- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
"Nem feltetlenül degradalas ez, en megertem ha valaki nem müszaki beallitottsagu es letojja ezeket a dolgokat"
Igen csak ez így nincs jól. Én sem festegetek (Bár ugy ott is modern művészet simán tolhatnám
) mert nem tudok. Ahogy az asztalos sem programoz repülőgép operációs rendszert.
Régen része volt a vizsgáknak az, hogy az autó alapvető műszaki dolgaival tisztában legyen a páciens. Még amikor én tanultam pár éve, akkor is, csak már senkit nem érdekelt akkor sem.
Biztos tipikus technikai beállítottságú gyökér vagyok, de szerintem aki nem képes néhány dolgot megtanulni az ne akarjon több milliós, potenciális tömeggyilkos fegyvereket vezetgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viccrovat
- Arc Raiders
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- NIOH 3
- További aktív témák...
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) mert nem tudok. Ahogy az asztalos sem programoz repülőgép operációs rendszert.