Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Én az oktatóm autóját egyszer sem a sajátomat már egyszer lepadkáztam (busz nem látott vagy nem érdekelte, hogy ott vagyok és már nem tudtam hova húzódni... éppen csak meglátszik a gumin).
Amelyikben én tanultam nagyon lassú volt
Gáz+kis motor nagy súly... ellenben indult 3-asból, az irányítása is jó volt + sokkal jobb nagy autón tanulni mint egy daewoo tico méretű autón (szerintem). Az is tetszett benne, hogy a belső tér óriási volt benne 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- FOTÓS beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gáz+kis motor nagy súly... ellenben indult 3-asból, az irányítása is jó volt + sokkal jobb nagy autón tanulni mint egy daewoo tico méretű autón (szerintem). Az is tetszett benne, hogy a belső tér óriási volt benne