- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Blu-ray írót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ami elvileg most tuti vétel az a xiaomi 15 T pro. Egy barátomnak van, fotózás terén eléggé jó, sőt. Még pénzem is marad.. Videózásban az iPhone a király, de már annyi negatív élmény ért, hogy ez nem kárpótolja

alternatíva: 16 pro 18-as iOS-el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zsolt,72
senior tag
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Vivo szerintem.
-
válasz
Foglalt név
üzenetére
Bog csinalt tesztet es mutatott Google, Smasung es Honor variaciokat, kisebb meretben, amiknek eleg jo a kameraja. A cegnel pl iPhone 16e van halomban, ha eleg a sima kamera, akkor az is jo telefon.
-
g4mer
senior tag
szerintem nagyrészünk visszamenne 18-ra
Én annyira bánom, hogy nem állítottam vissza 18-ra, amíg lehetséges lett volna. Buktam volna az összes adatot ami ne icloud-os, de megérte volna rászánni azt a 2-3 órát, hogy újra letöltsem az appokat. Most a telefon eladása következik hamarosan.
-
iOS a ceges telomon (Se2020) nagyon gyorsan meriti az akkut mar. Rengeteg MFA promptom van, ezert sokat is megy bekapcsolva a kijelzo. az a random belassulas pedig nagyon idegesito. Neha amugy minden megroccen, hollott csak egy-ketto appom megy. En visszamennek iOS 18-ra.
-
Tőlem ment az m1-es air is, az feleslegesen erős volt nekem a youtube-hoz meg a böngészéshez
Lett egy poco pad m1 12000-es akksival szinte lemeríthetetlen
Az órával kezdtem a cserét, meguntam a napi töltögetést, amazfit active 2 nfc-t hetente töltöm, zafír üveges akciósan 42 volt az alzánál -
Alusky
senior tag
Nekem már a 16 utáni variálás is sok volt, sokkal szarabb lett a képek és a kamera menü is, eszembe sincs megfejelni ezzel az üveges cuccal.
-
.Szaki.
addikt
Nekem is a 11 jutott eszembe a 26 "sikeréről", de szerintem ez még a 11-et is bőven felülmúlja. Ennyi bugot és microlaggot még életemben nem láttam iPhone-on. Ráadásul akkoriban még megvolt az, hogy tényleg ha valami gebasz volt, akkor azt a következő verzió már megoldotta. Most már nem tudom hányadik frissítés ment rá és ugyanúgy fennállnak a hibák.
-
nonsen5e
veterán
válasz
janeszgol
üzenetére
Igen, ezt tudom, elírtam.. "még csökkentett átlátszósággal is" akart az lenni.

Amúgy ez az egyetlen öröm az ürömben, hogy amíg a saját maguk által frissen belepakolt bugokat javítják (leginkább 0 sebességgel), addig sem jut idejük AI mételyt pakolni minden appba amiben arra az égvilágon semmi szükség nincsen.
-
janeszgol
félisten
Ezért sem vacakolnak saját AI-val, ami vinné az időt. Ráfekszik a cég a hibajavításra.
Az átlátszóságot le tudod csökkenteni. Beállítások > Kisegítő lehetőségek > Kijelző és szövegméret menüben megtalálod. -
nonsen5e
veterán
iPad 9-re véletlenül feltettem első nap. Legnagyobb hiba volt..
Használhatóság romlott sokat - még csökkentett láthatósággal is nehezebben vehetőek ki az ikonok, mert kitalálták, hogy az üveges gombok fehéres háttéren fehéresek legyene, és amint fekete hátteret érzékel, rögtön vált feketére. Ez szolid színeknél nem is akkora baj, de egy ábrákkal teli könyvben sokszor olvashatatlanná teszi a gombok tartalmát.
Soha ennyi UI bugot rendszerben, és a default appokban (főként Apple Notes és Books) nem láttam.
Sokkal lassabb lett a rendszer, mintha egy frissítéssel 5 évet öregedett volna.
-
1995M
tag
fake news
The news media blew it again: iOS 26 adoption measured only third-party browsers
Safari User Agent miatt van a félreértés. App fejlesztők adatai reálisabb képet mutatnak 50-60% már új rendszeren. 26.1-től, novembertől kezdte az Apple nagyobb hullámban az automatikusan telepítést.
-
tomiivagyok
aktív tag
persze, hogy lassú a terjedése, mert egy nagy kalap tudjuk micsoda az új iOS úgy, ahogy van.
mondom ezt úgy, hogy már 10 éve iPhone-t használok, de amióta kijött az új iOS, és feltelepítettem, azóta nagyon gondolkodom azon, hogy inkább veszek egy Pixel 10-et, és hagyom a francba az iPhone-t.
mindezt mondom úgy, hogy nem iPhone 11-re raktam rá az iOS 26-ot, hanem egy 15-re, ami egy két éves hardver, nem kéne, hogy problémát okozzon, mégis konkrétan 30 percre használhatatlan lett 15 perc twitch nézése után. Érdekes, OP9 ilyen problémát nem produkál.
bocs, kikívánkozott belőlem
-
dnelb
veterán
jöhet az a likvid slider. Amig az nincs jó nekem a 18.7. Úgysem tudják elkerülni, kár húzni. Ugyanakkora bukó lett mint az "AI" dolgaik.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
A kedvencem az ikonok ujrarajzolasa amik mappaban vannak. Tiszta szegyen.
