- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Opel Zengő - Pécs
Távolabbi rokonom az Opel Gemences flottavezető igy durva storym van..
Rendeltem egy Astra GTC Turbo feliratot 7490 Ft helyett. 4480Ftért kaptam. Tech 2-vel előhouzták a fedélzeti számítógépet ingyen.. Felrakták a motorjelzést ingyen, időpontot kaptam az ingyenes fényszóróbeállitásra. és ráadásul le is mosták.. Jah és ugye 2006ban még nem volt alapfelszereltség a tempomet pedig azt hittem van benn... így azt is beleteszik 13 ezer forintért.. Futómüvet ingyen kimérték és felhivta az emberem a figyelmüket hogy nekem csak beszerzési áron számoljanak munkadíj nélkül..! Véletlen futottam vele össze.. nem gondoltam hogy ezt megteheti...
Valami eszméletlen rendesek.. igaz jattoltam a szerelőknek 1-1 ezrest..Kicsit gáz dizelen a GTC turbo felirat de végülis van benn turbó..
Annyi hogy nem akar mindenki lenyomni..
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest