Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz Szada85 #80576 üzenetére

Jah az oke, amit belekalkulalsz, azzal nincs is baj. Legyen kicserelve, mert ki kell ennyi idösen/ennyi km el. Nalam pl az verte ki a biztit, hogy megvetelt követöen egymas utan jöttek elö a dolgok.

Jött valami, ok, megcsinaltatom, hurra, hopp megint valami....mi ez, nyomozas, megcsinaltatom, hurra...hopp megint valami....

Nem az anyagi vonzata miatt, hanem a bosszusag...amikor ugy ültem be reggel az autoba, hogy ugye most nem egett ki egy izzo sem, nem vilagit valami sz@r :D ....persze ez vermerseklet függö....de en olyan vagyok, hogy azonnal felhorkantam, hogy rohagggggyonmegazopel.....veszek egy uj suzuki splasht :DDD

Uj autok: hat igen...ez egy jo kerdes. Ugyanakkor egy most uj disel passat lehet megsem eri azt a kort, hogy 15 eves legyen, mert már nem közlekedhet kb az utakon :)) Baromi erdekes ami jön hamarosan az autozasba szerintem.
    Meg az is ilyen felfoghatatlan es erthetetlen szamomra, hogy van egy Tesla mondjuk, ami önvezet meg nem tudom, aztan a kötelezö szervize, meg karbantartasa olcsobb, mint egy 1,4 szivobenzinnek....ha baja van akkor meg az update este a garazsban megoldja reggelre :D siman ez a jövö szerintem es ugy nez ki möködökepes is lesz

(#80593) senzaj legtömegmerö, egr ...nem tudom :F kene azert egy hibakod a tovabbhaladashoz :F külföldi forumokban probalkozz meg a hibajelenseg raguglizasaval talan. Remelem hamarosan megoldod! Majd mindenkepp szamolj be a fejlemenyekröl.

Nekem a TÜV meglett, bevallt a hibakod törlesem :))

Új hozzászólás Aktív témák