Hirdetés
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
amargo
üzenetére
Én is nézegettem ilyeneket, nem rossz választás, vettem is volna ha nem maradok le 1-2 "tuti" vételről (végül Insigniában találtam megfelelőt, eddig nem bántam meg). Igazából alaposan utána kell járni a kocsi előéletének, mert 10ből 9-nél vissza van tekerve az óra (tapasztalat), persze ez más típusokra is igaz. Kérd el az alvázszámát amit kinéztél, menj be egy Opel márkakereskedésbe, és a szerviz felvevő részlegen kérd le az adatait (hivatalosan nem adhatják ki, de ha megmondod nem akarod elvinni az adatokat, csak nézzenek már rá, mert most akarod megvenni, akkor általában megmutatják. Ha adott helyen nem megy, menni kell máshová), ha volt már márkakereskedésben bárhol, akkor látod mit cseréltek rajta milyen kilométerállásnál, és ebből már lehet következtetni. Ha itt minden stimmel akkor egy állapotfelmérésre mehet szintén Opelbe, elég olcsón csinálják (5 ezer), ha itt sincs vele nagy gond akkor lehet megvenni.
Amúgy mennyi rászánt keret átírás és egyéb költségek nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Tonnara di Scopello
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fűnyíró topik
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest