- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Igazából ennyire még nem gondolkoztam bele, hogy milyen legyen, majd ha kezemben lesz a lóvé
Most egy clarion van benne, semmi bajom vele, csak nem cd-s
Azért azt meg szeretném..
Ajtóban meg 2 pioneer van, kb 16-osak, csak hátul is ott a hely, hadd legyen már benn 
Igazából én azon is gondolkoztam, hogy bontóból szerezni vmi gyárit, és azt megcsinálni, de panelban tökéletesen meg vagyok lőve ilyenek terén
Itthon mostmár cseszegetek mindenkit, hogy úgyis akarnak új kocsit, hát hozzák már előre, ha az enyim lenne, akkor nekiállhatnék teljesen, csak így még fater ezzel jár dolgozni, meg ilyenek, így csak nem bonthatom le
De terveim között szerepel a műszerfal full kék világítása (hogy fogom megcsinálni, még nemtudom
) a középkonzol szintén, szóval elleszek.. Elektróval nem lesz (remélem) nagy baj, mert azt lemegyek, azt megcsinálom, ahhoz nem kell műhely.. Ami kis forrasztások meg kellenek, azt fenn megcsinálom..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Fűnyíró topik
- NIOH 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most egy clarion van benne, semmi bajom vele, csak nem cd-s
Azért azt meg szeretném..
) a középkonzol szintén, szóval elleszek.. Elektróval nem lesz (remélem) nagy baj, mert azt lemegyek, azt megcsinálom, ahhoz nem kell műhely.. Ami kis forrasztások meg kellenek, azt fenn megcsinálom..