- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Riasztó topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
pzstm #195091 üzenetére
Újratelepíteni valószínűleg felesleges, esetleg pont a mentésben, vagyis a játék beállításaiban van valami probléma.
Első körben egy újraindítást próbálnék, majd 1080p-re állítást és a HDR letiltását. De amúgy meglepően sokszor segít a tévé pár perces teljes áramtalanítása is. -
HaZsolt
őstag
A PS5 adott feltételek mellett (4k 120hz-es tv, ha rendelkezésre áll) milyen felbontásban futtatja a játékokat, natív 2k? vagy felskálázott 4k 30-60 fps? A PS5 pro pedig 4k 60 fps-t tudja natívan?
-
pzstm
titán
Sziasztok! Mai naptol ha a GOW Ragnarokot elinditom villan egyet a kep majd hand van de teljes sotetseg….semmi kepet nem mutat. Eddig 4 orat jatszottam vele nem volt baj. Mas jatekoknal nem csinalja ezt.
barmi otlet? Telepitsem ujra a gamet? (Clous mentes van) -
Moby
veterán
válasz
Roland861010 #195088 üzenetére
Az alapgép quality módját(annak a setupját, képminőségét) tudja 60fps-el. A saját qualityjét nem tudja 60fps-el, mert azt performace módnak hívják.
quality mode=30(ish)fps
performance mode=60(ish)fps -
válasz
Roland861010 #195088 üzenetére
Mert nincs ilyen szabály, hogy a Pro-nak ennyit kellene csak tudnia. A Pro a feljavított performance módon felül kaphat saját quality módot is, és akkor ugyanúgy marad az, hogy választani kell a 60/120 és a 30/40 fps között.
Szóval a Pro-s performance mód az általánosságban megközelíti az alapgépes quality módot, ha valakinek ennyi a lényeg.
De amúgy a 60 fps quality mód az egy ellentmondás, vagyis ilyen igazából nincs. -
negyven2
veterán
válasz
Wesder #195085 üzenetére
Tudod vagyunk páran akik magasról sz*rnak a klíma változásra! Sőt! Direkt fel akarjuk gyorsítani azzal, hogy válaszolunk neki (meg ilyen /OFF kommenteket gyártunk)! Ugyanis a leírt karakterekkel növeljük a szerverek terhelteségét és számát, hiszen valahol tárolni kell ezt a sok karaktert. Ezt pedig csak még több szerverrel lehet megoldani, amik egyre több energiát igényelnek, ami meg még több üvegházhatású gázt termel...
Sorry de ezt muszáj volt ideírnom... hmm lehet a "muszáj" szót ly-al kellett volna írnom csakazértis! -
denko
senior tag
válasz
nincsnév007 #194997 üzenetére
Én nekem speciel az adapter megérte, csak official store bol rendeld. Jobb egy jó fülésben gamelni, de ahogy mondtam nekem a mikrofon részét nem ismeri a PS, bár nem tudom ez minek a hibája. De elvileg a controller mic jol szól, ha közelben vagy és nem másik szobából beszélsz.
Ha ezek nem fontosak akkor megéri. Ha fontos a mic akkor nem -
F-ECT$
titán
válasz
Roland861010 #195082 üzenetére
Te miről beszélsz? Alig van olyan játék, aminek nincs 60 fps módja.
-
F-ECT$
titán
válasz
Roland861010 #195078 üzenetére
Inkább itt nézelődjön.
-
Roland861010
veterán
válasz
Jim74 #195077 üzenetére
De nem lesz meg.
Kb 10-ből 3 játék ha támogatja.
De lehet sokat mondtam.Itt is jól látszik.
-
válasz
F-ECT$ #195059 üzenetére
Köszönöm a választ
, a többieknek is.
Igen, valami ilyesmire gondoltam, hogy a 60 fps meglenne quality módban.
A TV-t nincs szivem lecserélni, mert semmi baja és nagyon szeretem a színvilágát, plazma után sokkal rosszabra számítottam anno, amikor vettem. A méretből nem akartam lejjebb adni, viszont a 65-ős OLED-ek akkor még nagyon drágák voltak. -
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #195075 üzenetére
most handheld trend van,mindenki azt csinál és veszik is az emberek...több értelme van,mint a vr-nak
ha még a hardware-en is nyernek akkor meg pláne van értelme. a portalból eladtak 2milliót pedig annak tényleg nem szabadna fogyni, akkor itt 5-10millió nem elképzelhetetlen. 50-60 dolláros nyereséggel számolva...azért már lehajol az ember
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #195074 üzenetére
Persze, hogy kisebb, de attól meg kell csinálni. De itt igazából az a kérdés, hogy van-e értelme egy ilyen terméknek, az állítólagos 2027-re megcélzott megjelenéskori $750-es áron? Ez ugye alapból nem egy új PSP lesz, hanem egy vidd magaddal a PS4-es és azon PS5-ös játékaidat amiket megcsinálnak rá konzol (illetve a PS6 stream). Biztos van piaca, hiszen a Portal-nak is van, csak ez így ebben a formában kicsit megint ilyen furcsa Sony-s dolog.
Amúgy kimaradt, hogy igazából a legtöbb multiplatform fejlesztőnek ott van a Series S verzió amit átpártolhatnak majd (de attól még meg foglalkozni kell vele).
Illetve ebben a leak-ben volt szó kicsit a PS6-ról is ahol állítólag ismét megerősítették azt, hogy ott is meglépik azt amit a Microsoft ebben a generációba. Vagyis már launch-kor kettő géppel indulnak (egy PS5 Pro-nál bár valamivel gyengébbel, de új generációs készülékkel és az elvileg ennél kétszer gyorsabb, sima PS6-al! -
Moby
veterán
válasz
Roland861010 #195070 üzenetére
PS5-ön alig van értelme a VRR-nek, mert vagy nincs rá szükség, ahol meg lenne, ahol meg kéne, oda meg hiányos az implementáció (nincs LFC), vagy ha éppen minden jó lenne, akkor meg egyszerűen hibás az implementáció.
XSX-en van értelme, ott teljes, freesync is van, nem csak VRR, LFC-vel, mindennel. -
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #195067 üzenetére
Bár nem tettem időzőjébe, de ott volt a 'lényegében' szó az 'újra kell írni' előtt (ami alatt igen én a patch-re gondoltam)!
És nem, maga az "újra írás" vagy patch nem nagy meló, de utólag szerinted mennyien fogják ezt majd meglépni? Vagy a Sony majd kötelezni fogja minden PS5-ös játék esetében, hogy a fejlesztők csináljanak hozzá downgrade patch-et?
Persze az is egy megoldás, hogy aki akar az csinál aki nem az nem, de akkor elég érdekes lesz ez a PS5 alapú handheld konzol...
ps. Mondjuk az lemaradt, hogy a pletykák alapján ez valójában egy PS6 konzolcsaládhoz tartozó handheld konzol lesz, ami PS6 játékokat nem fog tudni futtatni natívan, csak PS5 és PS4 játékokat!
-
lmno
őstag
válasz
F-ECT$ #195059 üzenetére
"Alapvetően a Pro arra jó, hogy amelyik játékot az Amatőr gép 60 fps-sel futtatja Performance módban, azt a Pro tudja Quality módban is 60 fps-sel."
Ez volt a marketing bullshit Mark Cernytől. Valójában egy ilyen játékkal nem találkoztam még. Azt is mondta, hogy nem is kell majd választani a módok közül, mert a Pro-n lesz egy ultimate beállítás ami majd mindent tud, ez is kamu. Van ahol még több ki-be kapcsolható f***ság lett Pro-n (RT, PSSR, Pro mód, anyámkínja). -
-
PTM
aktív tag
válasz
Jim74 #195058 üzenetére
Én is azt mondom, hogy van szemmel látható előnye a Pro gépnek. De ez a konkrét játékokon múlik, és neked kell mérlegelned, hogy megéri-e. Ár/értékben elég gyenge az alapgéphez képest, az biztos. Én nem bántam meg, mert a kiszemelt játékaim közül elég sok kapott hozzá patchet.
De szívem szerint azt javaslom inkább, hogy először egy korszerűbb illetve lehetőség szerint nagyobb tévé felé menj, bár az ennél komolyabb kiadás lehet. Számomra biztosan a kijelző ad többet a látványhoz.
-
negyven2
veterán
válasz
koncsik #195056 üzenetére
Jelenleg egy pletyka (vagy aki akarja hívhatjuk leak-nek is) alapján megy ez. Ebben a pletykában benne van az, hogy ez a kézikonzol hardveres erőben kb. a Series S és a PS5 kőzött van valahol!. Azt állítja ez a "leak", hogy a PS5 játékokat PS5 minőségben nem foga tudni futtatni, csak alacsonyabb felbontás, framerate, grafikai minőség mellett! Viszont ezek alapján ezeket a gyengébb felbontású, framerate-ű, grafikai minőségű változatokat valakinek meg kell csinálni, mert PS5 játékokból csak a PS5 build létezik (meg most már van ugye PS5 Pro build is).
Úgyhogy ezen pletykák alapján nem annyi lesz a PS5 alapú futtatás lehetősége, hogy letöltöm rá (mivel gondolom nem lesz bennük disc drive) a megvásárolt PS5 játékaimat, és az akkor is menni fog rajta, hogy már az azt fejlesztő stúdió se létezik már! -
F-ECT$
titán
válasz
Roland861010 #195060 üzenetére
Ezt pls ne. Egyelőre legyen géped, legyen egy kis tapasztalatod, és utána "oszd az észt"
-
válasz
Ez teljes mértékben játékfüggő, hogy milyen módokat támogat az adott cím, és mennyire stabil az fps. 120 Hz jól jön a 40 fps quality módhoz, a 120 Hz + VRR pedig a leggyorsabb performance módhoz lehet szükséges.
Amúgy én azt mondom, hogy ilyen régebbi tévé esetén nem érdemes csak a konzolt lecserélni. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Pedig igaza van. A VRR jó ha alkalmas rá a megjelenítője, de ha nem, akkor is pluszt kap a Pro gép által a grafikai minőségben.
Azzal a VRR-rel amúgy is vannak gondok.
-
F-ECT$
titán
válasz
Jim74 #195058 üzenetére
Igen. Nem. Attól függ.
Alapvetően a Pro arra jó, hogy amelyik játékot az Amatőr gép 60 fps-sel futtatja Performance módban, azt a Pro tudja Quality módban is 60 fps-sel.
Szóval ha nincs is VRR-ed, akkor is ki lehet használni a Pro gép erejét. Azt neked kell eldönteni, hogy ez megér-e ~150e Ft-ot.
-
Sziasztok!
Egy nem VRR képes TV (Sony 65XF9005) esetén érdemes lecserélni egy Fat gépet Pro-ra?
Köszönöm
.
-
TBT
addikt
Clair Obscur: Expedition 33 - Behind the Voices | PS5 Games
Megjelenés jövő hét csütörtökön! -
negyven2
veterán
válasz
bmakszim #195052 üzenetére
A Switch 2 még dokkolva is gyengébb mint egy Series S! Igen, én is találkoztam olyan írásokkal, amik szerint a DLSS miatt már-már PS5 erősségű is lehet, de ez a valós hands-on tapasztalatok alapján nagyon nem igaz. Dokkolva talán egy PS4 Pro szintet meg tud közelíteni alulról jobb esetekben (bár a látható látványvilágban, a fejlettebb technikai megoldások miatt jobban fognak kinézni talán a dolgok).
hombre[EU]: ahogyan F-ECT$ is írja, attól még, hogy meg lehet csinálni egy downgrade patch-et, attól azt még valakinek meg kell csinálni! ÉS szemben az upgrade patch-el, ahol az erősebb gépen úgy tud futni egy nem patch-elt játék mint az alapgépen, addig egy gyengébb gépen patch nélkül nem biztos, hogy meg fog mozdulni az a játék (önmagában meg nem butul le)!
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #195053 üzenetére
Hát csak az a patch nem készül ám el magától.
-
bmakszim
senior tag
válasz
negyven2 #195046 üzenetére
Igazából csak a "lényegében újra kéne írni"-t vitatom. Azt nem, hogy ne kéne hozzányúlni.
Mindesetre abból kiindulva, hogy a Switch 2 dokkolva már hozza a Series S erejét, pedig csak egy RTX 30xx technológiájú chip van benne, én optimista vagyok a pletykákkal kapcsolatban.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Roland861010 #195037 üzenetére
Pedig a játékban is ezt csinálta. Egy lázadó kamasz, egy fos világban.
-
RangerFox
Topikgazda
-
sirarcheer
senior tag
válasz
ZsoltGoku26 #195030 üzenetére
Nálam jól működik, felhőben játszottam végig a Last of Us part I-et. De kell a nagyon jó Wi-fi lefedettség, különben szaggat az egész.
-
l.skywalker
titán
Május 13-án PS5-re is megjelenik a Palia (Switch és PC után)
Cozy adventure Palia opens its doors May 13 on PS5 – PlayStation.Blog -
negyven2
veterán
válasz
bmakszim #195044 üzenetére
Series S és X esetében kettő külön build van... ha lenne majd egy Xbox Series X|S alapú kézi konzol, ami erősebb lenne mint egy Series S, akkor ott megoldható lenne, hogy a Series S játékok jobban fussanak rajta anélkül is, hogy a fejlesztőknek hozzá kéne nyúlni. De mivel a Sony-nak nincs jelen generációs gyengébb hardvere mint a PS5, ezért nekik ez nem ilyen egyszerű, mert a PS5-re megjelent, natív PS5 játékok azok nem fognak futni, egy gyengébb hardveren kisebb felbontásban!
-
bmakszim
senior tag
válasz
negyven2 #195041 üzenetére
Ha alapvetően ugyanaz marad az architektúra, csak modernebb gyártástechnológiával készülne, akkor nem feltétlenül kell alapokról újraírni a játékokat, nem?
Kérdés, hogy ez mennyire lehetséges, fejlődött-e ennyit a technológia. De ha 4k helyett mondjuk Full HD-ra céloznak (és azt is PSSR-rel), akkor az sokat segít. -
TBT
addikt
Kodzsima-szan:
-
negyven2
veterán
válasz
l.skywalker #195039 üzenetére
Oké... de ahhoz, hogy alacsonyabban futtassa a PS5-re megjelent játékokat, ahhoz a PS5-re megjelent játékok mindegyikét, lényegében újra kell írni (hozzá kell optimalizálni) ehhez a rendszerhez! Ugyanis hiába épül fel PS5 is PC alapú hardverektől, attól ez még nem egy PC, ahogy a gyengébb hardveren is futnak csak úgy alapból a játékok!
ps. Nem natív PS5-ös játékok esetében (PS4) nem kell nagyon semmit csinálni... -
l.skywalker
titán
Pletyka: Új PS Portable gép, ami alacsonyabb felbontáson tudja futtatni a PS5 játékokat?
Rumour: New PlayStation Portable Capable of Playing PS5 Games at Lower Resolutions | Push Square -
negyven2
veterán
Ez elvileg (most már nagy valószínűséggel) egy jövőheti shadow drop lesz:
Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered screens and details have leaked | VGC -
Roland861010
veterán
válasz
syler123 #195036 üzenetére
Lehet tényleg a lány miatt van amúgy. Valahogy az első évadban is kritikán aluli volt.
Itt sem jobb a helyzet.
Állandóan ellent mond mindenkinek és azért is.
Elvileg itt már 19 éves és olyan mint egy állandóan durcás 5eves.Sorozat közben sikerült lőni egy Slim Disc verziót 140-be a német MM-es helyet.
Komoly mély ponton van az eladás .. -
syler123
veterán
válasz
Roland861010 #195033 üzenetére
Miért lenne idegesítő? A sorozatban sem lenne rossz, ha nem krumplifej uraság kapja meg a szerepet. Olyan a szereposztás, mint a Disney-s hófehérkénél, bár utóbbi legalább belebukott.
-
vonSux
őstag
válasz
Az, hogy téged mi idegesít azért eléggé szubjektív. Játszasd végig valamelyik barátoddal vagy családtagoddal és kérdezd meg
-
bmakszim
senior tag
válasz
Neked tuti az lenne, engedd el!
-
Roland861010
veterán
Ez a The Last of Ust Ellie-e a játékban is ennyire idegesítő mint a sorozatban?
-
markknight
veterán
válasz
ZsoltGoku26 #195030 üzenetére
Erre egyszerű a válasz: sz@r
-
VTom
veterán
válasz
Roland861010 #195024 üzenetére
Jézus mária.
Egy ideje viszkető ujjal olvasom ezeket a hozzászólásokat, mert nem tudom eldönteni, hogy Te most jössz frissen a PC-ről és/vagy az általánosból, hogy még minden ennyire újdonság, vagy tényleg trollkodni jársz ide, de azért azt kivesézni, hogy a RT azért nem tetszik, mert túl mesterkélt, azért nálam már leolvasztja a kismegszakítót
Mi csillog-villog?
No offense és no személyeskedés, de azért olvass utána, méginkább nézz videokat, hogy miről is szól az a ray tracing, milyen megvalósításai vannak a játékokban (pl. RTGI, RT reflections) és miért hajtja annyira a játékipar.
A többit meg engedd el, vedd meg a legjobb konzolt, amit a tárcád megenged, és élvezd. Felesleges itt DF szintű elemzéseket készíteni, ha zavar a 30fps, játssz performance mode-ban, ha nem, akkor játssz quality mode-ban. A kettő között ott a balanced mode, 40fps-sel, ezekből lehet választani.
Azt, hogy melyiknél milyen kompromisszumot kell megkötni, játéka válogatja. -
ZsoltGoku26
junior tag
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni h ps portal konzolnak a felhő streamelés keresztül milyen grafikusa van? Erős nettel szükséges lenne? Én még nem próbáltam ki
-
GEIL
addikt
válasz
Payphone #195026 üzenetére
Igazából a 60 fps "nem gyorsabb" mint a 30 fps....legalábbis nem olyan értelemben véve "gyorsabb" mint amire hirtelen gondolnának kb hozzá nem értők.
Én is végigtoltam a 25-30 fps-es korszakot anno 3Dfx Voodoo 1 kártyával....., de amikor Voodoo3-mal a Quake3 már ment szépen 45-60 fps-sel az maga volt a megváltás, aztán amikor GeForce 7600GT-vel és többmagos procival már 120 fps-sel is ment az megint egy előrelépés volt.
Nem mondom hogy a 30 fps játszhatatlan, mert vígan elvagyok ha jól van optimalizálva az adott játék. Gyűjtögetős, mászkálós vagy Forza Horizon szintű arcade szinten levő autókázásnál nincs gondom. De ahogy célozni kell és számít a reakcióidő stb, pl Fortnite vagy CS vagy bármi ilyesmi, na oda a 60 fps a minimum, de inkább már 120/144/165/240, de van aki a mai napig pl "alacsony felbontáson" (720p) és rottyra butitott grafikán játszik 360 fps-sel CS-t.
Konzolos casual gamingre és TV -hez elég a 30 fps......havernál is láttam, ott elviszi az egészet a látvány és naaagy kép meg a HDR meg OLED...stb....de hirtelen fordulásnál meg olyanokat akadt hogy felfordult a gyomrom....játszhatatlan volna nekem.
-
PTM
aktív tag
válasz
Fox Mulder #195025 üzenetére
Szerintem igen.
De maga lemezmeghajtó az olcsóbb, az ára csak alacsonyabb. Bocs, csak zavar ez az amúgy angolban is terjedő képzavar. -
Payphone
tag
Azért gondolom nembaj ha élvezem 30 FPS-ben
Mert már már úgy látom mintha téged zavarna hogy nekem nem bántja a szemem a 30 FPS. Sőt nekem 1-2 játékba pont hogy túl gyors
Szerintem ha a 30 Stabil nincs gond vele. PS3-on mai napig elég sokat játszok, és pl az Infamousban ami nagy kedvencem és sok benen az akció képes lemenni 19-23 FPS-re. Na az engem is zavar hiába szeretem a 30-at. De ha beton stabil az a 30 és még a kép is tű éles nekem tökéletes. Spiderman 2 is 30 FPS-el nyomtam végig de volt benne így leglalább egy kis RT is és tű éles is. Teljesen megtudom érteni ha valakit zavar a 30 és csak 60 FPS-el tud játszani, nemis bánték emiatt senkit vagy állnék bele valakibe. De ha nekem jó a 30 az ne legyen már feltétlen baj
-
Konzol Stúdió-nál ez már az "új" olcsóbb ára lehet a lemezmeghajtónak?
-
rumkola
nagyúr
válasz
Roland861010 #195021 üzenetére
MIt nem szerettél rajta? Túl szép?
-
Moby
veterán
válasz
Roland861010 #195019 üzenetére
Az RTGI miatt eltérőek a színek. PRO-n minden módban van RTGI, alapgépen perf. módban nincs.
-
Roland861010
veterán
válasz
markknight #195018 üzenetére
Most a színek oké mások de ez inkább valami előre generált túl szaturalt réteg.
Performance módban mind a két gépen ocsmány ahogy néztem.A többi mód szinte ugyanolyan. Mind kettőt Balanced módban tolva szerintem nincs különbség.
Ezeket tényleg úgy lenne jó összehasonlítani, hogy ott van előtted mind a két gép a saját TV-d és ott váltogatni, hogy látszólag van-e különbség.
-
markknight
veterán
válasz
Roland861010 #195011 üzenetére
Képek is voltak róla, hogy Pro-n teljesen mások a színek. Egyébként ez a játék performance-ban nagyon rusnya ám, mosott az egész, csóró Naoe haja olyan mintha a beatlesből jött volna és még sorolhatnám.
TBT: Konkrétan 16 gigányi képnél meg videónál járok, mert olyan változatos az időjárás, meg a táj, hogy nem tudok egyszerűen betelni vele. Kánaán.
-
-
TBT
addikt
Lö PS5 Pro:
-
TBT
addikt
válasz
Roland861010 #195011 üzenetére
Ez sajnos PC-n sem lett a legjobb. RTX 5080/5090 kártyák is küzdenek alatta 4K-ban DLSS-el (főleg a korábbi generációk). Szóval ilyen szempontból nagyon szép az, amit a PS5 Pro (extended RT-vel), illetve az alap PS5 (Quality módban) tud ezalatt a játék alatt.
-
Roland861010
veterán
AC Shadows például mind a két gépen ugyan azt tudja szinte.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Payphone #195000 üzenetére
Néhány éve még én is bírtam a 30 FPS-t, győzködtem embereket fórumokban hogy nem az határozza meg a játékélményt. Aztán végignyomtam pár játékot 60-nal és már nem tudok visszamenni, borzasztóan zavar, "bántja a szemem".
A Stellar Blade-et akkor eszedbe ne jusson megnézni pro-n, az egyik legjobban sikerült patch
Én is ráfüggtem amikor megjelent még fat gépen, de játszottam a pron is, nagyon jó!
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Ctrl+Alt~Del #195006 üzenetére
Mert van ahol ótvar a performance mode.
-
PTM
aktív tag
válasz
Roland861010 #195004 üzenetére
De ehhez nem kell Pro, bár azon nyilván jobban néz ki. Viszont a Stellar Blade-ben az alapgépen is skálázott 4K@60 a target, Balanced módban.
-
TBT
addikt
Soon!
"Assassin’s Creed Shadows Update 01.005.098 Added to Database." -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Roland861010 #195004 üzenetére
Én nem konzolról beszéltem. Hanem arról, hogy ha egy adott játékban elérhető a 60 és a 30 is, miért játszana bárki a szarabb 30-on?
-
PTM
aktív tag
válasz
Roland861010 #195002 üzenetére
PS5-ön 4K kijelzővel nincs is értelme a Performance módnak abban a játékban. Ugyanúgy 60 FPS, csak 2160p helyett 1800p a felbontás (checkerboard).
-
Roland861010
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #195001 üzenetére
Mert gondolom nem PRO-n játszik? Annak a választási lehetőségnek elég komoly ára van. Az a 200k mondjuk amit a saját használt gépére rá kell dobni az embernek vagy telibe áron megvenni. ( Hardveren 300k - boltban 330k vagy 370 ha a lemezes kell)
30+ FPS-ert ami ugye nem is biztos hogy meg van .
Lehet csak 10 vagy 20 FPS.
Itt inkább az új technológia ami értékelendő szerintem.
De az sem biztos hogy ér ennyit. -
Moby
veterán
válasz
Roland861010 #195002 üzenetére
A PS5 nem támogatja az LFC-t, szóval 30fps-en már inaktív a VRR.
-
Roland861010
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Windows 11
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest