Hirdetés
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
F-ECT$ #194216 üzenetére
sziasztok !
Pont nálam is kezd betelni a Fat gép SSD-je és nem szivesen uninstallálnék se Tekken7-8-at, se Mortal Kombatokat, se Fortnite-ot......szeretem ha minden fent van amikkel játszok.
....szóval mi volna az a best buy, de megbizható és már bizonyitott SSD márka, konkrét típus amiben esetleg merjek gondolkozni ?
....inkább 2 TB-ra gondoltam, de talán az 1Tb is elég volna már....főleg hogy az valóban tisztán 1 Tb lesz már....és max GTA5 és később GTA6 lenne rajta, esetleg még egy újabb Mortal Kombat ha addig kijönne pl.
-
pzstm
titán
Nah Sony-t is (ahogy varhato volt elerte a vamok problemaja…)
kivancsi vagyok mi fog valtozni…illetve csak az USA-ban vagy szepen global szetpakoljak az extra koltsegeket -
raziel01
veterán
Steelrising: 3 óra után rá is untam. Nem egy Lies of P vagy Dark Souls.
Ami előnye, hogy állítható a nehézség de ezáltal hátrány is, mert sokszor úgy érzi az ember, hogy minek szenvedjen a gyári fokozaton akármelyik bossal.Robocop: ez egy tisztességes iparosmunka. kb 6 órám van benne. Mindenképp végig fogom vinni. De számomra félelmetes, hogy mennyire bugos. Konkrétan az első nagyobb helyszín ahol a játékterem is van. Van ott egy széf. 1-2 kisebb mellékszál teljesítése után akartam visszamenni kinyitni a széfet de nem enged ki a játék utána a helyszínről. Úgyhogy csak mentés visszatöltés segített. Akkor az utcán sétálva olyan párbeszéd hangzott el ami már meg lett csinálva küldetés. Maga az ember nem volt már ott de hang az ment. Volt a rádiós mini küldetés ott meg már a rádiót is széttörtem és pár küldetéssel később még nyomatták a zenét a már ott sem lévő srácok. De nem gamebreaker bug csak furcsa. Utána pár órán keresztül nem futottam bugba. Majd látjuk de nekem kb egy 8/10 idáig és meghozta a kedvem újranézni a filmeket.
-
LÁZ
addikt
válasz
Farkassacred #194291 üzenetére
tán nincsenek ilyen questek benne?
@Elderath: azért gyanús, hogy fallout2/vicser szintű sidequesteket senki se vár egy ac-tól, de egy ac-hoz képest bőven rendben van a cucc, de én amúgy is túrista vizummal megyek az open worldokben, szóval mindenki meg lesz találva/kérdezve...
-
raziel01
veterán
[link] The Outer Worlds 3.725 Ft
[link] The Outer Worlds: Board-Approved Bundle 7.516 Ft (DLC-vel együtt)
[link] Saints Row: The Third Remastered 2.258 Ft (nekem ez a rész tetszett a legjobban)
[link] Saints Row IV: Re-Elected 1.872 Ft
[link] Leisure Suit Larry - Wet Dreams Saga 1.219 Ft
[link] Sherlock Holmes - Absolute Deduction bundle 3.598 Ft (3 sherlock +Sinking City)
[link] Steel Rats™ Deluxe Edition 558 Ft
[link] Steel Rats™ 374 Ft
[link] Far: Lone Sails 558 Ft
[link] Suicide Squad: Kill the Justice League 2.749 Ft
[link] The Sinking City PS5 1.878 Ft
[link] Sniper Elite 5 Complete Edition 10.247 Ft (az alap benne van ps+ extrában) -
Payphone
tag
Sziasztok! Csak nalam fordul elő az hogy a konzol az istenert nem akar alvo modba menni? Par eve volt mar egy ps5-om ott is ugyan ezvolt, most a hetekben vettem egy ujat es ugyan eg a hiba. Se a kontroller nem kapcsol ki se a konzol. Bevan allitva minden szepen, anno is bevolt mennyi ido utan aludjon el. Masnal is volt ilyen tapasztalat?
valamint egy masik kerdes, csak en erek hozza “legyintessel” sokszor a touchpadbez pont amikor nem kene egy nagy harc kozbe es bejon valamilyen menu?
-
Elderath
addikt
válasz
markknight #194285 üzenetére
Ne tedd, nincs benne
-
Elderath
addikt
válasz
pzstm #194282 üzenetére
60 óra volt nekem, de bőven elég is volt. Nekem kb fél térpék nincs felfedezve, de 0 motivációt érzek, mert kb ugyanúgy néz ki minden, nem beszélve arról hogy mennyire idegesítő a játékban a közlekedés a vékony utakon. Még az "auto follow road" ficsőrt is kiszedték csak tudnám miért. Normális mellékküldetés sincs szóval semmi értelme felfedeznem a többit azért, hogy a játék hozzáadjon még egy kört a másik 25 mellé a küldetés fülön
-
-
Elderath
addikt
Nekem AC Shadows act 1 végéig tetszett. Utána iszonyat nagyot esett. Combat unalmas lett, nincs egy normális mellékküldetés a játékban a random assassination küldetések mellett, ami nem kicsit gáz szerintem és azok a küldetések iszonyat repetatívak. Graf vitte el a hátán a végéig nálam, de 30 óra után már azt kívántam legyen vége.
Ez van amikor 10 studió dolgozik egy játékon és mindenki mást csinál, szó szerint szart dobálnak a falra és remélik hogy valami ottmarad. Szerintem ha nem váltanak megint formulát számomra ennyi volt az AC sorozat. Ja ha már AC... a játék 10%a kb assassins creed a másik 90 teljesen random történet szempontjából. Úgy néz ki manapság elég a tornyok meg a hidden blade és a játék máris assassins creed
-
-
Beegabor81
tag
Meglátjuk, meglátjuk
-
Wesder
titán
válasz
Beegabor81 #194273 üzenetére
Ma màr szerintem ne igyàl többet, mert félrebeszélsz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LMAO. Még meg sem jelent, csak a drágább kiadás játszható.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hatalmas bukta? Sorban kapja a 8 pontos értékeléseket.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Matematikus maga vagy ezt hogy számolta ki?
-
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84 #194270 üzenetére
Hatalmas bukta lesz sajna, úgyhogy van rá esély
-
pzstm
titán
válasz
Siman. En azt mondanam akar iden is. Durvan jo lett szerintem
-
Wesder
titán
válasz
Van.
-
Szilágyi84
senior tag
South of Midnight szerintetek van esély Ps5 re későbbiekben?
-
chris0000
őstag
válasz
nincsnév007 #194247 üzenetére
hi. később tervezik, bár ha már végigviszi az ember, utána nem tudom még érdekes lesz-e az újrajátszás.. kérdés mekkora az újrajátszhatósági faktor a játékban..
-
NemMo
őstag
válasz
nincsnév007 #194250 üzenetére
Még én is kitöltöttem, pedig csak xboxon játszom.
-
sittes79
addikt
válasz
Done
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007 #194260 üzenetére
Legyen így. Persze ehhez kell az is, hogy az emberek megvegyék a játékokat.
-
PTM
aktív tag
válasz
Kitöltöttem, mert tudom, hogy egy rétegnek fontos. Remélem, összejön a projekt, annak ellenére, hogy engem egyáltalán nem érdekel a magyar szinkron vagy felirat. De valószínűleg az ilyen információ is számít nekik.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nincsnév007 #194253 üzenetére
Rajtuk múlik a legkevésbé (mármint a PS Magyarországon), nem ők döntenek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Az évek során erre számos próbálkozás volt, de mindig arra jutott ki a téma, hogy rajongói (és a Szinkronsarok is az, hiába full profi és ismert színészek) fordításokat, feliratokat, szinkront nem tesznek bele a kiadók a játékaikba, max néhány indie.
Vélhetőleg a kiadók nem akarnak pénzt költeni rá úgy, hogy tudják hogy az adott országban, régióban nagyon kevesen veszik meg összességében a játékokat. Persze mondatni hogy a közösség összedobja a pénzt nekik erre, de gondolom ezt nem tudják beleépíteni a pénzügyi negyedéves jelentésbe. (nem is tudom hogy legális-e ez részükről, nyilván nem értek hozzá)
Persze nyilván az lenne a legjobb ha tényleg megtörténne a csoda és valamilyen előrelépés lenne ez ügyben, pont ezért kapott egy kitöltést tőlem is (holott nekem nincs is rá szükségem), de ne érjen senkit csalódásként ha végül mégsem lesz belőle semmi.
Addig meg marad az PC-s mókolás meg az a néhány kivétel, aminél a Sony vagy a Microsoft úgy dönt, hogy kifizetik a feliratozásokat.
-
-
Mr X
veterán
válasz
nincsnév007 #194253 üzenetére
Gondolom azt akarják felmérni, hogy a munkájukkal tudnak-e bevételt termelni. Ingyen nem fogják tudni a végtelenségig csinálni.
-
válasz
Kitöltöttem!
Ez azért is nagyon szuper lenne, mert a mostani nem hivatalos szinkronokkal konkrétan semmire sem megyünk. -
proly01
őstag
Azt meg tudja mondani valaki aki játszott a mandragora demoval,hogy átvehető lesz a haladás vajon a teljes játékba?
Illetve lemezes verzió lesz belőle?
-
nincsnév007
addikt
[Magyar szinkron konzolokra és PC-re már a megjelenéskor? ]
Kérdőív link: [Kérdőív]
Kérlek töltsétek ki, én ki töltöttem ha már ennyit megtehetek hogy legyen magyar felirat és vagy esetleg szinkron hát ha -
chris0000
őstag
Hi. elérhetővé tették a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demoját PS5-ön is.
Próbáljátok ki, baromi jó szerintem. ápr.17 a teljes megjelenés. Magyar fejlesztés, magyar felirattal, később patch formájában bekerül majd a szonkron is. üdv.
Nem kell hozzá premium előfizetés! -
Az exkluzívok sorát végül is a pókember 1 remastereddel folytatom. A beállításokban van 120hz mód a tv-m 144hz-t bír elvileg. A 120 hz-re 40 fpst ír a játék beállítás menüjében. Ezt 1080-ben tudja csak vagy 1440p, esetleg felskálázott 4k vagy milyen felbontás mellett? Nekem a látvány fontosabb és fhd-ben semmiképp se szeretnék játszani vele.
-
nincsnév007
addikt
nekem egy razer blackshark v2 x van jackes, teljesen meg vagyok vele elégedve, nagyon kényelmes, hangzás is jó.
-
proly01
őstag
Már nagyon vártam a mandragorát. Remélem sikere lesz. Megérdemelnék. Nekem demo fél óra után nagyon bejött.
-
bmakszim
senior tag
válasz
Rogiii #194229 üzenetére
Nova 7X-et használok, ez ugyanez, csak megy Xboxszal is. Szerintem fasza, tisztán szól, szerintem elég jó a tere is a játékokhoz és marha kényelmes, egész nap tudnám viselni. Csak néha berecseg, vagy nem is tudom, hogy írjam le, mikor a sávszélesség alacsony lesz és nem megy át rendesen a hang. Még nem jöttem rá, hogy az adóvevőjét zavarja valami, vagy mi baja van.
Egyébként, ha nem kell a szimultán bluetooth és 2.4ghz-es hang, akkor a Nova 5-tel jobban jársz, mert azt lehet mobil appal is konfigolni miközben a konzolhoz van csatlakoztatva, nem kell PC-re kötni. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Rogiii #194227 üzenetére
Vezetékes fejhallgatót közvetlenül a kontroller jack csatlakozójába tudsz dugni, vagy egy, a konzol USB portjába csatlakoztatott külső hangkártyába.
Ajánlott márka a Steelseries, több headsetjük is kiváló, hacsak nem vagy audiofil, jók lesznek zenehallgtásra is, ha meg igen, akkor zenehallgatásra inkább dedikáltan ehhez való fejhallgatót használnék. Mennyi a keret amit rá tudsz szánni?
Én Razer Barraduca X-et használok, ami inkább a büdzsé kategória teteje (már ha a 30 ezer forintos árat annak lehet hívni). A márka megítélése vegyes, de ezzel a típussal egyelőre nem érzem úgy, hogy mellélőttem volna.
-
Rogiii
aktív tag
válasz
allnickused #194224 üzenetére
Ha már ez a téma én is szeretnék egy fejhallgatóra beruházni ps5-höz, de jó lenne ha zenehallgatásra is jó lenne.
Vezetékes fejest, hogyan lehet csatlakoztatni?
Ki milyen fejhallgatót ajánlana?
Jöhet vezetékes és vezeték nélküli is. -
válasz
denko #194219 üzenetére
Igen, ez is szupernek tűnik, annyi, hogy kicsit várni kell rá, mert előrendelhető státuszban van. A tudása hasonló a Creative adapteréhez, csak jóval olcsóbb.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Beegabor81 #194212 üzenetére
Én szerintem csak holnap tudom kipróbálni, már nagyon várom
ProEvoFan: én is támogatni szeretném őket, kb ennyire számítottam
-
válasz
denko #194211 üzenetére
Általános Bluetooth adapter az nem jó hozzá, csak olyan, amit hangkártyának érzékel. Ezeknél a párosítást és csatlakozást nem az operációs rendszer, hanem maga az adapter végzi el.
Ilyen olcsóbb adapter pl. az Ugreen CM408, de ez csak SBC kodeket támogat. Ha aptX is kellene, akkor valamelyik Creative BT-W jó választás lehet, csak elég drága.
Ami viszont nagyon fontos, hogy a fülesnek, illetve fejhallgatónak legyen low latency módja (és ezzel legyen kompatibilis az adapter), különben túl nagy lesz a hang késése a látott képhez képest. -
markknight
veterán
válasz
republic666 #194208 üzenetére
Kicsit más volt a két játék büdzséje is
-
denko
senior tag
Srácok, tudtok ajánlani usb Bluetooth adaptert a ps5 hez?
Headphone t akarok csatlakoztatni, de úgy néz ki nem ismeri fel a tplink donglet a PS. -
RolEnD_
tag
válasz
republic666 #194208 üzenetére
Jó, jó, tudom. De az RDR2 másik liga. Mondjuk úgy, hogy az AC-tól nem vártam ezt, egy rockstar játék esetében pedig tudjuk előre, hogy letépi az arcunkat.
Reménykedtem, hogy jó lesz, szép lesz a Shadows, de így is sikerült meglepnie.
-
Bencus88
nagyúr
Tölthető a Mandragora demo!
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Ugye említettem hogy vettem ps5 slim digital verziót, ami elvileg 1024 GB memóriával rendelkezik, viszont beállításoknal csak 850GB T látok, ennyit nyom az OS?
ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox Series S
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps5 slim
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest