- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy a plázák tele vannak, de nekem olyan érzésem van, hogy a tömeg nagy része melegedni és unalomból bámészkodni jár oda, nem vásárolni.
-
válasz
milkabrams
üzenetére
Hidd el megértem. Poénnak szántam,amit szerintem rajtad kívül mindenki tudja.
-
válasz
milkabrams
üzenetére
Teljesen jogos,itt sinylődök Szentendrén éhen szomjan,a Pestiek meg élnek mint hal a vízben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
milkabrams
őstag
Akik szerint van pénz lóvéra, szívesen kocsikázok egy kicsit az Ormánságban 2 héttel fizu után, amúgy nem csak Budapest meg Győr létezik.
-
-
Én is ATOM CSÓRÓÓÓÓÓ vagyok,kértem Graphics -tól meg cs.zs-től egy kis lét de........nem adnak na
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MLA
aktív tag
Ma reggel települt.
-
cs.zs.
veterán
Van plázás/kocsikázós réteg is, igen. De az nem minden. Szét kell nézni a falvakban is, ahol 130.000 Ft-os nyugdíjból élnek emberek, és minimálbérért van foglalkoztatva a település lakosságának fele, na meg persze egy nagy rakás cinege, akik nem dolgoznak sehol, és 30 évesen a 10.gyereket szüli az anyuka.
Ez nem látszik a pláza folyosóján.
Én mindkettőt látom. -
rtrace
tag
Csak talán nem mindegy, hogy mondjuk 9, vagy inkább 16 éves átlagéletkorú autókkal vannak-e tele azok a parkolók... Boltokba meg kénytelen menni mindenki, aki nem akar éhenhalni és szakadt ruhákban járkálni, ebből sem az következik egyből, hogy olyan baromi jól állnánk vásárlóerő tekintetében. Nem hogy az említett 50-60-80 milliós nyugati "felvevőpiacokhoz", de egy Csehországhoz képest se.
-
F.tibooo
aktív tag
Ez hír? Hol van hazai forgalomban a V60? Vagy miért nincs akcióban a Vívo X300 Pro? Vagy mikor jön a Vívo X300 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Inkább védi a védhetetlent mint te is........
Hiába látszik úgy hogy tele a pláza, de a boltok kb. üresek. Élelmiszer meg mindig kell