Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen videókártyát?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Szada85
üzenetére
Jah az oke, amit belekalkulalsz, azzal nincs is baj. Legyen kicserelve, mert ki kell ennyi idösen/ennyi km el. Nalam pl az verte ki a biztit, hogy megvetelt követöen egymas utan jöttek elö a dolgok.
Jött valami, ok, megcsinaltatom, hurra, hopp megint valami....mi ez, nyomozas, megcsinaltatom, hurra...hopp megint valami....
Nem az anyagi vonzata miatt, hanem a bosszusag...amikor ugy ültem be reggel az autoba, hogy ugye most nem egett ki egy izzo sem, nem vilagit valami sz@r
....persze ez vermerseklet függö....de en olyan vagyok, hogy azonnal felhorkantam, hogy rohagggggyonmegazopel.....veszek egy uj suzuki splasht 
Uj autok: hat igen...ez egy jo kerdes. Ugyanakkor egy most uj disel passat lehet megsem eri azt a kort, hogy 15 eves legyen, mert már nem közlekedhet kb az utakon
Baromi erdekes ami jön hamarosan az autozasba szerintem.
Meg az is ilyen felfoghatatlan es erthetetlen szamomra, hogy van egy Tesla mondjuk, ami önvezet meg nem tudom, aztan a kötelezö szervize, meg karbantartasa olcsobb, mint egy 1,4 szivobenzinnek....ha baja van akkor meg az update este a garazsban megoldja reggelre
siman ez a jövö szerintem es ugy nez ki möködökepes is lesz(#80593) senzaj legtömegmerö, egr ...nem tudom
kene azert egy hibakod a tovabbhaladashoz
külföldi forumokban probalkozz meg a hibajelenseg raguglizasaval talan. Remelem hamarosan megoldod! Majd mindenkepp szamolj be a fejlemenyekröl.Nekem a TÜV meglett, bevallt a hibakod törlesem

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
....persze ez vermerseklet függö....de en olyan vagyok, hogy azonnal felhorkantam, hogy rohagggggyonmegazopel.....veszek egy uj suzuki splasht 
Baromi erdekes ami jön hamarosan az autozasba szerintem.
kene azert egy hibakod a tovabbhaladashoz