Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
montyx
üzenetére
1. Mi az a kuplung kapcsolo?

2. Passz
3. nekem a GTC verzio van sportfutomüvel, igy ez is passz.
4. Ez ilyen sajna...engem a derektamasz hianya zavart, de hatparnaval orvosoltam, igy egesz jo lett. Van amugy derektamaszos üles....gondolom nem kis költseggel, maceraval cserelhetö, nekem annyit nem er....bontoban nezd meg, esetleg e-bayen.
5. Erdemes egy utolagos könyöklöt beszerezni, kenyelemben is sokat dob + tarolo rekeszed is lesz egyböl

6. Youtube on van egy csomo video, esetleg nezd meg. Amugy azt en is nyomoztam egy idöben, hogy nevezik, vagy hol lehet szerezni gyari kihangositos müanyag panelt a fejed föl jobb oldalra. Van gyari mikrofoos is es akkor ott a mikrofon. Asszem ez J astra, de ilyesmi ha minden igaz a H ban is

7. Ablakszigeteles sziszegese?
8. Ha szepet, igenyeset szeretnel, akkor gyari.
ha nem akkor meg neten nezel valami utolagosat....van millio varians(#64006) Petyyyyy jaaaah, nem az, hogy bontoba vele
csak tenyleg ilyen tesztelös üzemmodban mentem, hogy mi van ha nincs tempomat, nincs nagy gaz, hanem ovatosan, szepen, nyugisan....4,7-4,8 lett, aztan a varosban a lampak, gyalogosok lerontottam 4,9 körülre....de aztan visszafele beindult a dpf es pápá 5 alatti fogyi
Varosban mondjuk 6-6,5 a normalis töle, szoval igy nezve a teszt jol sikerült 
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új Xiaomi Mi Pro 2 Swiss Edition elektromos roller 300/600W
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak tenyleg ilyen tesztelös üzemmodban mentem, hogy mi van ha nincs tempomat, nincs nagy gaz, hanem ovatosan, szepen, nyugisan....4,7-4,8 lett, aztan a varosban a lampak, gyalogosok lerontottam 4,9 körülre....de aztan visszafele beindult a dpf es pápá 5 alatti fogyi