- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AMD Power #70790 üzenetére
Ezt nehéz megjósolni. Az elmúlt két évben jelentősen jól tartotta az árát a a G Astra, némileg még emelkedtek is az értékük, hisz vissza gondolunk,és volt itt téma is, nem is olyan rég ,tán egy éve, hogy akkoriban egy G Astra ami szép és jó volt, mint általad össze foglalt linkekben is megtekinthető. Nos azok 700- körül mozogtak, míg most ugyan az napjainkban 1M-körül mocorognak a piacon.
Én a kéket választanám, felszereltség, a kora, futott km-tere miatt. Na meg azt hiszem az a kék talán metál is. Csak a kereket selejtezném, új dísztárcsa, vagy alufelni , hozzá illő új gumikkal, egy örök darab marad.Többire nem térnék ki, mert lenne pontok amik érdekes lehet mindegyik kocsinál (gondolok itt a garancia adásra), de ha később veszel,most ez tárgytalan.
Úgy gondolom hogy egy év alatt jelentősen az áruk nem fog változni, inkább a felső szegmensben fog, gondolok itt J-K Astrákra, míg a G-H minimálisan csökkenni fog, vagy épp stagnálásba marad. Főleg ha azt veszem figyelemben hogy a használt autó piac jelentősen erősödött, és az idei évet is erősen kezdték. És továbbra is ez várható. Kereskedők ezt figyelemmel kísérve, nem hinném hogy ilyenkor fogják az autókat értéküket alább adni. Csak azok a példányoknál amik kintről jöttek. Ezért szeretem első körben megtudni hogy az adott autó Magyarországon "újonnan" üzembe helyezett. Mert kintről G Astrát szerintem nem érdemes behozni, mert nincs akkora érték többlet. És még ezt millió ponton lehetne nézni ,bármilyen szemszögből. De már így is többet írtam a kelleténél, és eluntad az életed
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged