Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz montyx #64063 üzenetére

1. Mi az a kuplung kapcsolo? :)

2. Passz

3. nekem a GTC verzio van sportfutomüvel, igy ez is passz.

4. Ez ilyen sajna...engem a derektamasz hianya zavart, de hatparnaval orvosoltam, igy egesz jo lett. Van amugy derektamaszos üles....gondolom nem kis költseggel, maceraval cserelhetö, nekem annyit nem er....bontoban nezd meg, esetleg e-bayen.

5. Erdemes egy utolagos könyöklöt beszerezni, kenyelemben is sokat dob + tarolo rekeszed is lesz egyböl ;)

6. Youtube on van egy csomo video, esetleg nezd meg. Amugy azt en is nyomoztam egy idöben, hogy nevezik, vagy hol lehet szerezni gyari kihangositos müanyag panelt a fejed föl jobb oldalra. Van gyari mikrofoos is es akkor ott a mikrofon. Asszem ez J astra, de ilyesmi ha minden igaz a H ban is

7. Ablakszigeteles sziszegese?

8. Ha szepet, igenyeset szeretnel, akkor gyari. ;) ha nem akkor meg neten nezel valami utolagosat....van millio varians

(#64006) Petyyyyy jaaaah, nem az, hogy bontoba vele :D csak tenyleg ilyen tesztelös üzemmodban mentem, hogy mi van ha nincs tempomat, nincs nagy gaz, hanem ovatosan, szepen, nyugisan....4,7-4,8 lett, aztan a varosban a lampak, gyalogosok lerontottam 4,9 körülre....de aztan visszafele beindult a dpf es pápá 5 alatti fogyi :O :D Varosban mondjuk 6-6,5 a normalis töle, szoval igy nezve a teszt jol sikerült :)

Új hozzászólás Aktív témák