- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Dr. Gonzο & zolikaDB & Petyyyyy: Köszönöm az infókat.
Most álltam be, indult szépen. Hátha nem igényli már megint még mindig a törődést. 
Amúgy ma érdekes módon jártam. Nővéremnek nézegettünk autókat a debreceni úton nyiregyen. Jó kis renault twingo kemény tolótetővel, ez az igény. Közben nézelődtem, hopp egy szép g astra. 2000. 8. havi 5 ajtós 1.8 elegance. Gyári felni, motorháztetőn kulcs okozta karc de egészben szép és full fekete bőr, ülésfűtés. Na mondom ez érdekes lesz. Végignyomogattam mindent, órában 218.000 km, minden megy ahogy kell. Bőr kb mint az új, sehol egy repedés de még karcolás sem a kárpiton. Nézem az árát, 729K névre írva, forgalomba helyezve 2 év műszakival. Kérdezem a neppert, hogy mi a gond a kocsival. Válasz: Szerinted van vele baj? Mondtam, hát miért ilyen olcsó. Szerintem ritkán kérdeznek tőle ilyet, érdekesen is nézett. Mondja, hogy legyen drágább talán? Most vagy nem tudja, hogy csak a belső több mint 100K vagy valami nagy gond van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- 4TB Gen4x4 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most álltam be, indult szépen. Hátha nem igényli már megint még mindig a törődést.