER de mindig félek attól, hogy megveszem és elakadok benne végleg az egyik bossnál es nem tudom végigvinni a játékot, akkor meg csak pénzkidobás lenne. Egyébként más nem soulslike játékoknál milyen fokozaton szoktál játszani általában?
-
RangerFox
Topikgazda
Az idei év eddigi legnagyobb meglepetése, és egyben a legjobbja is egyelőre.
Aki szereti a körökre osztott harcrendszert, és nem riad vissza a parryzéstől, annak nyugodt szívvel ajánlom. Egyzserűen nem kellene ilyen jónak lennie, de mégis. Rég láttam ilyen egyedi sztorit és világot ilyen jó megvalósításban.
-
TBT
addikt
A tesztek szerint nagyon jól sikerült a Clair Obscur: Expedition 33!
-
PTM
aktív tag
válasz
ProEvoFan #195663 üzenetére
Bennvolt az is, hogy ezeket az adatokat harmadik félnek is eladhatják. A reakciójuk szerint nem tesznek ilyet, csak formaság, hogy a feltételek szerepelnek az EULA-ban (a mindenféle free to play / pay to win játékaikból másolták át őket). Az egész GDPR-t is sért egyébként, de tudtommal már tényleg változtattak az EULA-n.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan #195660 üzenetére
Az az EULA elég meredek volt, kb. csak a TAJ-számodat nem gyűjtötték be a játékukhoz, plusz az se mindegy, ki gazdálkodik ezekkel az adatokkal: nulla utánajárással wikin egyenes ágon eljutottál a Mandragorától a putyini diktatúra egy oligarchájának cégéhez (Knights Peak->My.Games->Mail.ru->VK). Mindenkinél máshol húzódik a digitális tudatosságának határa, de inkább ez ütötte ki a biztosítékot, meg az is egy kicsit shady volt, hogy rengetegen jelezték, hogy nem első indításnál ugrott fel az EULA elfogadása, hanem másodszorra, mikor már sokan túl voltak a refund ablakon.
-
PTM
aktív tag
válasz
ProEvoFan #195660 üzenetére
Az EULA éppen nem a "minden szarért" kategória, hanem egy nagyon súlyos dolog. Egyáltalán nincsenek minden EULA-ban olyan feltételek. Ez a my.games egy hitvány kiadó sajnos.
De én nem erre gondoltam, mert ezt tudtommal meg is változtatták azóta. Hanem trófea bugokra, balance problémákra, van aki a mentései elszállásáról számolt be a patch után. Nekem ez így nem oké.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem találkoztam gameplay buggal.
Sajnos trófea bugok vannak bőven., de ezek könnyen javíthatóak.
A béta játék kifejezetten nem helyén való, mert nem az. PSen gameplay szempontból teljesen oké minden.
Steamen 84%os volt az értékelése, de valamelyik bubi felfedezett az eulaban valami információ gyűjtésről pár mondatot, ami kb szerintem minden játékban benne van.Erre elkezdték lehúzni a játékot az eula miatt, de úgy, hogy közben odairták hogy a játék az jó, de az eula adatgyüjtés nem oké. Szokásos pc gamer rinya, minden szarért sírnak. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #195654 üzenetére
Van benne 4 nehézségi fokozat; 70/80/90/100%
Az utolsó boss nagyon nehéz, illetve inkább szemét.Én a végső bossnál levittem 70% a nehézséget, mert nagyon nem ment. A többi boss nem vészes, igaz én paladin/druida (tankos vagyok, és villámokat szórok) kombóval mentem, ami nehezen hal meg. Pl a sárkány bossnál előtte álltam, és csak szórtam a villámokat, néha gyógyítottam magam.Persze ez is boss függő, mert nem mindegyiknél tudtam ezt megcsinálni.A halálaim fele, az platformos halál volt. Rossz ugrások, vagy beleestem a csapdákba.
Azért nem mondanám könnyűnek, de szerintem 70%os nehézségen pár boss probálkozás után mennie kell.100%os nehézségen nehéz játék.
-
LÁZ
addikt
válasz
Roland861010 #195646 üzenetére
fat
-
PTM
aktív tag
válasz
Szilágyi84 #195654 üzenetére
Szerintem ez nagyon egyéni, és akkor tudod megmondani, ha bennvagy magad is a játékan. Én a magam részéről várok ezzel a játékkal legalább egy pár hetet, nekem elég bétásnak látszik az eddigi beszámolókból.
-
válasz
Farkassacred #195616 üzenetére
Hajrá!
-
GEIL
addikt
válasz
markknight #195574 üzenetére
A 9 megvan PC-re is, de azóta beszereztem Xbox SeriesX-re (Xbox360-as fullos verzió)
-
Farkassacred
őstag
válasz
beyruth82 #195635 üzenetére
Pár könnyebb boss már lement, a nehezebbeket egyenlőre hagytam későbbre. Bár még nem statoltam pl., mert nem tudtam hogy azt is lehet.
Meg a két kézzel használni a katanát is kimaradt(japán figura), bár lehet hogy az nem számít semmit se. Lehet egész évben ez fog menni nálam (akár több karaktert is megnézek szerintem), úgy hogy ráérősen felfedezgetek most még, tanulgatom a játékot. De amilyen részletes és különleges dolgok történnek abban a világban az tényleg valami elképesztő.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #195643 üzenetére
46 óra volt, ebben benne van a lvl100, 5946 ölés, elvégzett küldetések 53/58.
Még megyek vissza pár trófeát behúzni, meg az elmaradt küldetéseket megkeresem. Sajnos mindet nem lehet, mert van 3-4 bugos trófea. -
Xaels
félisten
válasz
Szilágyi84 #195643 üzenetére
Nagyjából 20-30 óra között mozog, attól függően mennyi mellék küldetést csinálsz, hogy megy az útvonal keresés és mennyiszer harapsz a fűbe.
-
Szilágyi84
senior tag
Mandragorát végigvitte már valaki hány órás lett?
-
válasz
TrishtanAG #195638 üzenetére
De gondolom a fősztorin haladás egyik alapfeltétele, hogy bossokat győzzön le az ember. Azok pedig elég nehezek a soulslikokban. Vagy az ER-ben ha nem sikerül a boss akkor lehet másfelé menni a térképen tápolni, mert open world?
-
Shoterq
csendes újonc
válasz
markknight #195634 üzenetére
Mi volt az oka?
-
válasz
Farkassacred #195616 üzenetére
Nem nehéz első soulslike játékként? Könnyen haladsz benne?
-
Shoterq
csendes újonc
Sziasztok!
Atomic Heart mennyire élvezhető, vagy felejtős?
Valaki nyomta mostanában? -
pzstm
titán
Es ez csak Steam…..
-
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195626 üzenetére
Miért a quest/gameplay/fizikai megoldások azok nem core dolgok? És ezek nem igazán változtak, max csiszoltak rajta egy kicsit. De még egyszer... ezt nemhiába hívjak remaster-nek, mert a játék alapja az maradt, csak itt nem annyi történt, hogy a QoL dolgok mellett felhúzták a régi grafikát, hanem a QoL dolgok mellett grafikát a mai igényekhez készítették el! Pl. ezért is készült el olyan 3-4 év alatt az egész.
De ha neked más infóid is vannak a fejlesztéséről, akkor azokat szívesen olvasnám, mert ezek szerint neked több rálátásod van erre a remaster-re, mint annak aki dolgozott is ezen a játékon... -
TBT
addikt
"WUCHANG - Fallen Feathers: We head into next week’s major announcements."
Tán végre benyögik a megjelenési dátumot?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2 #195624 üzenetére
Pont az ellenkezője hangzott el, szóval hagyjuk is.
Core játékmechanikák maradtak, de csomó mindenbe belenyúltak és fejlesztettek, például nagyon látványos, hogy a third person nézet mennyivel jobb, mint az eredetiben. Az meg nem érv, hogy csak egy remaster, az uralkodó arca pl. láthatóan nulláról lett megalkotva (régi, új), szóval akkor már figyelhettek volna arra, hogy emberi módon beszéljen és lekövesse a lip sync, amit mond.
-
_Balee_
aktív tag
Mikor is jönnek holnap az Expedition 33 tesztek?
-
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195623 üzenetére
Az lehet nem ez hangzott el, de ezt az infót nem találtam ki, és nem egy random valakitől jött, hanem egy olyan személytől, aki ezen a remaster-en is dolgozott külsősként vagy másfél évet! illetve az arcok esetén, elő lehet venni azt is kifogásnak, hogy ez csak remaster!
-
Bad Pritt
félisten
-
noblem1983
senior tag
Valaki esetleg tud róla, hogy miért tojnak a konzol forgalmazásra a One és a Telekom is? One-nál feliratkoztam készlet értesítőre is mert talán jó áron lenne a Pro de mindegyik konzol készlethiányos.
-
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195617 üzenetére
Mondjuk ebben az esetben, konkrétan ott fut az eredeti Oblivion (vagyis a lényegében változatlan quest/gameplay/fizikai rendszereivel együtt) játék a háttérben, és így igazából ez az egész kiadás (nagyon durván leegyszerűsítve) csak egy UE5 alapú grafikus felület hozzá.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #195602 üzenetére
Eskü nem értem a koncepciót emögött. Ahogy előre sejtettem megpróbálták a TESO stílusában elkészíteni, ami nem lenne feltétlen probléma, de így tényleg veszített a varázsából, viszont legalább szebb meg tényleg tele van szükséged frissítésekkel. Amit viszont egyszerűen ép ésszel nem tudok felfogni sem itt sem az Obsidian utóbbi évtizedes munkásságában, hogy mi a tökönbökött jóistenért akarják egy UE5-ben lemodellezni a Gamebryo engine janky hülyeségeit? Mik ezek a lifeless gyurmafejek meg embertelen arc animációk? Miért nincs rendes collision az NPC-k mögött? Miért ugrik itt is úgy a karakterünk, mintha a Holdon lenne? Stb.
Lehet azt gondolták, hogy ettől autentikus és nosztalgikus élmény lesz, de pl. pont a sok közeli miatt az arcok voltak azok, amik a legtöbb kritikát kapták 20 éve is, jó lett volna ha nem ilyen rémeket modelleznek a remaszterben is. -
Farkassacred
őstag
Belekezdtem végre valahára az Elden Ring-be is (már December óta váratott magára) és szerintem ilyet amit most érzek az első 5-6 óra után, valszeg gyerekkorom óta nem éreztem játékokban. Az első souls like játékom ugyan, bár lehet hogy nem emiatt van ez a dejavu érzés bennem most, sokkal inkább a világa miatt, a rejtélyessége, a különleges grafika, a fejlődés. Egyszerűen letaglózott ez most teljesen.
Mondjuk jól kicsesztem magammal, mert telken van jelenleg a konzol, így hétköznap offolva van a játék. Valahogy elég sokszor azon rágódom.
Kíváncsi leszek mi lesz még ebben. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #195610 üzenetére
Komolyan kérdeztem.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #195608 üzenetére
Na, és kihajcsa?
Megérte a Pro?
Eladja? -
TBT
addikt
válasz
Beegabor81 #195604 üzenetére
Oh. Ezt nem tudtam, akkor a szerencsések már holnap játszhatnak vele. Sajnos PC ilyen nincs.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #195602 üzenetére
Jàtszani kell, nem nézni.
-
hombre[EU]
veterán
PS Access-en megy a Oblivion live [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest