- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Szada85 #85034 üzenetére
A 3. gomb azért érdekes, mert tudomásom szerint C zafinál csak 2gombos létezik, viszont a csomagtartó zárja motoros, ki tudja külön nyitni (csak a zárat, a az ajtót fel nem
, motoros ajtó nyitás csak az insigniában van)
A 4. gomb meg tök hasznos lehet, mert most is be van kapcsolva a köszönő fény, csak túl sokszor kapcsol be fölöslegesen.
Meg alapból egy kulcs felprogramozása kihívás (és rizikós).Eddig papoltam nektek, az op-com verziók közti különbségről (1.45, 1.59, 1.60, 1,64, 1,70, 1,95), de most kiégtem. [link] (igazából csak annyit mondtam, hogy canbuszos autókkal az 1.60 és annál újabb verziók működnek)
Van egy oc falsh nevezetű program (általában jön a kínai op-com szoftverrel), amivel az interfészt (magyarán az op-comot) lehet frissíteni, flashelni, és ezekhez is vannak fw-k. De itt a videóban gyakorlatilag azt csinálják, hogy betöltik a régi fw-t, és csak átírják a verziószámot 1.8-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest