Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Olvasd el ezt a cikket [link]
Akár kevesebb, mint egy tizedmásodperc alatt fokozatot vált. Ennyi idő alatt senki nem tud egy hagyományos váltóval váltani. Ezért is alkalmazták Le Mans-ban először, mert gyorsabb, mint Jacky Ickx vagy Derek Bell.
Automatabol a mostani mitsu outlandert vezettem, meg a ceges q7 es, az tiptronic. Pontos automata valtotipusokban nem vagyok otthon
. Viszont a kormanyvalto mindegyiken volt es az nagyon szerethetö, ket kez a kormanyon es azt csinalsz amit akarsz, nem kell elengedni, valtas meg padlon allva is azonnal megtörtenik....nekem nagyon tetszik 
(#48624) F_Gergely ezt nem ertem mire irod. Pont ugyan ugy tudod kezelni, mint a manualis valtot. Ha atteszed manualba, oda kapcsolsz ahova akarsz.
(#48629) F_Gergely jah, olyat nyilvan nem tudsz....ketszer rahuzol es ott vagy 2 böl 4ben
teny ha nem tudsz anelkül elni, hogy 2 böl 4 be valts, akkor felejsd el az automatat 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Viszont a kormanyvalto mindegyiken volt es az nagyon szerethetö, ket kez a kormanyon es azt csinalsz amit akarsz, nem kell elengedni, valtas meg padlon allva is azonnal megtörtenik....nekem nagyon tetszik