-
roli543
őstag
A nemrég lecserélt 13 minimnek nem volt baja az uj rendszerrel egyáltalan. Meg is lepődtem.
Az uj 17Pro szintén semmi baja nincs. Teszi a dolgát. -
janeszgol
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nálam nincsenek ilyen gondok, több tableten van iPadOS26, illetve 1-2 telón van egyelőre iOS26.
Csak azt nem értem, hogy ez már rendszeres az Apple-nél. Tehát az iOS11-től nem volt olyan ev, hogy az alap OS hibátlan legyen. Akkor minek a 3-4 hónapos nyílt bétatesztelés? Átlapoltan a developet bétával. (Mindig a dev béta indul el, majd utána az open beta.) -
Foglalt név
addikt
6-7 év óta először azon kapom magam, hogy telefon teszteket olvasok, mert napi többször nem működnek alap dolgok.
Lefagy a kamera, szétcsúszik a billentyűzet, nem lehet elolvasni oldalakat, mert lelóg a képernyőről (nem lehet méretezni).
Az egyetlen ami jobb, hogy a BT stabil. -
ruppi
csendes tag
.
-
janeszgol
félisten
Az Apple-nek olyan az iOS26, mint a Xiaominak a HyperOS. Csak erről még nem menekülnek az emberek olyan látványosan, nem szaporodtak meg gyanúsan az eladó mobilok.
-
hemaka
nagyúr
Olyan rossz, mint macen, de legalább azon lehetett downgradelni, itt meg nézegethetem minden nap.
-
Prymus X.
tag
Szégyen ez az új iOS fejlesztésnek titulált valami. A 13 Minim tökéletes volt a 18-as verzióval, bár nem minden évben sikerült nekik, de jó ideje kiváló volt. Most meg egy szaggatós 2012-es gagyi kísérleti android lauchernek néz ki, amin ultra lassú az animáció, mintha valaki azt képzelné, hogy én animációt szeretnék nézni, ahelyett, hogy gyorsan hatékonyan használnám. 26.2-ig a legújabbakon is szaggatott a baloldali gyors menü előhívása. Ultra gáz. Nem csoda, hogy nem terjed. Ha nem esik le nekik akkor semmi. A "csökkentése", meg kiheréli az egészet, nem visszaállítja az eredeti megjelenést, szóval még gagyibb. Le is cseréltem, pedig nem terveztem. Volt benne akku csere is, hogy tovább tudjam használni. A méret volt a lényeg, hogy egy kézzel gyorsan le tudjam fotózni a család rohangáló legkisebb tagjait, de mire lejátsza az animációt 1-1 funkció elindításakor, a gyerek már rég mást csinál mire lefotóznám. A legegyszerűbb Pixel 9a űrhajó lett hozzá képest, pedig a 13 mini egy ékszer.
-
matyioe
csendes tag
Asszonypajtás 15-ösén is fent van, nálunk ő a béta teszter
Ott összességében a 26.2 egész jól muzsikál, de azért látni meg-megdöccenéseket, amik előtte nem voltak ott. Mondjuk neki tetszik a Liquid Glass...Jövőben azért jó lenne, ha tényleg a megbízhatóság lenne a legfontosabb prio egy új verzió kiadásakor, mert UI izlés és megszokás kérdése inkább
-
Mr President
senior tag
Én is kivártam a telepítéssel a 26.1 megjelenéséig, de nem tapasztaltam semmi problémát. Jelenleg pedig a legfrissebb verzión vagyok, teljesen rendben van szerintem.
-
hankock
tag
Amint ki lehet kapcsolni ezt a "üveg förmedvényt" már rakom is fel.
-
scdlsc
senior tag
Azt nem értem, hogy aki felrakta a 26.1-et az miért nem frissít 26.2-re? Nálam a 26.2 13 mini esetében megoldott minden problémát. Kivéve a felhasználói felület hülyeségeit. De azokról meg szorgalmasan küldöm a visszajelzéseket.
-
Zsolt,72
senior tag
-
matyioe
csendes tag
Eddig minden iOS verziót day1 feldobtam, mert úgy általában nem volt rossz tapasztalat velük, ha pedig mégis volt valami baki, akkor a xx.1 vagy xx.0.1 mindig hozott javítást rá. Ez volt az aminél az új UI miatt nem toltam fel elsőre, és de áldom az eszem/megérzésem érte
Kb mindenhol azt olvasni, hogy mekkora szemétdomb lett. Nem akarom tudni első kézből, jó a 18 is még egy darabig...nagyon kíváncsi vagyok hogy az AI blama és most az iOS 26 csirke kezdése után mennyi idő kell nekik összeszedni magukat. Pénz elvileg nem akadály... -
AnonymusX
őstag
Talán most felgyorsul, ugyanis az iOS 26.2 megjelenése óta azok a telefonok nem ajánlják fel az aktuális iOS 18 verziót, amelyeken támogatott iOS 26.
-
MikeWazowski
veterán
Jó is volt az a 18.7-es verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)