Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Markizmark #77363 üzenetére
Én csak a rendszámhoz raktam, a többit is ki lehetne cserélni, de annyira nem merülök bele, ezeket is inkább csak azért mert kevesebbet fogyasztanak mint az izzók, ha kinyitok egy ajtót, esetleg szerelgetek akkor egyből kapcsol 4 ajtó, beltéri + ha be vannak kapcsolva akkor a kapaszkodók is, ez így máris 70W, a ledek pedig töredékét eszik, + b vekiben a hő tönkreteszi a kilépőfény burkolatát. A rendszám adta magát, ha valaki kötekedik akkor akár előtte is vissza tudom rakni a gyárit, az összes ott van az autóban
A fényük nagyon jó, ezekkel tényleg mindent lehet látni.
Középső beltéri világítás is elkészült, Can busos smd ledeket kapott, ezekkel nincs gond:
[kép] [kép] [kép]Osram izzót két hónapja vettem 40e forintért, xenon pár és minden első valamint hátsó azaz minden külső izzó osram az autóban, kivétel a rendszám. Jah, van még LED az elejében, osram menetfény
zolikaDB: be nem szereltem, de van egy párom eladó, B2 vectrából valók, hibátlanok, írj ha érdekel
Nagyon bonyolult nem lehet a bekotése, egy szál az ajtónyitás érzékelőtől, egy pozitív és egy test nagyvonalakban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest