- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
1.6M egy 2. tulajdonostól vett kopott, ingadozós alapjáratos H Astráért piaci ár alatt van?
Szerintem meg jóval felette... Nem sokkal többért volt nekem 1 éve márkakereskedésből, felnireszerelt téli-nyári szettel, szervizkönyvvel, csak esztétikai apró hibákkal 150 ezerrel..
Na meg eleve, nepperek kilőve, akkor mindenki fejében csak a magánszemély marad? Márkakereskedés nem létezik?Nem tudom mennyire kell sajlnálni a levél íróját. Azért gondoljunk bele, nyilván mindenki a saját oldalát fogja nagyon vastagon eltúlozva leírni. Simán lehet, hogy odament, vett egy 200 ezret futott autót ami szemre is már picit kopottas volt, rákérdezett/mondta neki az eladó, hogy az EGR -t (megint) tisztítani kéne, de megvette, elvitte.
A próbaúton mire figyel a kedves vásárló, ha nem a hangokra? "Csak feltekert ablakkal, kikapcsolt rádióval hallható". Hát próbaúton én pl. nem letekert ablakkal, ablakon kibaszott 70-esre gyúrt bmw -és karral bömböltettem a bulibárót
Hanem nagyon figyeltem beülés pillanatától kiszállás pillanataáig minden rezzenést, és kivételes indítás után, úgy ahogy volt, megtapostam mindenét, hogy kijöjjön ami van.Szóval azért egy hülye vásárlóval is meggyűlhet az ember baja, aki utólag összehazudik minden hülyeséget, hátha bejön.. Ez a sztori nekem kifejezetten "sovány" és épp ezért gyanús, hogy (részben) erről is lehet szó.
vebbful na ez meg a másik, technikai megközelítés
Új hozzászólás Aktív témák
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem meg jóval felette... Nem sokkal többért volt nekem 1 éve márkakereskedésből, felnireszerelt téli-nyári szettel, szervizkönyvvel, csak esztétikai apró hibákkal 150 ezerrel..
Hanem nagyon figyeltem beülés pillanatától kiszállás pillanataáig minden rezzenést, és kivételes indítás után, úgy ahogy volt, megtapostam mindenét, hogy kijöjjön ami van.