- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Olvasd el ezt a cikket [link]
Akár kevesebb, mint egy tizedmásodperc alatt fokozatot vált. Ennyi idő alatt senki nem tud egy hagyományos váltóval váltani. Ezért is alkalmazták Le Mans-ban először, mert gyorsabb, mint Jacky Ickx vagy Derek Bell.
Automatabol a mostani mitsu outlandert vezettem, meg a ceges q7 es, az tiptronic. Pontos automata valtotipusokban nem vagyok otthon
. Viszont a kormanyvalto mindegyiken volt es az nagyon szerethetö, ket kez a kormanyon es azt csinalsz amit akarsz, nem kell elengedni, valtas meg padlon allva is azonnal megtörtenik....nekem nagyon tetszik 
(#48624) F_Gergely ezt nem ertem mire irod. Pont ugyan ugy tudod kezelni, mint a manualis valtot. Ha atteszed manualba, oda kapcsolsz ahova akarsz.
(#48629) F_Gergely jah, olyat nyilvan nem tudsz....ketszer rahuzol es ott vagy 2 böl 4ben
teny ha nem tudsz anelkül elni, hogy 2 böl 4 be valts, akkor felejsd el az automatat 
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Viszont a kormanyvalto mindegyiken volt es az nagyon szerethetö, ket kez a kormanyon es azt csinalsz amit akarsz, nem kell elengedni, valtas meg padlon allva is azonnal megtörtenik....nekem nagyon tetszik